Jump to content

Ryan Colman pályázása a Taxitársaságba

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

Ryan Colman pályázása a Taxitársaságba

taxi-hasznalt-93289.jpg

OOC: Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számító gépezés. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban is tudok dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy (most már) Ryan Colman. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem. Családommal nagyon jóba vagyok és sok időt tudok tölteni a szerveren. Mostani célom hogy létrehozzam a taxi társaságot amit ez a szerver meg adott és nagyon remélem hogy sikerülni fog ezt a fk megvalósítani.

IC: A nevem Ryan Colman. Amerikában születtem egy kis településen Crawfordban azon kívül Coloradoban. 3 éve költöztem a városba. Édesanyám leánykori neve May Johnson apukámé Steven Colman. Apukám autószerelőként dolgozott anyukám pedig fodrászként . Karosszéria lakatos iskolát végeztem. Iskola után apukámmal csináltuk az autókat. 17 éves koromban végeztem el a a jogosítványomat, ami elsőre sikerült letennem. 8 éve vezetek baleset mentesen.

UCP: https://imgur.com/a/PlM9vJo

Rangok:

Kezdő sofőr: Kezdő soförként 1 hetet kell lenned amíg a következő rangba kerülsz! Csak sima fuvarokat vállahat!  

Sofőr: A kezdő sofőr rangból lett kiemelve! Ő már mehet gyorsabb és pörgősebb fuvarokra!

Fő Sofőr:  Ő az az ember, aki már egy ideje ott van a cégnél, és jó fuvarokat vezetett !

Telephely vezető (al leader): Ő ellenőrizi le az autókat, és felméri a károkat, majd jelenti a vezérigazgatónak de mellette fuvarokat is vállal!

Vezérigazgató (Leader): Ő adhat rangot a másik érdemes embernek,  ő vesz/rúg ki embereket a cégétől! Ő dönti el a legfőbb kérdéseket és válaszokat és köt szerződést! Ugyanúgy vállalhat fuvart!

Leaderek és alleaderek száma, kilétük: Ryan Colman - Leader - Vezérigazgató
                                                         Scott Hicks - Alleader - Telephely vezető

Frakció céljai: A taxitársaság célja, hogy az emberek kényelmesen, és baleset mentesen érjék el úti céljukat, ezek mellett megnyitni taxitársaságunkat Los Santosban. Gyorsan és hatékonyan szállítjuk ügyfeleinket. Programokat is szervezünk ajándékokkal és nyíltnapokkal egyaránt. Elsők közötti szállításokat 50%- al olcsóbban szállítjuk. Akciós fuvar napokat is szervezünk.

Miért pont ezt a frakciót választanád?: Voltam én is ilyen helyzetben, hogy kellett volna Taxi de sajnos nem volt ezért gondoltam erre a frakcióra pályázni. Mivel jó sofőrjeim lennének és alkalmasnak tartjuk magunkat a feladatra ezért mi szeretnénk lenni azok akik ezt a problémát megoldja. IRl is sok mindent tudnak például: Hol tudnák gyorsabban kikerülni a forgalmat, Tud rajtunk segíteni azzal hogy elvisz minket A pontból B pontba gyorsan és biztonságosan. Ezeket mind tudnánk nyújtani a játékosoknak és az IG embereknek is.

taxi.jpg

Miért téged válasszunk?: Mert alkalmasnak tartom/tartjuk magunkat a vezetéssel kapcsolatban biztonságosan/gyorsan tudjuk szállítani az ügyfeleket A pontból B pontba az előző szövegekben elhangzott más okok is. Kedvesek vagyunk sok tagokat hoznánk. Úgy gondoljuk, hogy rugalmas fk lennénk és sok időt tudnánk vele tölteni.

Közös programokat is terveztem a szerveren a többi játékosokkal és IG emberekkel. Akciós napokat is szervezünk. 

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?: Ezen a szerveren voltam már banda leader a Boulevardot képviseltem 2 hónapig.

Köszönöm, hogy végig olvastad!

Ukz6fHHAunfhPzpr0AiEHBbbYjwMoCJr4CPu61KI

Edited by Ryan Colman

Szia, le a kalappal! Így néz ki egy jól kidolgozott, szép pályázat. Szerintem összesen egy dolog van ami módosításra szorul a lapban.

1. 1 órája, Ryan Colman said:

Miért téged válasszunk?: Mert alkalmasnak tartom/tartjuk magunkat a vezetéssel kapcsolatban biztonságosan/gyorsan tudjuk szállítani az ügyfeleket A pontból B pontba az előző szövegekben elhangzott más okok is.

Itt inkább mást írj, ne azt, hogy te alkalmasnak tartod magad, hanem referenciákat, próbálj mondani, vagy magadról további jó tulajdonságokat. Semmi képpen ne azt mond, hogy te alkalmasnak tartod magad. Győzz meg arról minket, hogy mi is alkalmasnak lássunk téged.

Ha ezt javítod, mindenképpen támogatni fogom a lapod, sok sikert!

Edited by Engi
  • Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.