Jeffry Paul Létrehozva: Október 22, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 22, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Jeffry Paul > Mikor születtél? < 2003.11.18 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Focizok > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < még nem voltam> Miért ezt a frakciót választottad? < mert meg szeretném védeni a várost > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen vagy nem?) < sajnos most nem> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://ucp.nextgamingrp.com/dash > IC Rész Jelentkező neve: <Eszlári Kristóf > Jelentkező születési helye, ideje: < Szeged 2004.11.11 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Tóth Anna > Jelentkező apjának neve: < Eszlári Károly > Előző munkahelye(i): < Linamar Orosháza> Rendelkezel jogosítvánnyal? < nem még > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < hát szerintem hogy meg ismerjük egymást > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 17 éves vagyok Nem sokára 18 ,185cm vagyok. 12éve járok zene iskolába és van belőlle egy középfokú vizsgám van egy úszómesteri szakmám ,ebbe dolgoztam a nyáron, lassan éretségizek is > Edited Október 22, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Október 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 22, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rossz helyre lett nyitva, a lap rövid. Ahol 3-4 mondatot, kérlek ne egy felet írj, ahol pedig 10-15-öt, oda tényleg fejtsd ki! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések