Jump to content

Silvia Carmen panasza Willis-re!

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv adminisztrátorra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

-Silvia Carmen-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Willis-

Panasz oka:

-Túl dúrva szankció!-

Panasz kifejtése:

-Nos, az én szemszögemet mesélném el. Milla játékossal próbáltuk ki az új bérelhető járművet, amikoris úgy döntöttünk felmegyünk a falu melletti hegyre, nem jött össze ezért úgy döntöttünk, hogy a saját autóinkal megyünk fel, felmentünk, társalogtunk, majd meguntuk és abba állapodtunk meg hogy a következő nap még RPzünk valamit, mivel 3an a szerveren nincs RP (Én, Willis, Milla) amint leértünk a hegy közepére elsötétült a kép, majd kikapcsolt a számítógépem, amint kiderült a kinti havazás miatt (Gondolom) elvették az áramot. Este késő volt 23-00 között, úgy döntöttem, hogy akkor már idelye lenne lefeküdni, kitudja mikor adják meg az áramot, egy 15-20perc mulva vissza is jött az áram, viszont már nem mentem vissza, csak azért, hogy RP-zzek, úgy voltam vele kövikor is betudom pótolni, csak ma arra jöttem fel hogy egy 200perces Tanító jailt kaptam. Amit nagyon sokkallok, egy RPhiánya ütközésnél szabálysértésnél! -

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/YHAyn8Z -

Szia!

• Tudomásul vettük a Te verziódat, ezt se nem cáfoljuk, de fix információnak sem fogjuk venni
  • Ez a szankció a régebbi szankcióid figyelembe vételével lett kiosztva

Két opciót tudok felajánlani:

• Amennyiben Számodra megfelel, úgy a hátralévő időből 30 percet tudok levenni, és a panaszt zárom.
  • Megvárjuk @Willis válaszát, akivel mint az ügyet intéző admin, tudod megbeszélni az ügyet, és csak az egyeztetést követően zárjuk a panaszt.

• Tulajdonos

Szerverlog szerint kiléptél, nem pedig kifagytál. (Ha elmegy az áram, kifagyásnak veszi a szerver, nem kilépésnek.)

[22-12-05 20:57:19] QUIT: Silvia_Carmen left the game [Quit]

Míg log alapján egy kifagyás így néz ki:

[22-12-05 21:11:07] QUIT: x left the game [Timed out]

+ha elmegy az áram, honnan tudnád, hogy vissza kéne menni ütközést RP-zni.

Edited by Peter Hicks

Kedves Peter! Tapasztaltam másik szerveren, ha kihuzom a gépet nem Time Out lesz, hanem Quit, ha a netet kihuzom akkor van Time Out. Ezt a próbát bármikor merem vállalni. Van különbség gép kihúzás és Net kihúzás között, a számítógépnek nincs aksia, a net is később megy el mint áram (pl ha kihuzod a netkábelt azonnal nem dob ki a szerver, van esélyed azonnal visszadugni és akkor fentmaradsz) (eztis tapasztaltam) szó ami szó, a gép előbb kikapcsolt mint elveszett az internet kapcsolat, ez miatt irhatott Quit üzenetet a Log. Nincs szándékomban átverni, mivel nem a jaillal van a gondom, hanem azzal, hogy én sokallom a 200Percet Tanító jailben! Ha sima jail lenne meg se szólalnék, leülném csendben, csak a 200perc (3 és fél óra) alatt WCre se tud elmenni az ember. 

UI: A fenti "kihúzós" szöveget csak ábrának irtam le, nem húztam ki a számítógépet sem s a netet sem, csak azért irtam le, hogy szerintem ez miatt ír Quit-ot Timed Out helyett! 

"+ha elmegy az áram, honnan tudnád, hogy vissza kéne menni ütközést RP-zni." 

Erre csak annyi, hogy nem kis sebességgel jöttem le viszont nem is nonosan, nagyon csúszik a hegyen az út, ezért gondoltam rá, hogy leborult a kocsi.

Edited by Silvia Carmen

Rendben, akkor most pedig pontot szeretnék tenni az ügy végére.

• A 200 perces jail a régebben szerzett szankciódon sokasága miatt került kiporciózásra
    • A jail pedig tanító lett, szintúgy a fentebbi okból, illetve hogy elkerüljük az esetleg AJ AFK-ot, amire egy hosszabb jailnél magas a kockázat
  • Tudomásul vettük a Te verziódat, ezt se nem cáfoljuk, de fix információnak sem fogjuk venni továbbra sem

Ismételten 2 opciót tudok felajánlani:

1. A jelenlegi jailed letöltendő idejét 30 percel 60 perccel csökkentjük
  2. Leülöd a szankciót

Sajnos ez egy olyan szituáció, ami a Te és a mi szemszögünkből is kényes, a bizonyíthatóság pedig kb. kivitelezhetetlen.

A fentebbi két választási lehetőség egyikével várom üzeneted privátban.

• A PK-t a fentebb említettek alapján nincs mód besorolni jogosnak/jogtalannak.
  • Willist nem áll módomban semmilyen szankcióval (figyelmeztetés/hibapont/stb.) megilletni, ebben az érdekes helyzetben meglátásom szerint próbálta a legmegfelelőbb megoldást keresni.

Z/H

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.