Thomas Brouwn Létrehozva: Augusztus 19, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 19, 2019 Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Andrásnak hivnak, 16 éves vagyok. Erdélyben élek. A tanulmányai átlagosak. Kedvens hobbim a foci meg a biciklizés. 5 éve RP-zek. Már sok RP szerveren voltam frakcio leader meg admin is. Az RP-zést a SeeMTA-án keztem ahol napokat eltöltöttem 10.000 plusz órám van a szerveren. Most végeztem el a 8. osztályt. A hobbiaimat versenyszerüen üzöm (a biciklizést nem nagyon). Amiota rátaláltam az MTA világára szinte csak ezt a játékot játszotam és most is. Elég könyen felkapom a vizet föleg mikor mindenki mást mond nem azt amit kellene. Nem mondanám magam nagyon türelmes embernek de amikor annak kell lenni akkor megprobálok az lenni. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. Thomas Brouwn vagyok. Nem olyan rég keztem el a szervert de negyon tetszik eddig. több mint 100 percem van mivel 2 napja játszok a szerveren. Frakcioba még nem sikerült jelentkeznem de meg akarom probálni. Az utcákat járva ha valakit szabálytalankodni láttam egyböl szoltam adminnak. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! - Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! - Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Az adminsegéd feladata az,hogy az ilyen felesleges kérdésekre mint pl: hol a tuningolo stb azokat megválaszolját ne az adminoknak kelljen válaszolniuk erre. Meg hogy tudjanak segiteni a playereken ha valami kisseb gond van. Aktivitási idő. 3-4 óra/iskola idö 2-1 Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Szerintem a csapatmunka az fontos egy ilyen RP szerveren mivel könyebben meg tudtok oldani egy problémát vagy ha valaki playernek segiteni kell és az egyik admin vagy bárki nem tud abban segiteni szol egy másik adminnak például és ö segit neki ha tud. Miért pont téged válasszunk? Szerintem remekül megtudnék felelni az elvárásoknak meg a játékon belül is. Nem idegeskednék azon, hogy olyan pm-ek jönnek hogy hol a tuningolo stb. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Szeretnék segiteni az adminoknak mert naponta elég sok pm-et kapnak és nagyábol az ilyen "alap" pm-eket és szeretnék segiteni azzal hogy ezeket az "alap" pm-eket megválaszoljam. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -merész -segitökész -barátságos -jószivü Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) -kicsit lusta vagyok -néha türelmetlen -néha hisztis -nem szeretek tanulni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Érdekes egy lap lett... Felülről lefele kezdem: 1: ”Elég könyenfelkapom a vizet föleg mikor mindenki mást mond nem azt amit kellene.” - Ezzel lehetnek problémák, ha majd esetleg arról lesz szó, hogy admin leszel. Ez a tipikus szituáció amikor egy adminügy rengeteg embert érint. 2: “Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.” - Nem tértél ki az adminisztrátor feladataira! Összeségében: Rengeteg helyesírási hiba, azért egy adminsegédtől elvárjuk, hogyha kap egy kérdést akkor egy helyesen leírt mondatban válaszoljon rá. Illetve a fogalmazásod se a legszimpatikusabb, többször is vétettél olyan fogalmazási hibát, hogy elsőre nem is értettem, hogy mit akarsz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések