Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Robert T Garner Los Santos Autómentő Vállalat megpályázása!

James Ulrich

Ajánlott bejegyzések

James Ulrich Los Santos Autómentő Vállalat megpályázása

Autómentés

OOC önéletrajz:
Sziasztok! Varga Gábornak hívnak. Kecskeméten élek. 17 éves vagyok. Szabadidőmben szeretek a gép előtt ülni. Jelen pillanatban a jogosítványt csinálom. Kresz, elsősegély, valamint az orvosi alkalmassági sikerült. Már csak a forgalmi vizsga van hátra. Kőműves szakmát tanulok. Viselkedésem, amikor kell fegyelmezett. Kitartó vagyok. Szeretek RP-zni. 6-7 éve RP-zek, MTA-n belül régen Játszottam See MTA szerverén is. Mostanában csak az MTA-val szoktam Játszani, amikor van szabadidőm, általában szokott lenni. Felmegyek néha jó pár szerverre, amelyik szerver frissen nyílt. Megszoktam hallgatni mindenkit. Vitázni nem szoktam.

IC önéletrajz:
A nevem James Ulrich. Los Santos-ban születtem. Egy 31 éves srác vagyok. Rendelkezem, B, C és T jogosítvánnyal is. Másik városban dolgoztam Gépjármű szervízben is, vontatósként. Ott felmondtam, majd elmentem egy másik városba a Mentőszolgálathoz. Onnan felkellett ismét mondanom, magánügyi dolgok miatt.

UCP:
https://imgur.com/a/lnAYvNs

Terveim a frakcióval:
Egy összetartó, normális, aktív közösséget kialakítani.

Rangok:
Újjonc Szerelő
Szerelő
Veterán Szerelő
Vontatós
Veterán Vontatós
Betanító
Tulajdonos

Belföldi autószállítás

Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem elnyeri tetszésed.

Edited by James Ulrich

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.