Donattelo Johansen Létrehozva: November 15, 2022 Megosztás Létrehozva: November 15, 2022 Hogy hívnak? Csaba Mikor születtél? 2006.05.22 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Én szeretek gépezni sportolni a focit szoktam és naponta kb 2-3orát tudok fent lenni kivéve szerdán. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? voltam neve xflassgaming volt Miért ezt a frakciót választottad? Mert ebben van tapasztalatom Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) Nem tudtam linket tenni de nincs se bann se jail se kick IC Rész Jelentkező neve: Donattelo Johanden Jelentkező születési helye, ideje: LosSantos 1988 Jelentkező anyjának leánykori neve: Janika Maria Jelentkező apjának neve: Donattelo francz Előző munkahelye(i): Vízimentő Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Én jól tudok csapatban dolgozni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Én egy férfi vagyok jó hallgatóság türelmes és vicces mindig is szerettem volna rendőr lenni de sajnos sosem tudtam de ha most sikerül akkor én is boldog lehetek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: November 15, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 15, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Ahova 10-15 mondat kell oda ne egy mondatot írj. Az utolsó előtti kérdésnél nem azt kérdeztük,hogy te jól tudsz-e dolgozni csapatban,hanem,hogy mit gondolsz miért fontos az együttműködés,milyen szerepe van,oda is 3-4 mondat kéne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések