Bob Russell Létrehozva: December 2, 2022 Megosztás Létrehozva: December 2, 2022 (módosított) Los Santos Brotherhood OOC önéletrajz Dominiknak hívnak, nem rég múltam 14. Most járom a 8. osztályt, eléggé jó tanuló vagyok. Mostanában viszonylag sokat vagyok gépnél, szóval rengeteget tudnék foglalkozni a frakcióval, ezért is gondoltam úgy, hogy pályázok egyet. Egy közepes nagyságú városban élek itt dél-nyugaton. Elég sokat sportoltam régen, de most már csak gyaloglom. Szeretek csapatban dolgozni mert úgy sokkal egyszerűbbek a dolgok. Régen is játszottam RP-t de akkor sokkal unalmasabbnak tartottam mert nem volt annyira izgalmas. Akkor is voltam egy bandába ami a Grove Street Family banda volt, szóval úgy ahogy tudom ezt az RP stílust. Leginkább Shooter játékokkal szoktam játszani és nincs rossz aim-om ez miatt. Autós játékokat is szeretem, viszont azokat nehezebbnek találom ezért nem játszok velük olyan sokszor. Mióta RP-zel? 4 éve, de volt egy nagy kihagyásom. Szerverünkön lévő játszott perceid száma 13309 Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról https://kepkuldes.com/image/i8ud8H IC önéletrajz Denzel Riley-nak hívnak, egy gettóban nevelkedtem a bátyámmal. Az édesanyám születésem után 1 évvel elhunyt. Az apám pedig a börtönben töltötte az élete nagy részét, mert egy drogkereskedő volt, és ez miatt a bátyámnak kellett felnevelnie. Elég nehéz életünk volt a gettóban, ezért muszáj volt nekünk is elkezdeni kereskedni. Mikor felnőttem és meg lettem 18 éves akkor gondolkodtam azon, hogy el kéne utaznom egy másik városba, Los Santos-ba. Ott újra találkoztam egy gyerekkori barátommal, Ryan Rogers-el. Aztán körbevezetett a városba. Mikor elmentünk a házához azt mondta, hogy ő eltávozik a városból, ezért én vegyem át a helyét. Megadott nekem egy telefonszámot, hogy hívjam fel miután elköltözik. Mikor elment, akkor fel is hívtam a számot. Aztán kiderült, hogy egy dílerrel beszélek. Elkezdtünk termeszteni drogot amit eladtunk és igy kialakult egy kisebb biznisz. Ahogy telt az idő és komolyabban foglalkoztunk a dologgal, úgy egyre híresebbek lettünk. Frakció története 1974 környékén egy detroiti gettóban pár apró csapat egyesülésével kialakult egy kisebb banda, mely fő tevékenysége a drogok termesztése és árulása volt. Elkezdték magukat The Demon Brotherhood néven hívni, néhol az egyszerűség kedvéért simán Demons név alatt referáltak magukra. Az idő elteltével egész szomszédságokat uraltak, a rendőrség is jól ismerte nevüket. A Demons tagja volt Tyron Riley is, kinek nevéhez több gyilkosság és drogokkal kapcsolatos bűncselekmény is köthető volt. Megismerkedett egy nővel, akitől két gyereke született. Ekkora már kiszállt a bizniszből, nem foglalkozott a droggal. Gyerekei előtt sosem titkolta múltját. Kisebbik fia, Denzel, ezt az életmódot szerette volna követni, amit apja nem díjazott. Drog ügyletekbe keveredett, amikkel lebukott. Házkutatás során apját felismerték, múltja miatt lecsukták. A fiút bátyja nevelte, de ezt az életmódot nem hagyta ott, továbbá is kereskedett. Testvérével emiatt többször is vitába keveredett, pár alkalommal súlyosan elfajultak a dolgok. A rossz kapcsolatuk miatt Denzel úgy döntött, hogy elköltözik. Los Santos-ban felkereste egy gyerekkori barátját, Ryan-t. Ryan segített neki elhelyezkedni LS-ben. Talán túlságosan is, mivel Denzel szerette volna folytatni Detroit-ban elkezdett karrierjét. Megismerkedett pár arccal, akikkel újra a drog felé vették az irányt, elkezdték termeszteni, árulni. Ahogy megismertek új embereket, elkezdett itt is egy kisebb banda kialakulni, akárcsak annak idején Detroit-ban a Demons. Denzel keze alá vette az irányítást, nevet is adott maguknak, Los Santos Brotherhood. Frakció leendő neve, kiket hoznál Los Santos Brotherhood Leader: Denzel Riley Al-leader: Dave Williams Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek szám Head gangster A Banda vezetője. High gangster A banda vezető jobbkeze. Gangster Teljeskörű tag, akiben megbíznak a leader-ek. Recruit Újonc, aki még csak próbálja elnyerni a bizalmunkat. Leader(1): Denzel Riley Al-leader(1): Dave Williams Céljaid a frakcióval kapcsolatban Minél több taggal rendelkezzünk. Mi legyünk a legjobb dílerek akikről Los Santos hallott. Meg persze ne feledkezzünk meg a jó RP-k létfontosságáról, amiből minél többet szeretnék a tagokkal, más frakciókkal, és a szerver játékosaival. Ezek mellett néha szeretnék megvalósítani pár túszejtést, esetleg ATMR-t, viszont ezek nem lennének túl gyakoriak, mivel nem azt akarom elérni, hogy mindig csak akciókra járjunk fel. Nem a pénzszerzés lenne a fő célom, hanem az, hogy jó és minőségi RP-t tudjunk a szerver életébe vinni. Igényelni kívánt frakció járművek -Mercedes G65 AMG 1db -Mercedes Benz E500 w124 1db -BMW M5 E60 1db -Range Rover Sport SC 1db -Ford E150 1db Miért téged válasszunk? Azért mert már régóta RP-zek és szerintem jól megy. Elég sokat vagyok elérhető ezáltal mindig tudnék figyelni a frakcióra. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Még nem voltam vezetője egy frakciónak se, de úgy gondolom, hogy meg tudnék birkózni a feladattal. Skinek, mapolás képek/videó Mappolás: Nem szükséges. Skinek: Amik vannak a szerveren azok jók. Ha elfogadják akkor kérnék egy NV-t. Edited December 7, 2022 by Ryan Rogers 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: December 2, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: December 2, 2022 Szia, annyira nem vészes a lapod. A formázása lehetne szebb, illetve, most ez old vagy new school banda akar lenni? Mert az igényelt kocsik nagyon vegyesek, és abból ezt nem lehet megállapítani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bob Russell Hozzászólva: December 2, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 2, 2022 (módosított) Ki javítottam az autókat és köszi a választ! Edited December 3, 2022 by Ryan Rogers Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: December 3, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 3, 2022 Szia! Szerintem sem rossz a lapod de a frakciótörténetben nem volt szó a bandáról és tudom hogy nem vagyok admin de szerettem volna szólni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bob Russell Hozzászólva: December 3, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 3, 2022 Azért nem írtam a bandáról, mert még csak story szerint most alakul. És ez egy nem létező banda. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: December 3, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: December 3, 2022 @Ryan ColmanEgy frakciópályázat alá bárki leírhatja véleményét, és az építő jellegű kritikáját, nem csak admin. Illetve Rogers, javaslom dolgozz ki egy teljes banda történetet, sokkal érdekesebb lesz úgy az FK. Semmi gond nincs abból, hogy fiktív. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bob Russell Hozzászólva: December 3, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 3, 2022 Javítottam a történeten és köszönöm a kritikát! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: December 3, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 3, 2022 Szia! Ez "ekcsöli" jó lett nekem nagyon tetszik sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: December 7, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: December 7, 2022 Amit elfelejtettem mondani, hogy a lapba minden képpen rakjátok bele a skineket és a mappolást, legalább képeket, hiszen ez egy kötelezően feltüntetett pont, és a vezetőség látja, hogy valósan készen álltok a frakcióra. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 9, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 Kedves pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez a pályázat elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3 meghallgatási időpont egyeztetésre. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések