Bob Russell Létrehozva: November 4, 2022 Megosztás Létrehozva: November 4, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Kovács Dominik> Mikor születtél? < 2008.08.17> Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Régen sokat jártam boxra és most nem rég újra elkezdtem biciklizni> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < LS-AMV> Miért ezt a frakciót választottad? <Mert úgy gondolom, hogy ez a munka sokkal izgalmasabb mint a többi> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? < igen, de a dc-t preferálom> Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/iR0057 IC Rész Jelentkező neve: < Ryan Rogers > Jelentkező születési helye, ideje: < New York, 1990.augusztus.17 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lilian Mccarthy> Jelentkező apjának neve: < Jeff Rogers > Előző munkahelye(i): < Autószerelő, pizzafutár > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A csapat munka jó mert új dolgokat lehet tanulni. Emberekkel lehet megismerkedni. Sokkal gyorsabb és könnyebb dolgozni is.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Ryan Rogersnek hívnak. New York-ból jöttem, és ott is születtem. A kedvenc színem a szürke. A Nissan kedvenc autó márkám. Nagyon sokat dolgozok, hogy megtudjak élni. Van egy kis házam abban lakom. Már egy pár hete itt élek és eléggé sikeresnek érzem magam. Most autószerelő vagyok, elég jól keresek vele. De szeretnék rendőrnek jelentkezni mert szerintem az sokkal jobban illik hozzám. Az autószerelő munkát pedig másodállásba folytatni. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: November 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések