Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Denzel Riley - Los Santos Brotherhood pályázata.

Bob Russell

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Brotherhood

OOC önéletrajz

Dominiknak hívnak, nem rég múltam 14. Most járom a 8. osztályt, eléggé jó tanuló vagyok. Mostanában viszonylag sokat vagyok gépnél, szóval rengeteget tudnék foglalkozni a frakcióval, ezért is gondoltam úgy, hogy pályázok egyet. Egy közepes nagyságú városban élek itt dél-nyugaton. Elég sokat sportoltam régen, de most már csak gyaloglom. Szeretek csapatban dolgozni mert úgy sokkal egyszerűbbek a dolgok. Régen is játszottam RP-t de akkor sokkal unalmasabbnak tartottam mert nem volt annyira izgalmas. Akkor is voltam egy bandába ami a Grove Street Family banda volt, szóval úgy ahogy tudom ezt az RP stílust. Leginkább Shooter játékokkal szoktam játszani és nincs rossz aim-om ez miatt. Autós játékokat is szeretem, viszont azokat nehezebbnek találom ezért nem játszok velük olyan sokszor. 

Mióta RP-zel?

4 éve, de volt egy nagy kihagyásom.

Szerverünkön lévő játszott perceid száma

13309

Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról

https://kepkuldes.com/image/i8ud8H

IC önéletrajz

Denzel Riley-nak hívnak, egy gettóban nevelkedtem a bátyámmal. Az édesanyám születésem után 1 évvel elhunyt. Az apám pedig a börtönben töltötte az élete nagy részét, mert egy drogkereskedő volt, és ez miatt a bátyámnak kellett felnevelnie. Elég nehéz életünk volt a gettóban, ezért muszáj volt nekünk is elkezdeni kereskedni. Mikor felnőttem és meg lettem 18 éves akkor gondolkodtam azon, hogy el kéne utaznom egy másik városba, Los Santos-ba. Ott újra találkoztam egy gyerekkori barátommal, Ryan Rogers-el. Aztán körbevezetett a városba. Mikor elmentünk a házához azt mondta, hogy ő eltávozik a városból, ezért én vegyem át a helyét. Megadott nekem egy telefonszámot, hogy hívjam fel miután elköltözik. Mikor elment, akkor fel is hívtam a számot. Aztán kiderült, hogy egy dílerrel beszélek. Elkezdtünk termeszteni drogot amit eladtunk és igy kialakult egy kisebb biznisz. Ahogy telt az idő és komolyabban foglalkoztunk a dologgal, úgy egyre híresebbek lettünk. 

Frakció története

1974 környékén egy detroiti gettóban pár apró csapat egyesülésével kialakult egy kisebb banda, mely fő tevékenysége a drogok termesztése és árulása volt. Elkezdték magukat The Demon Brotherhood néven hívni, néhol az egyszerűség kedvéért simán Demons név alatt referáltak magukra. Az idő elteltével egész szomszédságokat uraltak, a rendőrség is jól ismerte nevüket. A Demons tagja volt Tyron Riley is, kinek nevéhez több gyilkosság és drogokkal kapcsolatos bűncselekmény is köthető volt. Megismerkedett egy nővel, akitől két gyereke született. Ekkora már kiszállt a bizniszből, nem foglalkozott a droggal. Gyerekei előtt sosem titkolta múltját. Kisebbik fia, Denzel, ezt az életmódot szerette volna követni, amit apja nem díjazott. Drog ügyletekbe keveredett, amikkel lebukott. Házkutatás során apját felismerték, múltja miatt lecsukták. A fiút bátyja nevelte, de ezt az életmódot nem hagyta ott, továbbá is kereskedett. Testvérével emiatt többször is vitába keveredett, pár alkalommal súlyosan elfajultak a dolgok. A rossz kapcsolatuk miatt Denzel úgy döntött, hogy elköltözik. Los Santos-ban felkereste egy gyerekkori barátját, Ryan-t. Ryan segített neki elhelyezkedni LS-ben. Talán túlságosan is, mivel Denzel szerette volna folytatni Detroit-ban elkezdett karrierjét. Megismerkedett pár arccal, akikkel újra a drog felé vették az irányt, elkezdték termeszteni, árulni. Ahogy megismertek új embereket, elkezdett itt is egy kisebb banda kialakulni, akárcsak annak idején Detroit-ban a Demons. Denzel keze alá vette az irányítást, nevet is adott maguknak, Los Santos Brotherhood. 

Frakció leendő neve, kiket hoznál

Los Santos Brotherhood

Leader: Denzel Riley

Al-leader: Dave Williams

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek szám

Head gangster

A Banda vezetője.

High gangster

A banda vezető jobbkeze.

Gangster

Teljeskörű tag, akiben megbíznak a leader-ek.

Recruit

Újonc, aki még csak próbálja elnyerni a bizalmunkat.

Leader(1): Denzel Riley

Al-leader(1): Dave Williams

Céljaid a frakcióval kapcsolatban

Minél több taggal rendelkezzünk. Mi legyünk a legjobb dílerek akikről Los Santos hallott. Meg persze ne feledkezzünk meg a jó RP-k létfontosságáról, amiből minél többet szeretnék a tagokkal, más frakciókkal, és a szerver játékosaival. Ezek mellett néha szeretnék megvalósítani pár túszejtést, esetleg ATMR-t, viszont ezek nem lennének túl gyakoriak, mivel nem azt akarom elérni, hogy mindig csak akciókra járjunk fel. Nem a pénzszerzés lenne a fő célom, hanem az, hogy jó és minőségi RP-t tudjunk a szerver életébe vinni. 

Igényelni kívánt frakció járművek

-Mercedes G65 AMG 1db

-Mercedes Benz E500 w124 1db

-BMW M5 E60 1db

-Range Rover Sport SC 1db

-Ford E150 1db

Miért téged válasszunk?

Azért mert már régóta RP-zek és szerintem jól megy. Elég sokat vagyok elérhető ezáltal mindig tudnék figyelni a frakcióra.

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?

Még nem voltam vezetője egy frakciónak se, de úgy gondolom, hogy meg tudnék birkózni a feladattal.   

Skinek, mapolás képek/videó

Mappolás: Nem szükséges.

Skinek: Amik vannak a szerveren azok jók.

Ha elfogadják akkor kérnék egy NV-t.

Edited by Ryan Rogers
  • Like 1

• Bob Russell changed the title to Denzel Riley - Los Santos Brotherhood pályázata.
  • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.