BlackMidas Létrehozva: Október 26, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 26, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Tóth Tibor Mikor születtél? 2005. 06. 16 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Szeretek focizni, biciklizni Ez mellet RP-zni Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen Fine MTA-ban mentős Miért ezt a frakciót választottad? Mert érdekesnek tartom a rendőrség munkáját és RP dúsnak. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? TeamSpeak3-al nem! Mikrofonnal igen Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/3AoNOg7 IC Rész Jelentkező neve: Black Midas Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 2000. 03. 13 Jelentkező anyjának leánykori neve: Smith Mary Jelentkező apjának neve: Black Carl Előző munkahelye(i): Favágó feldolgozó telep. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együtt működés lét fontosságú a rendőrségnél. Egymással való jó viszony, együtt működés el engedhetetlen az akcióknál, üldözéskor. Illetve a munkához való viszonyuláshoz is közre játszik. Egy jó együtt működő össze tartó csapattal nem lehet lehetetlen csak tehetetlen! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Név: Black Midas. Szül. Los Santos 2000. 03. 13 Tanulmányai: Rendészet, érettségi. Los Santos Brockenhurst Collage-ban szereztem tanulmányaimat. Alap fokú angol nyelvvizsga. Vezetői engedély: B kategóriás járműre. Tapasztalatok: 3 évnyi mentős szolgálat. Hobbi: Futball, kosárlabdázás. Remélem a közszolgálatnak szentelhetem eddigi tudásom és bekerülhettek ebbe a csodás csapatba. Reménykedem a mi előbbi személyes találkozáshoz. Black Midas Edited Október 26, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Október 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában engem, @Kicsii-t vagy @Terciusz-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések