Robert J Gordon Létrehozva: December 12, 2022 Megosztás Létrehozva: December 12, 2022 (módosított) · Ki volnék én: Engem Sulyok Róbert Sándornak hívnak! Születtem: 2006.01.27.-én ebből kiszámítható hogy 16 éves vagyok. Jászágóban élek ez egy kis falucska, Jásznagykun Szolnok megyében, jelenleg Jászberénybe járok iskolába a Terplán Zénó Szakközép-be, és itt programozónak tanulok. Szabadidőmben játszok illetve Édes apukámmal járok dolgozni (villanyszerelés) És valószínű hogy a programozás után megyek tovább villanyszerelésre. Szeretek sportolni(kosarazni) illetve érdekel egy csomó tevékenység is az életben. Viszonylag kíváncsi természetű vagyok, szeretem megfigyelni dolgokat. Hobbim: Gépszerelés, Gamerkedés (LOL,CSGO, MTA, FIfa,) Motorozgatás, Haverokkal lenni és a bulizás is, bár ezt nem hobbinak mondanám de gondoltam ide sorolom. · Jó tulajdonságaim: kedves, barátságos, megértő, segítőkésznek tartom magam. · Rossz tulajdonságaim: haragtartó vagyok, kicsit bő szájú, enyhén lusta, én néha tudok a sajátfejem után menni (próbálok változtatni ezeken, de nincsenek emberek hiba is rossz tulajdonságok nélkül) · Mit értem el a szerveren: Robert J Gordon vagyok a városban, jelenleg rendőrként tevékenykedem Őrmesteri pozícióban de hajtok felfelé. Van egy Subarum, és egy BMW 750-em, persze már több tárgy autó, megfordult már nálam, igyekszem barátságokat is létrehozni illetve nagyobb vagyont és hát ezért hajtok nap mint nap. · Sikereim: Sikeresnek tartom azt hogy lett egy Subarum illetve azt hogy Rendőr vagyok, és azt is sikereim közé írhatom hogy OMSZ-es voltam, illetve minden eltöltött órát percet annak tartok hogy itt lehetek a szerveren. · Eddigi frakciók ami(k)ben megfordultam: Országos Mentőszolgálat (Próbaidős Álpoló) Országos Rendőr Fő kapitányság (Őrmester) · UCP Tartalma: Játszott percek száma: 31552 https://imgur.com/a/H99v3f9 · Szerintem egy Adminisztrátor feladata: Játékosok iránti segítő készség, bizonyos szituációkban jó döntések hozatala pl (Szankciók kiosztása) játékosoknak legyen jó példa hogy hogyan kell helyesen cselekedni, és ezek mellett a szabályok betartatása. · Aktivitásom: Hétköznap a frakció mellett 2-3óra. Hétvégén: frakció mellet: 4-5óra · A csapatmunkáról való véleményem: A csapatmunka nagyon fontos mint adminisztrátor ként mint rendőrként, illetve a való életet se hagynám ki ezek közül. Csapatban mindent egyszerűbb létre hozni terveket, gondolatokat és döntéseket is. Sok mindenki számára nagyon fontos ez, mert nem lenne könnyű az élet nélküle. · Miért pont engem válasszatok: Hát úgy érzem hogy képes vagyok ennek a posztnak a betöltésére, gyors és helyes írásom is megfelelő, nagyjából gyorsan és meg gondoltan tudok döntéseket hozni, jól tudok csapattal együtt működni. Szeretek segíteni másokon, illetve a szerver közösségét is szeretném ezzel segíteni. · Miért szeretnék adminisztrátor lenni: A fenti sorokban is említettem hogy szeretnék a játékosokon segíteni, illetve a többi adminisztrátorról is egy kis terhet le venni, érdekel a poszt betöltése és kíváncsi is vagyok hogy mennyire tudok terhelhető lenni. Szeretném az RP közösséget még jobbá tenni ha van rá mód. Edited December 12, 2022 by Robert J Gordon 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: December 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 12, 2022 (módosított) Szia Gordon! A lapod alapos átolvasása után vegyes, de inkább pozitív érzelmeim vannak, mivel a lap eléggé rövidke lett, viszont amennyire rövid, annyira jó gondolatok, és jó tartalom van benne. Bővíthetnéd még egy kicsit a hobbi részét is a lapnak, milyen játékokat szeretsz, miért pont azokat. Egyébként a lapod formázása telefonon teljesen okés, tartalom is jó, a miért pont téged válasszunk részben minden benne van amire szükségünk van, szóval mindenféleképpen támogatom! Edited December 12, 2022 by .Connor. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert J Gordon Hozzászólva: December 12, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 12, 2022 2 órája , .Connor. said: Szia Gordon! A lapod alapos átolvasása után vegyes, de inkább pozitív érzelmeim vannak, mivel a lap eléggé rövidke lett, viszont amennyire rövid, annyira jó gondolatok, és jó tartalom van benne. Bővíthetnéd még egy kicsit a hobbi részét is a lapnak, milyen játékokat szeretsz, miért pont azokat. Egyébként a lapod formázása telefonon teljesen okés, tartalom is jó, a miért pont téged válasszunk részben minden benne van amire szükségünk van, szóval mindenféleképpen támogatom! Hallgatok rád! Kiegészítem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: December 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 13, 2022 Szia! A lapod rendelkezik pár hibával: Szörnyű a formázás, javaslom a Laci álltal létrehozott topicot elolvasni. Ide katintva eléred. A lap tartalmaz némi helyesírási hibát, melyeket javaslom nézess át egy program segítségével. A lap stilisztikailag nem felel meg egy adminisztrátori laptól elvárt stilisztikának, a köznyelvi beszéd formára jobban hasonlít, mint egy jól megfogalmazott pályázatra. Amik ezen felül engem visszatartanak afelől, hogy támogassam a lapot: Nem rég tértél vissza a szerverre, aktív kb 2-3 hete vagy. Most lettél rajtakapva nem olyan régen azon, hogy multiaccountot használtál, örülj egyenlőre annak, hogy nem lettél véglegesen kitiltva a szerverről. Javaslataim a számodra: Várj még 2-3 hónapot, mielőtt bármilyen nagyobb felelőséggel járó poziciót megpályázól a szerveren, lássuk, hogy aktív vagy, és hogy betudod tartani a szabályzatot. Elsőnek inkább adminsegédnek jelentkezz, sokat fogsz tudni abból fejlődni, és nem egyből a mélyvízbe ugornál. A lapot a fentebb említett okokból kifolyólag nem tudom támogatni. Mindenesetre sok sikert hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 13, 2022 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (A formázás kritikán aluli, néhol helyesírási hibák, nemrégiben kiderült multiaccountos ügy) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések