Jump to content

Dave Williams jeletkezése

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Bakos Richárd -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 órát -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 1540 perc -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://kepkuldes.com/image/iOsXUN -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- nem,nem voltam még -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert ez a szakma/frakció érdekel a legjobban.-
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen,van mind a kettőm,de én a discordra preferálok inkább. -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Én Bakos Richárd vagyok. a kedvenc színem a kék,zöld. Pécsen lakom. Egy nagy családi házban élek a szüleimmel. Nekem 5 kutyám van. Jelenleg én német nyelvet tanulok. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Dave Williams -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Dubaj, 1990 07 18-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Andrea Marris  -
 Jelentkező apjának neve:
- Dave Thomson -
 Előző munkahelye(i):
- Pizzafutár -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Én mint Dave williams, nagyon szeretek emberekkel dolgozni. határozottan sokat dolgozok is velük! A csapatmunka nagyon fontos. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Engem Dave Williamsnak hívnak. szeretem/érdeklődöm a repülők iránt. Engenm viszont úgy szintén nagyon érdekelnek az autók. Ezáltal ezt a szakmát/frakciót választottam jó magam. a kedvenc színem a piros,és a fekete. A kedvenc ételem a pizza,emiatt voltam pizza futár. Még most is ott dolgoznék,de nem keres olyan jól mint szeretném. Ezáltal gondóltam,hogy megnézem hogy itt mit tudnák összehozni. Nagyon örűlnék ha ide  felvennének.-

• Like 1

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.