James Ulrich Létrehozva: December 11, 2022 Megosztás Létrehozva: December 11, 2022 (módosított) James Ulrich Los Santos Autómentő Vállalat megpályázása OOC önéletrajz: Sziasztok! Varga Gábornak hívnak. Kecskeméten élek. 17 éves vagyok. Szabadidőmben szeretek a gép előtt ülni. Jelen pillanatban a jogosítványt csinálom. Kresz, elsősegély, valamint az orvosi alkalmassági sikerült. Már csak a forgalmi vizsga van hátra. Kőműves szakmát tanulok. Viselkedésem, amikor kell fegyelmezett. Kitartó vagyok. Szeretek RP-zni. 6-7 éve RP-zek, MTA-n belül régen Játszottam See MTA szerverén is. Mostanában csak az MTA-val szoktam Játszani, amikor van szabadidőm, általában szokott lenni. Felmegyek néha jó pár szerverre, amelyik szerver frissen nyílt. Megszoktam hallgatni mindenkit. Vitázni nem szoktam. IC önéletrajz: A nevem James Ulrich. Los Santos-ban születtem. Egy 31 éves srác vagyok. Rendelkezem, B, C és T jogosítvánnyal is. Másik városban dolgoztam Gépjármű szervízben is, vontatósként. Ott felmondtam, majd elmentem egy másik városba a Mentőszolgálathoz. Onnan felkellett ismét mondanom, magánügyi dolgok miatt. UCP: https://imgur.com/a/lnAYvNs Terveim a frakcióval: Egy összetartó, normális, aktív közösséget kialakítani. Rangok: Újjonc Szerelő Szerelő Veterán Szerelő Vontatós Veterán Vontatós Betanító Tulajdonos Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem elnyeri tetszésed. Edited December 11, 2022 by James Ulrich Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 11, 2022 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (A lap erősen hiányos, undorító a végig félkövér betűtípus, továbbá nem tudom hol láttad, hogy az LS-AMV pályázható frakció lenne.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések