Alexander Kramarov Létrehozva: Október 22, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 22, 2022 (módosított) Magamról - Kovács Norbert-nek hívnak, Erdélyben élek 17 éves vagyok, jelenleg még sulizok most vagyok 10 osztályos, sajnos évet vesztettem az iskolában és elég sok rosz jegyeim is voltak, de én úgy vagyok vele, hogy nem az iskolai jegyek határozzák meg azt, hogy egy diáknak mekkora a gondolkodási szintje és mennyire inteligens. Én már kondoskodtam azon, hogy mi szeretnék lenni ha még egy kicsit éretebb leszek, és komolyabb! Igazábol nagyon érdekel engem az informatika ez az elektronika, szeretnék majd egy saját céget nyitni ami telefonok,számítógépek szoftveres és hardveres javításával foglalkozik. Szeretek segíteni az embereken, és szeretek csapatban dolgozni. A tisztelet számomra nagyon fontos dolog, ha velem szépen és tisztelettel beszélnek akkor én is úgy beszélek másokkal, de ha már azt érzékelem, hogy nem tisztelnek akkor már én sem mindig tudok tisztelettel beszélni az adott szémlyel mert a tisztelet az ügye mindig kölcsönös kell, hogy legyen! Igazából magamról ennyit! Eredményeid a szerveren - A szerveren elégé sok mindent értem el mármint úgy értem, hogy hozzám képest elég sok mindent mert nem gondoltam volna magamrol hogy ennyi mindent elérek. A karkterem neve az Norbert Connor, 2 frakcióban volt eddig az ORFK-ban és az LS-AVM-ben, amit még régebben meg sem mert álmodni, hogy bekerül egy frakcióba is. Jelenleg az LS-AMV ben tevékenykedik és van 4 járműve. Egy Reffer egy Audi A8, egy BMW 750, egy Golf II, és amire a legbüszkébb az a Dodge Challanger SRT Demon, ami teljesen fel van tuningolva, ezek mellett van még egy házam és egy garazsam is. Jelenlegi játszot perceim száma az 34.999 az az LVL 26, erre is elég büszke vagyok mivel 2019-ben regisztráltam, de volt egy elég nagy kihagyásom a szerveren amire kevésbé vagyok büszke. Mind a kettő frakcióban kétszer voltam az és az LS-AVM ben most vagyok másodjára. Éltem a szerveren illegális életet is, de frakció nélkül és az nem nagyon jött be nekem így hát inkább maradtam a többnyire legális életnél. UCP-m tartalma -Nekem sajnos elég hosszú az UCP-m az adminjail kategoriánál mert, ezen a szerveren tanultam meg RP-zni, de kitiltásom az nincs és erre vagyok a legbüszkébb. Kitiltások Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Admin jailjeid Admin neve: Indok: Perc: Időpont: RickeY NON-RP,RP tagadás,PG,OOC stÃlus és IC-OOC keveré (KezdÅ‘) 30 2020-01-02 Mark kis szintüt nem rabolsz, DM kisérlet 60 2020-01-13 Vlad NonRP-s hirdetés 60 2020-03-06 KrisT Nonrp-s hÃrdetés 90 2020-03-16 Daniel Non RP[Nem hinném hogy IRL is ezt csinálnád egy úttisztÃtóval] 30 2020-03-21 Rocky IC-OOC Keverés 30 2020-03-23 Ryko PG, NON RP 120 2020-04-11 Ryko NON RP 120 2020-04-13 Thomas DB[Képpel bizonyÃtva] 60 2020-04-13 KrisT IC-OOC keverés, nonRP-s hÃrdetés 20 2020-04-27 Martinez MG 30 2020-06-19 Terciusz Kulcsokkal keress fel. #PD. 2147483647 2022-01-01 Terciusz Kulcsokkal keress fel. #LSAMV 9999 2022-02-22 Mi egy Adminisztrátor feladata? -Egy Adminisztrátornak rengeteg feladata van, figyelni a játékosokat, hogy betartsák a szerveren az előírt szabályzatot, egyben segíteni a játékosokat és példát mutasson a többi játékosnak. Szankcionálja azokat a játékosokat akik nem tartották be a szerverre vonatkozó szabályzatot. Ha két játékos közt konfliktus volt és Adminisztrátori beavatkozásra van szükség akkor az Admin, nem teheti meg azt, hogy az egyik félt meghalgassa és akkor a másikat szankcionálja. Meghalgassa mind a két félt, és probál igazságot tenni. Aktivitási idő -Hát igazából ez mindig változó szokot lenni nállam, de ez mindig a szabadiidőmtöl és kedvemtől füg. De mikor vannak játékosok a szerveren és kedvem is van játszani akkor képes vagyok órákat eltőlteni a szerveren. Akár 6-8 órát is fent tudok lenni, ha van mit RP-zni, de itt most nem az RP-ről van szó tehát ha Adminisztrátór lennék akkor körül belül olyan 2-3 órát tudnék adminkodásra szánni de ez mindig változó. De persze csak akkor fenném fel a szolgálatot ha szükség lenne rá. Pl.: fent van 20 játékos és abbol szolgálatban van 3 admin akkor én is besegítenék és szolgálatba lépnék de előtte meg kérdezném, hogy kell e segítség. Mi a véleményed a csapatmunkáról? -Szerintem sokkal könnyebben lehet csapatban dolgozni, egyszerűbbek a feladatok ha csapatban dolgozunk, csapatmunkában. De ez is csak akkor valósulhat meg ha mindenki kiveszi a részét a csapatmunkában. Ez persze a csapat tagoktól is függ, hogy menyire tudnak alkalmazkodni a csapathoz és, hogy szeretnek-e egyáltalán csapatban dolgozni. Miért pont téged válasszunk? -Hát igazábol erre konkrét választ nem tudok adni, de ha megis nagyon szükséges akkor azért mert, ki szeretném probálni magam ezen a szerveren is mint Adminisztrátor, és mert ezzel is szeretném megkönyíteni az Adminok és a játékosok dolgát is. Voltam már Admin de nem nevezem magam egy kitanult Adminnak, és még nekem is van mit még tanulnom ilyen téren. Pozitív tulajdonságaid - Szeretek csapatban dolgozni. - Tanulok a hibáimból. - Viszonylag kedves vagyok. - Jó a humorérzékem. Negatív tulajdonságaid - Kimondom mit gondolook. - Néha olyat mondok amit később megbánok. - Van mikor türelmetlen vagyok. - Nem szeretem mikor valaki olyan oktat ki aki nem is ért hozzá. Edited Október 22, 2022 by Norbert Connor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 23, 2022 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Formázás gyenge (egész dőlt és félkövér betűkből áll, egybefolyik és nehezen áttekinthető, tulajdonságaid középre helyezve pedig furcsán néznek ki), a szerveren tapasztaltak szerint még nem állsz készen rá, esetleg egy AS lapot írj meg, ahonnan könnyen feljöhetsz adminisztrátori rangra, ha AS-ként jól végzed a feladatod. ) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések