Jump to content

Kerd George jelentkezési lapja

Norbi15

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Kató Norbert
Hány éves vagy?
15 
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 3-4 órát szoktam lenni 

Frakcióra pedig 2-3 órát tudok szánni

Jelenlegi játszott perceid száma:

2261 perc

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

Volt 4 darab jailom de bannom nem volt de, telefonról vagyok és nem tudom beilleszteni
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Nem

Miért ezt a frakciót választanád?

Kiszeretném próbálni az autó szerelő állást.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Nem de viszont mikrofonom van
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Szabad időmben szoktam motorozni.Szabolcs megyébe lakom azon belül Ibrányban.Árpád fejedelem gimnáziumba járok.Néha szoktam focizni haverokkal néha edzésekre is eljárok.Mezőgazdasági gépész szeretnék lenni.

IC Rész

Jelentkező neve: 

Kerd George
 Jelentkező születési helye, ideje: 

Los Angeles, 1990.07.28
 Jelentkező anyjának leánykori neve:

Jessica D Salvatore
 Jelentkező apjának neve:
Kerd William
 Előző munkahelye(i):
Buszsofőr
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Azért fontos egy csapatmunka hogy segítsék egymást. Egy jó csapatban összetartás van. Egy csapatban ha szólok a csapat társamnak akkor szívesem segít.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Egy új életet akarok kezdeni két barátommal.

Állást néztem hogy megtudjak élni, így lettem buszsofőr. De viszont meg tetszett az autó szerelő állás és ezért szeretnék jelentkezni. Van két autóm, amit fent is kell tartanom. Egy vidéki srác vagyok ide költöztem két haverommal hogy új életet kezdjünk. Szeretek pecázni is és sportolok is biciklizek. Szeretek a haveromon és másokon is segíteni. Szeretek dolgozni és autót vezetni . Kipróbáltam már sok állast de egyik sem vált be. Ezért azon gondolkodtam megprobálom az autó szerelést. A haverommal ketten szoktunk rákászni. Szeretek a vizen is lenni például csónakozni. Kicsikoromba minden álmom volt az autó szerelés. Apukám is autó szerelő volt. Én pedig olyan jó autó szerelő akarok lenni mint az apukám volt.

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.