Krampusz Létrehozva: Október 21, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 21, 2022 (módosított) OOC Önéletrajz: Hali hali, Krausz Roland vagyok, 17éves most 28.-án leszek 18.Pásztón születtem és jelenleg Kállón élek, egy kisebb faluban. Hobbim a futball, ritkábban horgászat, edzés és mellette az MTA. Jelenleg végzős vagyok egy Angol-német kéttannyelvű suliban, Aszódon. Suli után fel szeretnék költözni Budapestre majd ott folytatni tanulmányaimat valamelyik egyetemen. Viszonylag értelmesnek gondolom magam, jó jegyeim vannak. Érett gyereknek tartom magam, közvetlennek, barátságosnak, megértőnek. Szeretek csapatban dolgozni, mivel sokkal jobb ötletek születnek együtt emberekkel, mint egyedül. Gépezni általában estefele szoktam, ilyenkor 2-2.5 órát szoktam elérhető lenni a NextGamingen. RP-zni pár éve kezdtem el See-n illetve HL-en. Korábbi frakcióim: Next-en PD, FlyMTA-n PD, kisebb szervereken Orosz, Nav. A szerveren 7499 percem van, ami nem sok, de úgy gondolom, hogy ebből akár a tízszerese is lehet idővel. Frakcióvezetéssel nincs sok tapasztalatom, de mivel gyorsan tanulok, így nem fog gondot okozni. Mióta RP-zel? Mint az önéletrajzban is említettem, pár éve, pontosabban 3. Szerverünkön lévő játszott perceid száma: https://kepkuldes.com/image/iTJmnR Azaz 7499. Csatolt kép az UCP-dről, a jaileid-ről és banjaidról: https://kepkuldes.com/image/iTJGL4 IC önéletrajz: Sergio Locatelli a nevem, 1998.02.17-én születtem Los Santosban. Kiskorom elég zűrös volt, óvodától kezdve magaviseleti problémáim vannak, más vagyok mint a többiek. Óvoda után következett az iskola, ahol ugyanígy folytatódtak a dolgok. Felsősök között volt pár drogdealer, így korán kipróbáltam, és hamar függője lettem a szernek. A suli során nemigazán barátkoztam, de egy személlyel csodával határos módon jól kijöttem, akit Veron Cartel-nek hívnak, mára a partnerem és benne bízok meg a legjobban. Nagy nehezen kijártam az általánost, majd felvételiztem egy gimnáziumba, de elutasították a jelentkezésemet, így korán pénzt kellett keresnem magamnak, édesanyámnak Manuela-nak, és apámnak, persze nem legális módon. Apám betanított, hogy kell lőni, autót beindítani kulcs nélkül. Apámnak, Mario-nak nem volt egy legális mozdulata sem, fegyverkereskedelem, drogfogyasztás, lopás, rablás és gyilkolás tette ki mindennapjait. Apám nyomdokaiba léptem így. Amint elmondtam Cartel-nek, csatlakozott hozzám, és együtt visszük véghez a lopásokat, rablásokat. Mint sok bűnözőt, apámat is elfogta a rendőrség, és halálbüntetést kapott, ami engem nagyon megviselt. Azóta minden nap imádkozok apámért anyámmal, és Cartel-el együtt. Mikor kivégezték, megfogadtam hogy átveszem helyét, és sokkal elővigyázatosabban, megfontoltabban fogom végigcsinálni amit elkezdek. Apám halála után 2 hónappal anyám bevallotta, hogy apám egy maffia-t vezetett, gyerekkori barátjával, ahova apám ajánlott is, csak féltett anyám, de amint megtudta, hogy én is ilyesfajta életmódot folytatok, elengedett, ahova szeretettel vártak, apám helyére. Mivel Cartel-el közöltem a történteket, őt is beajánlottam. Pár hónap elteltével megbeszéltem a Don-al, hogy pár hónapot szolgálunk a helyi rendőrségen, információszerzés céljából. Ezalatt a kis idő alatt kitanultuk a járművek végsebességét, irányíthatóságát. Rendőrök fegyverzetét, illetve embereit, és taktikájukat. Amint elegendő információt szereztünk, felmondtunk és visszatértünk a maffia-ba. Frakció leendő neve, kiket hoznál: Frakció neve: La Cosa Nostra AL-Leadernek hoznám Veron_Cartel-t. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma: Don: A Maffia vezetője/feje. Consigliere: A főnök bizalmasa, tanácsokat adhat a Don-nak. Ha nincs jelen a Don, ő a főnök. Capo Bastone: Leaderek megbízásainak véghezvitele, irányíthatja az alsóbb szekciók tagjait. Caporegime: A ranglétra alsó három szekcióját irányíthatja, megbízás nélkül. Soldato: Beavatott tag. Pultosokat irányíthatja ha megbízást kap a Don-tól. Picciotto: Ugyanúgy pultos, tud az illegális háttérről. Banconiere: Pultos/Felszolgáló, nem beavatott tag, nincs tudomása az illegális háttérről. AL-leaderek száma(1): Veron Cartel Leaderek száma(1): Sergio Locatelli Céljaid a frakcióval kapcsolatban: Minél több tag (5 szerintem elég, hogy balanszba legyen a rendvédelemmel). Egy összetartó közösséget összehozni. Minél több RP a rendvédelemmel, illetve a szerveren levő bandákkal. ATM rablások, túszejtések, üzletkötések a többi illegális frakcióval. Mivel Szórakozóhelyet szeretnénk létrehozni, így RP-t is biztosítunk a civileknek, ha bulira vágynak, vagy csak a munka után megkívánnak egy italt. Minél tovább jól irányítani a maffiát, növekedni, amíg a legnagyobb maffia nem lesz a La Cosa Nostra a NextGaming-en. Igényelni kívánt frakció járművek: - Mercedes G65 1db - BMW M5 E60 1db - Mercedes C63 1db - Ford E150 1db OOC Maffia története: A La Cosa Nostra a világ legismertebb maffiacsoportja, a 19. században alakult Szíciliában viszont a század végén megjelentek az USA keleti partján is a kivándorlási hullámoknak köszönhetően. Az LCN-en belül 5 család volt ezek voltak a Bonano, a Colombo, a Gambino, a Genovese, és a Lucchese erre az 5 családra osztották az országot. A Cosa Nostra egyszerre jelenti a szicíliai és az amerikai maffiát. Ahhoz, hogy valaki a Cosa Nostra tagja lehessen legalább egy befutott embernek, a család egyik tagjának kellett ajánlania, és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint. -Cosa Nostra jelentése - Mi ügyünk. -Az 1920-as években Chicagoban a szervezett bűnözést a hírhedt gengszter Al Capone vezette. Több millió dolláros birodalmon uralkodott vasmarokkal, és családjának mintegy ezer tagja volt. Miért téged válasszunk? Mint fentebb említettem minimum napi 2 órát tudnék a szerveren lenni, szóval a frakcióval foglalkozni. Meghallgatom a másikat, és kompromisszumképes vagyok. Érett vagyok, szeretek segíteni másokon, ha nem megy nekik valami. Gyorsan tanulok. Nem vagyok Toxikus. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Leader még egyszersem voltam, csak kisebb szerveren orosz al-leader, és ott szereztem némi tapasztalatot. Ha valami nem megy, másokat megkérdezek, akik jobban értenek ehhez. Ha a helyzet megköveteli tudok komoly vagy szigorú lenni, de leginkább laza vagyok, így megtalálom a frakciótársaimmal a közös nevezőt. Skinek, mappolás: Szerveren megtalálható skinek megfelelnek (ezen kívül 1 re lenne szükség, ha esetleg elfogadásra kerül a pályázat, privátban vagy TS-en megbeszéljük) Mappolást is így gondoltam, privát üzenet vagy TS után megcsinálnánk. Köszönöm, ha elolvastad a lapom! Jöhet hideg, meleg a lapommal kapcsolatban, szeretettel várom. Edited Október 24, 2022 by Sergio_Locatelli Bővítés. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Október 22, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 22, 2022 Szia! Én is megbízhatónak ismertelek meg, szerintem is alkalmas lenél egy frakció elvezetésére, de ahoz, hogy ez megvalósuljon, a lapodon még dolgoznod kell. Semmit nem tudunk meg a maffiáról, se történetét, se azt, hogy miként kerültél ide. Sajnálom, hogy kihagytad az IC részből azt a szálat, amikor rendvédelmis voltál. Pedig tök jó lenne, ha benne lenne, hogy beépülve infókat szereztetek a müködéséről. A frakció célokat még bővitsd ki kicsit, illetve kérlek nyugtass meg, hogy az ATM rablások, és túszejtések nem napi szinten lennének, hanem normális elő Rp-vel, normális időközönként, valamint túszejtésekkor kreatív feladatokkal, és nem csak annyiból állna, hogy 150k, túsz, dara. Sok sikert hozzá! Ha a fentebbieket megcsinálod, akkor támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Október 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 22, 2022 Szia Engi! Köszönöm a tanácsokat/javaslatokat,napokban mindenképp módosítom/bővítem a történettel a lapot. Megnyugtatlak,nem napi rendszerességgel lennének ATM rablások és hasonlók,hanem heti 1-2, inkább a tagokkal szeretnék foglalkozni ha elfogadják és csatlakoznak hozzánk.Ha meg túszt ejtünk akkor kidolgozott tervet csinálok, rendes előRP-vel. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Október 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 24, 2022 azt hiszem ez a végleges forma,történet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 25, 2022 Kedves pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez a pályázat elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3-om meghallgatási időpont egyeztetésre. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések