benjike Létrehozva: Augusztus 19, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 19, 2019 (módosított) Magamról : Én egy kedves ember vagyok 14, éves .Szeretek sportolni és emelet játszani. A kedvenc játékom az a Multi Theft autó [MTA] .Én mondhatni a belvárosban Szűllettem de a nyugalmas kőrnyékre dobot le a golya. Most a pontoság miatt anyitt mondok hogy a XX kerületben . Igy meg tapasztalhattam hogy milyen a nyugalmas élet. Nos Az MTA életbe 4 éve Csöppentem bele. Amikor 10 évesen meg kaptam a első Számitogépemet.Most kicsit MTA-rol Nagyon sokat voltam illegálban de majdnem anyit voltam legálba csak egy kicsivel kevesebet Nos és a tapsztalatom allat az ilegáll sokal izgalmasab esemyénydusab életet biztosit az MTA világában.Ic Őnéletrajz: Az én nevem Michael Benjamin. Anya Leánykori neve: Michael Jessie Apja gyerek kori neve :Michael Robinson . Munkálya Los Santos gyárban Targoncás.[Fekete]Jogositvány: van Egy Kis tőrténet: Én 14 éves koromban kosaraztam de nagyon űgyes voltam és haverom jóvoltábol megismertem a lilákat és nagyon jobba vagyok velűk. Rang Besorolás Big Boss [Főleader] Boss [AlLlader] OG Gangstar Young Gangstar Baby Gangstar Basketball Player [Nincsen Beavatva] ADMIN/OOC rang [Megfigyelő] Rangok Jelentése Big Boss = Banda Vezér [Ő irányitja a Bandát] Boss= Vezér Jobb Keze [Parancsolhat mindenkinek kivéve a banda vezérnek] OG Gangstar= Ezt a rangot azok kapják akik a legrégeb otta vanak a farakcioban de még nem érdemelték a boss rangot [Al leadert] Yang Gangstar= Ők már elég rég otta a frakcióban vannak de nem olyan Rég otta mint a OG Ganstarok Baby Gangstar= Ők nem Rég óta vanak a frakcióban [Nem rég avaták be őket] Basket Ball Player= Nincsnek Be avatva [Új Tagok] Leaderek Főleader: IG Nevem: Buzgán Benjamin IC Neve Michael Benjamin IG Kor 14 december 3 15 IC Kor 25 Al leader: IG Neve - IC Neve Jessica Leez IG Kor 14 IC Kor 24 Mióta Rp-zel? Most december 3-án lesz 5 éve hogy rpzek Miért Lennél alkalmas a Leader i Posztra? Mert mit mondtam 5 éve rp-zek rengeted frakcio leader voltam már és tudom hogy képes vagyok Rá. 8 Rp-8 TS Szabály MG: MetaGaming - OOC információ felhasználása IC. DM: DeathMatch - Ok nélküli ölés. RK: RevengeKill - Halál utáni bosszú PG: PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni. DB: Drive-By - Emberölés járművel. SK: SpawnKill - Spawnoláskor ölés. Force RP: Tilos a saját RP-det más játékosra ráerőltetned, illetve másik játékos helyett RP-zned! CK: Characterkill, avagy kivégzés. Kötelező jelleggel legalább 30 soros rp, amibe csak a /me, /do, /megprobal számít bele, illetve legalább mégegyszer ilyen hosszú előkészítésre vonatkozó rp szükséges. TS Kötelező az IG név használata, mindenki számára. Hírességek / történelmi személyek neveit tilos használni Mások piszkálása, zaklatása, szidása, lejáratása, kifigurázása szigorúan tilos Moderátort és a moderátor teamet, továbbá bármelyik adminisztrátort és nagyobb rangú embert szidni szintén TILOS! Moderátor/Operátor/Admin elől kilépni TILOS ha ügyintézés céljából húz be. Floodolni, nem normális indokkal pokeolni, karaoke szobában előadás alatt írogatni, moderátort TS ügyfélben pokeolni TILOS! Nem Szabad Kárinkodni 18 pluszos képet feltőlteni Nem szabad szobáról szobára mászkálni TGF Folyamat Lesz a frakcioba lehetőség jelenkezni nos kétrészre lehet bontani IC OOC részleg nos kezdjűnk az elsővel az IC vel ilyenkor semit nem kell tennetek csak a Frakcio placra elkel jőni majd ott ic vel mindent le ic ve felveszűnk természetesen ha minden megfelel nos a másik a OOC rész ilyenkor szerver forumjára kel feljőni majd egy jelenkezési lapot kitőlteni a Ballas topikban. Jelenkezési Kővetelmény Kor:14 napi aktivitás 3 óra 8rp-8ts szabály TS 3 használat kőtelező Mikrofon Kőtelező Értelmes legyél Frakcio Tőrténete Volt egy időszak amikor rengedeg kosarcspat indult előszőr apirosak majd a kékek majd a lillák és végűl a zőldek nos a ballas az a lila csapat nos minden bandának volt egy vezére nos az nekem volt a nagybátyám aki létrehozta a ballast és sajnálatos volt amikor egy esős északán meg tamadtak minket a kékek csak nem tudtam akor még miért jőttek mert akor mégcsak 11 éves voltam csak az a gond hogy a tesómat sajnos amikor meg értetem volna akor már meghalt ezér és a mainapig boszut akarok álni a kékeken és a pirosakon is mert utob ki derűl hogy szővetkeztek nos ez a gond ebben hogy nem leszek soha olya kemyén mint a tesom nagyon űgyes talpra esett ember volta ő alapitot a Ballas . Kocsik/Skinek/Mapolás Nemkelenek Skinek mert lehet vanak bent a szervern hogyha nincsnek akor rátokbizom mert tudom jobbak vagytok mint én Mapolás nem kel csak interior meg garázs Kocsik impala,Pony,Ford Thunderbord, ,shanchez Edited Augusztus 19, 2019 by benjike Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Rengeteg helyesírási hiba... RP fogalmak keverése...(IG név és IC név ugyanaz!) Rengeteg töltelék, felesleges dolgot írtál a lapodba amire nem is vagyunk kíváncsiak. Szerintem fölösleges lapok írására fordítanod az idődet, hiszen erre a lapra is ugyan azt a választ fogod kapni a vezetőségtől, mint az előzőre! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leez D William Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Egyet értek KR3MX. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések