Rock. Létrehozva: December 9, 2022 Megosztás Létrehozva: December 9, 2022 OOC Magamról Vas Árpád vagyok 21 éves. Erdélyben élek egy kis falucskában. Autószerelőként dolgozok egy közeli városban, mellette a családomnak segítek mezőgazdaságban is. Imádom az autókat de szerintem ez nem is furcsa hiszem melyik autószerelő nem imádja. Szeretek vezetni, szabadidőmben pedig játszani számítógépen. Magam egy nyugodt kiegyensúlyozott embernek tartom, nagyon jó probléma megoldó képességgel az életben. Játékra igaz hogy csak este van időm munka után de akkor 2-3 órákat szoktam eltölteni a szerveren, ez nekem a kikapcsolódás és egyben a nyugalom. IC Magamról Jason Rock vagyok 1982.09.22.-én születtem Los Santosban. Apám Jason Santiago volt, aki az ő korában illegális dolgokkal foglalkozott ezek alatt pontosan a fegyver-csempészetet és a drog-kereskedelmet értem. Anyámat soha nem láttam. Van egy bátyám akit Jason Michaels-nek hívnak ő apám útját követte sajnos. Több illegális szervezetben vet részt. Nekem természetesen ez nem tetszett így én a rend-védelembe csatlakoztam. Az ORFK-nál jelenleg Törzsőrmester vagyok. Kiskorom óta tudtam hogy az én utam teljesen másabb mint az apámé. Valahogy soha nem vonzott az illegális világ. Ahogy nőtem úgy egyre jobban rá ébredtem hogy rendőr szeretnék lenni. Szolgálni és védeni akartam a körülöttem levő embereket. Rendszerető és tisztességes ember vagyok aki imádja az autókat, ez meg is látszik az autóim számáról ami jelen pillanatba 14. Kép: https://kepkuldes.com/image/iaNLfl Az UCP-d tartalma Adminjailek: https://kepkuldes.com/image/iaNO1m Kitiltások: https://kepkuldes.com/image/iaNCVt Játszott percek: https://kepkuldes.com/image/iaN4JN Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Egy adminisztrátor feladata szerintem az, hogy mindig segítőkész legyen mindenkivel szembe. Segítsen a játékosoknak,ha nem tudnak valamit. Figyeljen, hogy mindenki betartja-e a szabályzatot,szükség esetén betartatja. Szituációhoz képest a legjobb döntést hozni. Aktivitási idő Hétköznap csak este tudok lenni 18:00 után és napi 2-3 órát tudok fent lenni munka miatt. Hétvégén változó. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapat munka számomra is nagyon fontos dolog. Ha nincs rendes csapat munka akkor nincs meg a bizalom egymás felé. Egy közösség fen maradásához elengedhetetlen a jó csapat munka, hogy ha bárkinek bármi problémája van bátran merje megkérdezni/segítséget kérni a társaitól. Miért pont téged válasszunk? Azért mert szeretek segíteni másokon és ez nekem jó érzés. Sokszor segítettem már játékos társaimnak ha valamit nem tudtak. Emelet szerintem meg remekül végezném a munkámat. Ugyanakkor tanulok a hibáimból hamar és nyugalmas, türelmes ember vagyok. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Többen mondták már hogy miért nem próbálom meg. Szerintem meg annyira közel áll hozzám ez a szerver, hogy meg szeretném mutatni mit is tudok. Szeretnék ennek a közösségnek is a része lenni. Én is itt kezdtem el az RP-t. És itt is maradtam. Nagyon jó a közösség és ez szeretném megőrizni. Pozitív tulajdonságok Vicces is tudok lenni, de inkább komoly. Problémamegoldó képesség. Szerethető, Kedves. Igazságos. Negatív tulajdonságok Csúnya szám van néha. Nem szeretem hogy ha olyan akarja megmondani nekem hogy mit hogyan kell aki nem is ért hozzá. Nem szeretem ha valaki várakoztat sokat. Ami a szívemen az a számon, mindig megmondom mit gondolok. Remélem tetszeni fog a lapom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: December 9, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 Szia! Nekem nagyon tetszik a lapod, tartalmilag is és forma tekintetében is. Ezen kívül a szerveren is ismerlek már egy jó ideje, és kellően értelmesnek ismertelek meg. Szerintem képes lennél ellátni az adminisztrációi pozicót! A lapod mindenképpen támogatom, sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: December 9, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 9, 2022 Köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 11, 2022 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra. Kérünk, hogy időpont-egyeztetés vagy további megbeszélés céljából keress meg Engem privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések