Jump to content

Vincenzo D Morelli Adminsegédnek jelentekzik!

Krampusz

Ajánlott bejegyzések

Pár OOC infó rólam:

Krausz Rolandnak hívnak, 18 éves "vidéki" gyerek vagyok. Egy aszódi gimnáziumba járok, angol-német emelt óraszámú tagozatra, ahol végzős vagyok jelenleg.

Hobbim: Foci, horgászat, edzés, és az MTA. Régebben pingpongoztam, sakkoztam, az utóbbit versenyszerűen. Átlagosan 2 órát vagyok elérhető NG-n, leginkább estefele.

Vincenzo D Morelli karakterem élete:

IC: Vincenzo D Morelli vagyok, olasz származású fiatalember. 1998.02.17-én születtem Los Santosban. Édesanyám Manuela Perra, míg édesapám Mario S Morelli. Van egy társam, Francesco Giorgio, vele indítottam el második projektemet, az Italian Clubot. Manapság a Clubnak szentelem az életem, és az alkalmazottaimnak. A városban elég sokan ismernek, de alig-alig bízom meg bárkiben.

Vagyon: Italian Club, 1 autó, 1 garázs egyéb drágább tárgyak.

Régebbi, jelenlegi frakció ahol voltam/vagyok: ORFK (őrmester), La Cosa Nostra (Leader)

UCP

Játszott perceim:

https://kepkuldes.com/image/irOKUH

Azaz 12582.

AdminJailek:

Sem kitiltásom, sem AJ-m nem volt.

https://kepkuldes.com/image/irYNEf

Adminsegéd feladata:

Kisebb kérdések megválaszolása, így nem az adminisztrátorokat terhelik ezek a kérdések is, beleértve itt a PM-ket, fórumot.

Kezdő játékosok betanítása ha szükséges.

Aktivitási idő:

Átlagosan 2 órát vagyok fent a szerveren, van mikor többet, van mikor kevesebbet, vagy esetleg nem is lépek fel egy nap. Én is emberből vagyok, mint mindenki más, így jól esik néha kikapcsolódni Szombaton, így háttérbe szorul az MTA. Plusz idén fogok érettségizni, így pár hónap múlva lehet kicsit alacsonyabb lesz a 2 órás átlag.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Elengedhetetlen dolog, mivel csapatmunka nélkül nagyon nehéz jó munkát végezni, összhangban kell lenni a legtöbb emberrel. Ha nem dolgozik együtt a csapat, akkor az egész munkának rossz vége van a legtöbb esetben.

Volt szerencsém a PD-ben megtapasztalni a csapatmunkát.

Miért pont téged válasszunk?

Nos, én úgy gondolom, hogy megbízható vagyok, igazságos, illetve érettnek mondanám magam a korombeliekhez képest. Segítőkész vagyok, illetve türelmes.

Miért jelentkeztél AS-nek?

Mivel párszor volt szerencsém ideiglenes AS-nek lenni, megtetszett ez a szerep. Leginkább az buzdított, hogy ezt a lapot megírjam, hogy nem sok adminsegédet látok manapság, pedig mindig szükség van rájuk. Szeretek segíteni az embereknek, akár alacsonyabb szintűnek, akár nagyobbnak, ha esetleg nem tud valamit.  Illetve menő a kékkel írt név a scoreboardon, de  felelősséggel is jár nyilván.

Pozitív tulajdonságok:- Segítőkész

- helyesen írok

- tisztelettudó 

- türelmes

- megértő

Negatív tulajdonságok: - haragtartó

- nem bírom ha én tisztelem a másikat, ő pedig lenéző/flegma velem.

- néha túl őszinte vagyok

Köszönöm ha időt szakítottál a lapom átolvasására, jöhet hideg, és meleg is!

Edited by Vincenzo D Morelli.

• Főadmin

Szia! Elsősoron a lapról szeretnék írni. Tetszik a formázás, szép, szolid, egyszerű, de még is jó. Tetszik a lapban leírt dolgok, bár az IC és OOC részt magadról kicsit még bővíthetnéd. Amit szeretnék viszont még megemlíteni, hogy valóban megbízhatónak ismertelek meg, könnyen tanulsz, és mindig jól fejlődtél. Szerintem simán alkalmas lennél egy ilyen pozició betöltésére. Külön tetszett a kis poén, hogy menő a kék név. Támogatom a lapod! Sok sikert!

• Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.