Jump to content

Zechariah Kegan UB kérése Laci fele

Zechariah_Kegan

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Zechariah Kegan >

A ban időpontja:

< 2022-07-31  15:29:52 >

A ban oka:

< Admin min. Jailek sokasága >

A ban időtartama:

< 2037-07-31  15:29:52 >

Admin neve, aki bannolt:

< Laci >

Miért szeretnéd az unbant?

< Úgy gondolom hogy megváltoztam és oda tudok figyelni már a dolgokra és a stilusomra is. Meg bántam amit tettem és szeretnék újra játszani a szerveren. >

• Like 1

Szia!

Egyszerűen nem lehet a múltad mellett elmenni.

Annyira egy érdekes helyzet, hogy rengeteg játszott perced van, ami pozitív, viszont mellette jelenleg a 8. ban van rajtad, ami viszont szomorú, és ez a 2. olyan bannod, ami szerint nincs több UB.

Ha én most megint feloldanám a kitiltásod, ki tudja mennyi lenne az az idősáv, ami körülötted tiszta lenne az esetleg újabb bannig.

A ban indokok között szerepel minden, köztük többszörösen adminisztrátorok minősítése, ez szerepel a jelenlegi kitiltásod indokában is.

Megkaptuk már párszor tőled az 'elnézéseket', ami eddig nagyon sokszor bevált.

Ne haragudj, de nincs módomban feloldani a bannod, és szerintem ez így is marad.

Mindenesetre köszönjük hogy eddig aktívan játszottal (amikor épp nem volt rajtad semmilyen szankció), de nem bízunk meg benned, ha konkrétan meg akarjuk fogalmazni a véleményünket (nem csak én, hanem az egész adminisztrátori csapat).

Z/H

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.