Ferkohun23 Létrehozva: November 4, 2022 Megosztás Létrehozva: November 4, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Balogh Ferenc Mikor születtél? 2000.05.01 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! hobbiként Focizok és loteren vagyok Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Más szervereken ugyan ugy Rendor őrmester szint Miért ezt a frakciót választottad? mert irl is ez vagyok és szeretem Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) rendelkezek Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://ucp.nextgamingrp.com/dash IC Rész Jelentkező neve: Tuburuc Carlos Jelentkező születési helye, ideje: Los santos,2000.02.10 Jelentkező anyjának leánykori neve: Otthonban nevelkedett Jelentkező apjának neve: Otthonban nevelkedett Előző munkahelye(i): Fémipar,olajfinomito,autoszálito Rendelkezel jogosítvánnyal? persze Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Nagyon fontos az eggyutt mukodés a komunikácio mivel ha az nincs nem tudjuk mi merre van,fontos a baratsag es a jo szorakozás a kozossegben, besegito egy barat is lehet a tovabbi karrierben Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Tuburuc Calos vagyok.Egy afro Amerikai férfi akit hajt az álma. Az álma a rendorsegen dolgozni és szép szerepet betolteni.Egyedul el maganyban van nincs barata. Komoly erol fiatalember.Megbizhato ra lehet szamitani minden esetben. Soha nem volt bunycselekmenye az éeteben.Nem volt meg illegalban benne soha.Joltud vezetni Sok tehetsege van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: November 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Sok helyesírási hiba. Ahova 10-15 mondat kell oda ne 7-8 mondatot írj. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések