Jump to content

Silvia Carmen Országos Mentő-Szolgálat asztalán.

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

OMSZ - Silvia Carmen

OOC:  -Hello! A nevem Szilveszter! 18 éves vagyok, nemrég végeztem a sulival, így munkába is álltam. Pincérséggel töltöm a munkaidőm, nagyon szeretem, úgy érzem megvan hozzá a kellő képességem ami egy pincérnek csak kell! A sofőr vizsgát is elkezdtem, egész szépen haladok vele! 2019-ben kezdem  el itt a NextGaming-en játszani, azóta valahogy megfogott a szerver, és csak itt játszok amikor MTA-ról van szó. Ha már NextGaming, akkor elmondhatom hogy az összes legális frakcióban volt részem, úgyhogy azt tudom mondani, hogy nincs egy egyhangú életem a szerveren. 2019-től volt időm gyüjtögetni, egy kissebb vagyont is összeszedtem, sok barátot, mi több, olyan is van akivel a való életben is tök jó baráti kapcsolatot építettünk fel, amit nem bántam meg soha egy pillanatra sem. Voltam itt már AdminSegéd, Frakció leader is, amit nagyon szerettem, de mint mindennek, ennek is vége lett egyszer, ami talán nem is baj, mivel ha nem lett volna vége, valószínűleg nem csöppentem volna bele új dolgokba.

omsz.jpg

IC:  -Hello! A nevem Silva Carmen, 1996.07.08 dátumon jöttem a világra, születésem után eléggé kis nyúzott lányként éltem, pár évesen az életem, olyan szinten, hogy a szüleim azt hitték valami betegségben szenvedek! Elvittek egy orvoshoz aki Los Santosban dolgozott. Egy gyerek orvos volt az, akinek nagyon szimpatikus lettem, mint páciens. Valamiért énis nagyon kacagtam neki, mert legmélyen tudtam hogy ő csak segíteni szeretne nekem.  Amint kiderült, kutya bajom sem volt, egészséges voltam mint a makk, csak picit sovány. Ahogy telt múlt az idő, normálisan néztem ki, ahogyan a többi lány is a suliban. Gimnáziumot végeztem, onnan főiskolára mentem, onnan meg egyetemre, sikeresen leraktam a sulit meg az érettségit is, jogsival együtt! Idelye volt nekiállni munkát keresni! Egy weboldalon 2019-ben találtam egy álláshírdetést, amin az állt hogy aszisztenset keresnek a Los Santosi korházba, eszembe jutott hogy a szüleim mondták, hogy anno ott vizsgált engem egy kedves doktor úr, mivel azt hitték hogy beteg vagyok. Kaptam is az alkalmon, jelentkeztem, és felvettek, ott töltöttem pár hónapot, majd a korháznak más vezetősége lett, így elkerültem onnan, azóta élem a saját életem, bizniszelek ezzel-azzal.. Sok idő után újra szeretnék élni az alkamommal, csak most nem nővérke, hanem magasabb pozicióban szeretnék remekelni! 

UCP:  https://imgur.com/a/6ZEC84d

Frakció felépítés: - Namármost, én úgy gondoltam el, hogy a rangok maradnának a régi, nekem személy szerint nincs problémám velük (Hallgató, Próbaidős Ápoló, Ápoló, stb...) 

-1 Darab "" Leader lenne, szerény személyem, jelenleg nincs Al Leader jelöltem, de a későbbiekben még lehet valaki, én így gondoltam el, ha a vezetőségnek nem probléma én maradnék egyedűl egyelőre.

- Autó modok maradhatnak, azok tökéletesen megfelelnek, a legnagyobb RP szituációhoz is a legalkalmasabbak. Skinek úgyszint, HQ úgyszint, Interiorok ugyan úgy. 

mentokuj_focuspoint_760x570.jpg

Frakció célok: -Előszőr is, egy megfelelő RP közösséget létrehozni frakción belűl és kívűl is, játékosokkal megismertetni az OMSZ RP szituációit, aki más szerverről jött, lássa, hogy nálunk milyen, mi hogyan-miképp csináljuk az egészet. Új barátságok építését a szereveren levő játékosok között, akár IG akár IRL. Az adminok is több olyan PM-et kaptak az elmúlt időben, hogy kellene kis HP- vagy, hogy animba estek az emberek, ebben  bíztos vagyok! Nem volt elérhető mentős a szerveren, így a játékosok az adminokat kérték meg, hogy segítsenek nekik. Ezt is és hasonló problémákat szeretném kiküszöbölni a frakció megpályázásával. 

Miért pont OMSZ?  -Igazat megvallva, az OMSZ és a TAXI maradt, amit meg lehet pályázni, taxiba már voltam is, mint vezető mint "munkás" és szeretnék újat kipróbálni, ezzel fejleszteni magam a szerveren. 

Szerepe: - Országos Mentő Szolgálat, benne van a nevében, az egész Országot (LS, SF, Falvak) Mentéssel Szolgálni.  Hívást fogadva kirobogni a helyszínre, segíteni az adott pozicióban, vagy a korházban a betegen majd probléma nélkűl útjára segíteni őket! Ha beválik a lapom a vezetőségnél, tervemben van ingyenes oktató napokat tartani, a korházban megmutatni hogyan kell megfelelően RP-zni egy felszedést (Újraélesztés RP-vel bemutatva Eü-doboz használatát hosszú RP-ken át. )

Miért én? - Ez egy nagyszerű kérdés, magamról beszélve kiszeretném próbálni magam ittis, ebben a tevékenységen, fejleszteni önmagam. Úgy érzem eltudnék  vezetni egy ilyen frakciót mint az OMSZ, lehetséges nem úgy mint valamelyik Leader elődje a frakciónak, de próbálnék arra törekedni, hogy a legjobbat nyújtsam mindenben. 

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?  - Voltam! Más szerveren is, ittis Taxi(1Hónap) és OMSZ AlLeader(2-3hét), ezen felűl maffiám is volt, csak nem vállt be (3 Hét).

omsz.jpg

Edited by Silvia Carmen
Javítva rajta!

Szia!

Nem én fogom bírálni, így leírnék pár javaslatot:

• Az UCP-t mindenféleképpen csatold, ez elvárás, anélkül esélytelen hogy elfogadásra kerüljön, hidd el hogy nincs abban semmi, ha régebben sok szankciód volt, az a múlt, nem a jelen. :)
  • A formázást a fórum szövegszerkesztőjében készítsd el, így nem fog elcsúszni össze-vissza a tartalom.
  • Valami színt is vigyél bele, mert így nagyon monoton a hatás, unalmas az olvasó számára.

Ha ezeket javítod, szerintem nyert ügyed van @Ryder-nél. :D

• Köszi 1

• Főadmin

Szia! Én is megosztanám az épitő jellegű kritikámat.
Az OMSZ mindig is a szívem csücske volt, ezért örülök, hogy megpályázásra került, viszont vannak dolgok, amiket javítanod kéne.

• Formázás:
    • Amikor Laci azt mondta, hogy vigyél bele színt, nem úgy értette, hogy majdnem az egészet színezd ki, különben sem áll jól ez a teljes kék szín. Javaslom, hogy a címszavakat és a kulcsszavakat jelöld ki.
    • További formázási ötletnek mondanám, hogy az OMSZ logót rakd bele a pályázatodba.
    • Szerintem érdemes a frakcióra jellemző színekkel játszadozni. Például az ORFK-nál a piros, fehér, zöld. Az OMSZ-nél ez lehet sárga, piros. 
  • Kérlek, ha elfogadásra kerülne keress fel engem, mert adok neked két tananyagot, és néhány tanácsot a frakcióval kapcsolatban.

Sok sikert kívánok, ha javítod a formázást, támogatom!

• Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.