Salman Fred. Létrehozva: November 13, 2022 Megosztás Létrehozva: November 13, 2022 OOC önéletrajz: Sarkadi Zsolt vagyok 16 éves! Június 27-én leszek 17 éves. Jász-Nagykun-Szolnok megyének a déli részén élek Kunszentmártonban. Hobbim a számítógépezés, gameplay videózás, sétálás. Szolnokon tanulok a Sipos Orbán szakképző iskola és kollégiumában, Turisztikai szakon. Szakácsnak készülök elszeretnem végezni a cukrászt utána egy érettségi és egy teknikumot akarok el végezni a szakács számából. 4-es 5-ös tanuló vagyok de inkább 5-ös. Jó embernek tartom magam, és alkalmasnak is a frakció vezetőjének. Szeretnék új kapcsolatokat teremteni a társak között és barátoká válni! Az iskolámban én vagyok az iskola képviselő becsületes embernek tartom magam. Általában hétvégente 10 órán keresztül el érnek a szerveren ha fent vagyok! Hétköznaponta meg inkább este felé szoktam fel lépni! Tapasztalatom úgy még nem volt leaderként mert még nem volt alkalmam, de igazából nagyon gyorsan tanulok és nem fog gondot okozni az új változás. IC önéletrajz 1998 januárjában születtem egy svéd városban. Szegénység miatt el kellet hagynom az országot így elsőnek Angliába mentem. Pár évvel később kaptam egby meghívót Amerikába és akkor oda utaztam. El mentem dolgozni minden féle kereskedelmi áruházakban. És egy álmom hogy egy taxi társaság vezetője legyek . Munkák közül voltam ez is az is autó szállító, vízi mentő, címkéző, stb. UCP adatok :https://ucp.nextgamingrp.com/dash Frakció felépítése: Fő igazgató: Én leszek Számla vezető: majd ha lesz több ember a társaságban Karban tartó : majd ha lesz valaki Újonc: majd ha jön új ember akkor ezt a rangot kapja. Frakció céljai, programja, a célom hogy újra be indítsam a taxi életet a városban. akinek nincs pénze arra hogy autót vegyen akkor ott lesz a a taxi társaság és akkor fel tudja hívni, és akkor már indulunk is. Szeretnék kapcsolatokat teremteni , azon kívűl jó Rpben részesíteni a társakat a playereket Miért pont ezt a frakciót választanád? Mivel én a játékban Az Angelcarban dolgozom mellette a kis buszomal szoktam válalni fuvarokat, de ezt inkább szeretném hivatalosabban csinálni. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? A szerepe a szerveren a taxi társaságnak ! bárki akinek nincs autója vagy bármilyen járműve az akkor fel hívja a taxi társaságot a telefon számon. akkor ki tudunk menni. mindig általában szolgálatba leszek vagy leszünk. Nem kell akkor jogosítványt csinálnia ha nem akar vagy nem kel útlevelet csinálnia ha azt sem akar. Miért téged válasszunk? Tudom hogy képes vagyok arra hogy egy jó autó kereskedést működtessek a városban. És örülni fognak hogy olcsóbban meg vehetik az álmaik autóit. Napi átlagosan 2-4 órát tudok fent lenni.<-- hétköznap, 5-6 óra<-- hétvége. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? még sehol nem voltam frakció tulajdonos. Köszönöm szépen hogy ha el olvassátok . várom a vissza jelzésüket 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 13, 2022 Szia! Látszólag nem vagy képben egy frakció működésével, ezen belül a Taxiéval sem. A taxi rendelkezik állománnyal, amiket használni KELL nem kisbusszal nem repülővel az állományautókkal kell a fuvarokat vállalni Az UCP-ről egy képet kell csatolni, nem pedig egy linket, amire rákattintva egyébként mindenkinek a saját adatait jeleníti meg. A 'miért téged válasszunk' rész... hogy is fogalmazzak? Szerinted azért választanánk Téged frakcióleadernek, mert van egy járműkereskedésed? Egy lapot meg is kell formázni, hogy nézzen ki valahogy, ez pedig monoton, és unalmas az olvasó számára ajánlom figyelmedbe az 'elfogadott pályázatok' alfórumot, ott meg tudod tekinteni hogy hogyan is kellene kinéznie egy jó lapnak. Mint elmondtam én is, meg kell tapasztalnod a dolgok működését, e formában pedig egyszerűen nem vitelezzük ki a dolgokat. Elutasítva, Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések