Jump to content

William Cartwright jelentkezése az Autómentőkhöz

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
Dankó Dominik

Hány éves vagy?
14 Éves vagyok.

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 3-4 órát.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Nem voltam még frakcióban.

Miért ezt a frakciót választanád?

Azért mert szeretek másokon segíteni, és azt gondolom hogyha én javítanám a kocsijukat az embereknek ez egy segítési forma lenne. Illetve való életben is foglalkoztatnak a különböző gépjárművek, ezért számomra ez a legvonzóbb frakció az összes közül.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen minden nap használom a TeamSpeak3-at.

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Dankó Dominik vagyok 14 éves. Borsod megyében élek. Most számítógépen csak MTAzni és Lolozni szoktam. De konzolon sok más játékkal játszok. Hobbiból szoktam főzni, focizni és számítógépes játékokkal játszani. Szeretek új dolgokkal megismerkedni.

IC Rész

Jelentkező neve:
William Cartwright

Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos. 1991.8.23

Jelentkező anyjának leánykori neve:
Margareth Wilhelmy

Jelentkező apjának neve:
James Cartwright

Előző munkahelye(i):

A Los Santosi vízimentőként szolgáltam

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A jó csapat munkához sok erő és sok kitartás kell. Na meg persze egyetértés. magamat is jó

csapattagnak és munkásnak tartom. Hiszem, hogy ezen a munkahelyen a csapat munkával kapcsolatos gondok nem lennének.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
William Cartwright a teljes nevem. 1991-ben születtem San Andreasban. Édesapám neve James Cartwright. Az Édesanyámé Pedig Margareth Wilhelmy. Van 4 testvérem Donald, George, Thomas, Chris Cartwright. Jelenleg vízimentőként dolgozok. Édesapám és Édesanyám máig él. Hobbiból autót szerelgetek és horgászok. Ezeket a hobbikat általában az édesapámmal űzöm. A  célom az, hogy minnél több dologgal megismerkedjek. Azt gondolom, hogy ez a munka nekem nem okozna gondot. Illetve biztosan nem csalódnának bennem ha úgy döntenének, hogy felvesznek engem.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.