Pjotr Motka Létrehozva: December 8, 2022 Megosztás Létrehozva: December 8, 2022 Panaszkönyv adminisztrátorra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Silvia Carmen- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Willis- Panasz oka: -Túl dúrva szankció!- Panasz kifejtése: -Nos, az én szemszögemet mesélném el. Milla játékossal próbáltuk ki az új bérelhető járművet, amikoris úgy döntöttünk felmegyünk a falu melletti hegyre, nem jött össze ezért úgy döntöttünk, hogy a saját autóinkal megyünk fel, felmentünk, társalogtunk, majd meguntuk és abba állapodtunk meg hogy a következő nap még RPzünk valamit, mivel 3an a szerveren nincs RP (Én, Willis, Milla) amint leértünk a hegy közepére elsötétült a kép, majd kikapcsolt a számítógépem, amint kiderült a kinti havazás miatt (Gondolom) elvették az áramot. Este késő volt 23-00 között, úgy döntöttem, hogy akkor már idelye lenne lefeküdni, kitudja mikor adják meg az áramot, egy 15-20perc mulva vissza is jött az áram, viszont már nem mentem vissza, csak azért, hogy RP-zzek, úgy voltam vele kövikor is betudom pótolni, csak ma arra jöttem fel hogy egy 200perces Tanító jailt kaptam. Amit nagyon sokkallok, egy RPhiánya ütközésnél szabálysértésnél! - Bizonyíték (videó, kép, log): - https://imgur.com/a/YHAyn8Z - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 8, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 8, 2022 Szia! Tudomásul vettük a Te verziódat, ezt se nem cáfoljuk, de fix információnak sem fogjuk venni Ez a szankció a régebbi szankcióid figyelembe vételével lett kiosztva Két opciót tudok felajánlani: Amennyiben Számodra megfelel, úgy a hátralévő időből 30 percet tudok levenni, és a panaszt zárom. Megvárjuk @Willis válaszát, akivel mint az ügyet intéző admin, tudod megbeszélni az ügyet, és csak az egyeztetést követően zárjuk a panaszt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 9, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 (módosított) Szerverlog szerint kiléptél, nem pedig kifagytál. (Ha elmegy az áram, kifagyásnak veszi a szerver, nem kilépésnek.) [22-12-05 20:57:19] QUIT: Silvia_Carmen left the game [Quit] Míg log alapján egy kifagyás így néz ki: [22-12-05 21:11:07] QUIT: x left the game [Timed out] +ha elmegy az áram, honnan tudnád, hogy vissza kéne menni ütközést RP-zni. Edited December 9, 2022 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: December 9, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 (módosított) Kedves Peter! Tapasztaltam másik szerveren, ha kihuzom a gépet nem Time Out lesz, hanem Quit, ha a netet kihuzom akkor van Time Out. Ezt a próbát bármikor merem vállalni. Van különbség gép kihúzás és Net kihúzás között, a számítógépnek nincs aksia, a net is később megy el mint áram (pl ha kihuzod a netkábelt azonnal nem dob ki a szerver, van esélyed azonnal visszadugni és akkor fentmaradsz) (eztis tapasztaltam) szó ami szó, a gép előbb kikapcsolt mint elveszett az internet kapcsolat, ez miatt irhatott Quit üzenetet a Log. Nincs szándékomban átverni, mivel nem a jaillal van a gondom, hanem azzal, hogy én sokallom a 200Percet Tanító jailben! Ha sima jail lenne meg se szólalnék, leülném csendben, csak a 200perc (3 és fél óra) alatt WCre se tud elmenni az ember. UI: A fenti "kihúzós" szöveget csak ábrának irtam le, nem húztam ki a számítógépet sem s a netet sem, csak azért irtam le, hogy szerintem ez miatt ír Quit-ot Timed Out helyett! "+ha elmegy az áram, honnan tudnád, hogy vissza kéne menni ütközést RP-zni." Erre csak annyi, hogy nem kis sebességgel jöttem le viszont nem is nonosan, nagyon csúszik a hegyen az út, ezért gondoltam rá, hogy leborult a kocsi. Edited December 9, 2022 by Silvia Carmen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 9, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 Rendben, akkor most pedig pontot szeretnék tenni az ügy végére. A 200 perces jail a régebben szerzett szankciódon sokasága miatt került kiporciózásra A jail pedig tanító lett, szintúgy a fentebbi okból, illetve hogy elkerüljük az esetleg AJ AFK-ot, amire egy hosszabb jailnél magas a kockázat Tudomásul vettük a Te verziódat, ezt se nem cáfoljuk, de fix információnak sem fogjuk venni továbbra sem Ismételten 2 opciót tudok felajánlani: A jelenlegi jailed letöltendő idejét 30 percel 60 perccel csökkentjük Leülöd a szankciót Sajnos ez egy olyan szituáció, ami a Te és a mi szemszögünkből is kényes, a bizonyíthatóság pedig kb. kivitelezhetetlen. A fentebbi két választási lehetőség egyikével várom üzeneted privátban. A PK-t a fentebb említettek alapján nincs mód besorolni jogosnak/jogtalannak. Willist nem áll módomban semmilyen szankcióval (figyelmeztetés/hibapont/stb.) megilletni, ebben az érdekes helyzetben meglátásom szerint próbálta a legmegfelelőbb megoldást keresni. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 9, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 Kitéptem az áramot a gépből, és: [22-12-09 18:50:50] QUIT: MeatySoldier79 left the game [Timed out] Innentől fogva @Willis-el és @Laci-val intézed az ügyet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések