Dexter Endicott Létrehozva: November 3, 2022 Megosztás Létrehozva: November 3, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Bakos Richárd - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 órát - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1540 perc - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://kepkuldes.com/image/iOsXUN - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem,nem voltam még - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert ez a szakma/frakció érdekel a legjobban.- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen,van mind a kettőm,de én a discordra preferálok inkább. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Én Bakos Richárd vagyok. a kedvenc színem a kék,zöld. Pécsen lakom. Egy nagy családi házban élek a szüleimmel. Nekem 5 kutyám van. Jelenleg én német nyelvet tanulok. - IC Rész Jelentkező neve: - Dave Williams - Jelentkező születési helye, ideje: - Dubaj, 1990 07 18- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Andrea Marris - Jelentkező apjának neve: - Dave Thomson - Előző munkahelye(i): - Pizzafutár - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Én mint Dave williams, nagyon szeretek emberekkel dolgozni. határozottan sokat dolgozok is velük! A csapatmunka nagyon fontos. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Engem Dave Williamsnak hívnak. szeretem/érdeklődöm a repülők iránt. Engenm viszont úgy szintén nagyon érdekelnek az autók. Ezáltal ezt a szakmát/frakciót választottam jó magam. a kedvenc színem a piros,és a fekete. A kedvenc ételem a pizza,emiatt voltam pizza futár. Még most is ott dolgoznék,de nem keres olyan jól mint szeretném. Ezáltal gondóltam,hogy megnézem hogy itt mit tudnák összehozni. Nagyon örűlnék ha ide felvennének.- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 6, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések