bannoljatok ki végleg Létrehozva: November 20, 2022 Megosztás Létrehozva: November 20, 2022 (módosított) Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Muller Joseph- Panaszra tett játékos IC neve: -Jeffry Paul- -Sergej Iwanovics- Panasz oka: -rettentoen csunyan, borzalmasan viselkednek- Panasz kifejtése: -Jeffry meg a masik a Sergej az nagyon szemtelen volt velem szembe, nem most tortent de igazoltattak a semmiert szo szerint a semmiert. Csak artatlanul motoroztam. Bizonyíték (videó, kép, log): -ez epp eleg bizonyitek hogy a huvosre keruljon ez a 2 jatekos. Epp eleg. Koszonom!!!- Edited November 21, 2022 by Engi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 21, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 21, 2022 Sziasztok! Én fogom bírálni ezt a panaszkönyvet. Nem tudom, hogy ezt most viccnek akartad-e szánni, vagy komolyan gondoltad, de szögezzünk le tényeket. Igazoltatáshoz semmilyen különösebb okra nincs szükség. A rendvédelmi szerveknek jogukban áll akármikor, akárkit közúti ellenőrzés céljából félre állítani. Mondani bárki mondhat bármit, ha nem tudod bizonyítani, akkor azt nem vesszük mérvadónak. Ha IC viselkedtek veled szemben tiszteletlenül, úgy azt vagy IC vagy az alábbi linken tudod bejelenteni: https://forum.nextgamingrp.com/forum/175-panaszkönyv/ Nem te döntöd el, hogy ki az aki szankcióra jogosult és ki az aki nem. A panaszkönyvet jogtalannak ítélem, zárom és helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések