Zechariah_Kegan Létrehozva: November 4, 2022 Megosztás Létrehozva: November 4, 2022 IC/InGame neved: < Zechariah Kegan > A ban időpontja: < 2022-07-31 15:29:52 > A ban oka: < Admin min. Jailek sokasága > A ban időtartama: < 2037-07-31 15:29:52 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Úgy gondolom hogy megváltoztam és oda tudok figyelni már a dolgokra és a stilusomra is. Meg bántam amit tettem és szeretnék újra játszani a szerveren. > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 4, 2022 Szia! Egyszerűen nem lehet a múltad mellett elmenni. Annyira egy érdekes helyzet, hogy rengeteg játszott perced van, ami pozitív, viszont mellette jelenleg a 8. ban van rajtad, ami viszont szomorú, és ez a 2. olyan bannod, ami szerint nincs több UB. Ha én most megint feloldanám a kitiltásod, ki tudja mennyi lenne az az idősáv, ami körülötted tiszta lenne az esetleg újabb bannig. A ban indokok között szerepel minden, köztük többszörösen adminisztrátorok minősítése, ez szerepel a jelenlegi kitiltásod indokában is. Megkaptuk már párszor tőled az 'elnézéseket', ami eddig nagyon sokszor bevált. Ne haragudj, de nincs módomban feloldani a bannod, és szerintem ez így is marad. Mindenesetre köszönjük hogy eddig aktívan játszottal (amikor épp nem volt rajtad semmilyen szankció), de nem bízunk meg benned, ha konkrétan meg akarjuk fogalmazni a véleményünket (nem csak én, hanem az egész adminisztrátori csapat). Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések