Jump to content

Francesco Giorgio pk Jeffry Paul-ra

Veron

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv játékosra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

Francesco Giorgio

Panaszra tett játékos IC neve:

Jeffry Paul

Panasz oka:

PG

Panasz kifejtése:

Rablás során valahogy oda tévedt hozzánk majd elővett egy baltát fegyver lett rá fogva, illetve felszólitva, majd elkezdett ütni közbe ketten is fegyvert fogtunk rá, majd beszállt a kocsiba és elmenekült.

Bizonyíték (videó, kép, log):

Edited by Engi

Ez kérlek szépen úgy volt hogy Sergej

ic: telefonált nekem hogy bajban van és elmondta hogy merre van,és elvették a telefonját és avval szúrtam el hogy nem hivtam a rendőröket hanem rádioztam nekik 

A baltás dolog az igazából úgy volt hogy kiszáltam elővettem a baltát és be mentem és veletlen ütöttem őket nem szándékosan occ: néha rossz az egerem picit es érzékeny azert ütök néha de engi Pd-nél észre vehetted  

Igazából ennyi

Irl is ha bajba van valaki segitünk neki ahogy csak tudunk.

De sajnalom a kellemetlenséget!

Tőlled is ellnézést kérek Engi.

• Haha 1

De nem telefonálhatott,mert nem vette elő a telefonját( az is megvan videón),egyszer rádiózott hogy”átvertük őt”.Mondtuk neki ooc hogy ezt nem kéne mert Giorgio fogta rá a fegyvert a kocsiban (mivel az is pg lett volna) ,és le”10-22”-zte Sergej a rádiót.

PG meg arra vonatkozik legfőképpen,hogy ketten fogunk rád fegyvert, fel is szólítottalak előtte hogy “Kezeket fel!” és elkezdtél szaladni először össze-vissza,aztán pedig a kocsidba.

Edited by Vincenzo D Morelli

• Főadmin

Mielőtt bírálnám a PK-t, erre az utóbbi kérdésre én is szeretném tudni a választ. Nyomott backupot Sergej? Illetve, ha bajban van, és te ekkor még rendvédelmis voltál, miért civilbe mész oda egy baltával, és miért nem rendőr szolgálatban?

• Főadmin

Jeffry. Kérlek értelmezd, amit írtam. Azt értem, hogy rádiózott, de ha csak annyi lett rádiózva, hogy átvertek, akkor a helyszínt honnan tudtad? Esetleg egy logal alátudod támasztani, hogy több is rádiózva lett?  Az hogy most szolgálaton kívül/belül mész oda, vagy szólsz a kollégáknak/ nem, az már teljesen IC ügy, abba nem is szólok bele, még akkor se, ha szerintem rosszul jártál el IC. Viszont ami már nem IC ügynek számít, hogy egy baltával rátámadtál fegyveresekre, akik fegyvert tartottak rád (Mivel nem ooc-ztad le, és nem kértél ooc tőlük elnézést, hogy ez véletlen volt, ezért hiába rossz az egered, az nem mentesít. Olyan esetben bocsánatot kérsz a másik féltől.), és miközben tartották rád a fegyvert elfutottál a kocsidhoz, amivel 2 kilőtt kerékkel hajtottál el a helyszínről.

• Főadmin

Mivel nem érkezett válasz, a legutolsó kérdésemre, így kénytelen leszek az erre adott válasz nélkül a meglévő bizonyitékok, és a rendelkezésre álló érvek alapján bírálatot hozni.

• A PG vitathatatlan.
  • NonRP is történt, ugyanis 2 lyukas kerékkel tilos a szerveren menni/menekülni.

A megemlített pontok miatt 90 perces adminjailel foglak szankcionálni.

A panaszkönyvet jogosnak ítélem, zárom és helyezem.

Amennyiben valaki a bírálatommal nem ért egyet, úgy lehetősége van panaszkönyv nyitására rám.

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.