Robert J Gordon Létrehozva: November 13, 2022 Megosztás Létrehozva: November 13, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? <Sulyok Róbert Sándor> Mikor születtél? <2006.01.27 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < körülbelül 3-4óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? <Igen voltam, Rendvédelemben is illetve Illegálisban is. > Miért ezt a frakciót választottad? <Szeretem ezt a fajta RP-t, Jó közössége van. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) <Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. <Eddigi tanulmányaim: Apponyi Albert Általános iskola.(8.ált) Terplán Zénó Kolping Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola 5100 Jászberény, Szabadság tér 1 Itt jelenleg Informatikai szakon tanulok. Hobbim: Web fejlesztés, Gépezés, motorozás. Érdeklődési köröm: Villanyszerelés, magasabb informatikai végzetség.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/H99v3f9> IC Rész Jelentkező neve: <Robert J’ Gordon> Jelentkező születési helye, ideje: <University Of Chicago Physicians Group. Hospitals Physicians & Surgeons, Family Medicine ideje: 1989.04.13> Jelentkező anyjának leánykori neve: <Barbara Kyle > Jelentkező apjának neve: < James Gordon> Előző munkahelye(i): <OMSZ,ORFK> Rendelkezel jogosítvánnyal? <Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt működés igen fontos tevékenység főleg ennél a hivatásnál. sokban számít pl: tervek, akciók, vagy bármi ami ezzel kapcsolatos. Meg egyedül körülbelül halálba futnák. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) · Név: Robert J’ Gordon · Születési hely/idő: Chicago University Physicians Group . 1989.04.13. · Anyja neve: Donna Kyle Tanulmányok: LHL vezér gimnázium: 1.-13. Liska: Rendészeti Egyetem 13.-17.ig LGCH School: Nyomozó és Szanitéc képző Tanulmányi éveim alatt emelt fokú angol és német nyelvi képesítést kaptam illetve különböző harcművészeteket tanultam. Jelentkezési pozíció: Kadét. Életemben elért tevékenységek illetve tárgyak: ház, sport autók, barátok és egy jó társaság. Előző munkahelyeim: LS-ORFK, LS-OMSZ Fő ápoló Edited November 13, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: November 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 13, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel [FÓRUM] privát üzenet formájában engem vagy @Kicsii-t! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések