Igor Katyusha Létrehozva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 18, 2019 IC/InGame neved: Igor_Katyusha A ban időpontja: 2019.08.14 A ban oka: Súlyos NONRP,DM A ban időtartama: 2034.08.14 Admin neve, aki bannolt: KR3MX Miért szeretnéd az unbant? Hiba volt ilyet tennem és hogyha megkapnám az unbant bármilyen adminjailt elfogadok mivel szeretem ezt a szervert és a közösséget is. És tényleg nagyon megbántam amiket tettem többet nem fordulna elő. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Avram Hernandez Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Hadd kapjon ő is Ub-t kérlek. Megbántuk tenyleg,amit csinaltunk Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Te is megkaphatod akkor az UB fejében a 300 percet! De ne felejtsétek hogyha valaki megkapja az unbant egyszer, akkor 1 eséllyel engedjük vissza a szerverre és egy szabálysértés elkövetése után automatikus visszakerül a ban, és arra már hiába írtok unban kérelmet! Oszthatjátok az UB-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Kiosztva a szerveren. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések