Hampton Martin Létrehozva: November 4, 2022 Megosztás Létrehozva: November 4, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Kónya Máriusz Mikor születtél? 2004. 11. 24 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Szeretek Zenélni Zongorán és gitáron játszani Ez mellet RP-zni Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen voltam egy Gazdag RP szerveren Katona Miért ezt a frakciót választottad? Mindig is vonzott a rendőri frakció Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? TeamSpeak3-al nem! Mikrofonnal igen Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/ppE90Vm IC Rész Jelentkező neve: Hampton Martin Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 2000. 06. 24 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Salazar Jelentkező apjának neve: Hampton Michael Előző munkahelye(i): Járműszálító Rendelkezel jogosítvánnyal? Még nincs Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együttműködés létfontosságú egy jó csapatthoz Számomra a legfontosabb az együttműködés és a társaim segítése és védelme Igyekszem a legnagyobb tisztelettel és együttműködésel dolgozni tárasimal Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Név:Hampton Matrin Szül. Los Santos 2000. 06. 24 Tanulmányai: Rendészet, érettségi. Los Santos Brockenhurst Collage-ban szereztem tanulmányaimat. Alap fokú angol nyelvvizsga. Vezetői engedély: Még csinálom Tapasztalatok: 1 évnyi Katonai Szolgálat Hobbi: Zenélés Remélem a közszolgálatnak szentelhetem eddigi tudásom és bekerülhettek ebbe a csodás csapatba. Reménykedem a mi előbbi személyes találkozáshoz. Hampton Martin Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: November 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések