Hugo John Létrehozva: Október 26, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 26, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Fritsch Zsolt > Mikor születtél? < 2007.05.14 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Szertek biciklizni, gépezni. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam sokba, inkább legális frakcióban > Miért ezt a frakciót választottad? < Nagyon megtetszett az egész, és egyszerűen csak szeretem. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Link helye >https://imgur.com/a/gxVKito IC Rész Jelentkező neve: < Bruno John > Jelentkező születési helye, ideje: < 1989.04.04. Budapest > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Bruno John > Jelentkező apjának neve: < Bruno David > Előző munkahelye(i): < Olajfinomító, favágó. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Fontos, hogy össze dolgozzunk, hiszen csak így tudunk normálisan, hatékonyan rendet tartaní, szerintem mindenkinek jól esik egy társ. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Bruno John Születési hely, idő: 1989.04.04. Budapest <Magamról Kitartó, precíz és pontos vagyok. Eddigi pályafutásom alatt számtalan alkalommal bebizonyíthattam, hogy fontosnak tartom az emberek biztonságát, és hiszem, hogy az áldozatos munka meghozza eredményét. Számítógépes ismeretek Felhasználó szintű ismeretek: Microsoft Word, Excel, Robotzsaru NEO program Nyelvtudás Angol – középszint > Edited Október 26, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Október 26, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: A lap nem a minta alapján lett kitölve. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések