Noah Richard Létrehozva: December 11, 2022 Megosztás Létrehozva: December 11, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Vecsei Bálint - Hány éves vagy? - 17 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - napi 5-6 óra, de mivel kollégista vagyok igy csak hétvégén tudom teljesítni mind ezt de mivel dec. 19-től nem megyek suliba igy hétközbe is 3 hétig tudom rendessen végezni az el vártakat. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 7568 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -https://imgur.com/yekphc1 - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? -OMSZ, ORFK - Miért ezt a frakciót választanád? - Szeretném magam kipróbálni az autók körében, és már régota érdklt ez a dolog, meg szretk autókat javitani - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Vecsei Bálintnak hívnak 17 éves vagyok, jövő juliusba leszek 18. Veszprém mgyében élek szüleimmel egy kis faluba. Szombathely mellé járok iskolába vépr mezőgazdasági iskolába mivel 4 éves korom óta benne vagyok ebbe a szakmába. közepes tanulónak tartom magam. Utolsó évemet járom szakközép suliba. Hobbijaim a fotozás, biciklizés, focizni haverokkal, túra. Ezek mellett segitem a helye Polgárőrséget illetve az önkéntes tűzoltóságot is. - IC Rész Jelentkező neve: -Noah Richard - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos, 1995.07.27 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Walker Jessica - Jelentkező apjának neve: - Noah Christopher - Előző munkahelye(i): - OMSZ, ORFK - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Nekem az a véleményem, hogy csapatba mindig egyszerűbb dolgozni mint külön külön igy ha van egy össze tetteb munkafolyamat azt többen is tudják csinálni és hamarabb l készülhet. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Noah Richardnak hívnak Los Santosba szülttem, 27 éves vagyok iskolai tanulmányaimat be fejeztem. Így a szakmáim agrár mérnök, autószrelő, ORFKjárörszak, illtve mentőápoló. Amiért ehhez a céghez jelentkezem mivel az eddigi állásaim nem jöttekb ezért nem rég meg lett az autoszerelő szakmám is és zért nyujtom be ide az önélt rajzom. hobbijaim az horgászat a kocsikázás bandázás. Még azt elfelejtettem irni a munkimhoz, hogy dolgoztam kis időt postás ként mg futárként is. Los Santos KIs részéről származom egy viszonylag szegény családból de amikre emlékszem kisgyeermek éveim ott mindent meeg próbáltak meg adni a szüleim nekem. 18 éves lettem l költöztem Los Santosból Las Venturasba barátaimhoz de rámtalált a szerelem egy San fierroi szép lánnyal majd kis idő után oda költöztem hozzá. A családomba el kzdtek jönni a gondok gyszeer anyukám betegdett le egyszer apukám ezért barátnőmmel vissza költöztünk Los Santosba. És szülői ház melltt pár házal tudtunk egy házat venni és próbáltunk mindig a szüleimnek/szüleimen sgiteni.- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 11, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések