Jump to content

Robert J Gordon Adminisztrátornak jelentkezik

Ajánlott bejegyzések

·       Ki volnék én:

Engem Sulyok Róbert Sándornak hívnak!   Születtem: 2006.01.27.-én ebből kiszámítható hogy 16 éves vagyok. Jászágóban élek ez egy kis falucska,  Jásznagykun Szolnok megyében, jelenleg Jászberénybe járok iskolába a Terplán Zénó Szakközép-be, és itt programozónak tanulok. Szabadidőmben játszok illetve Édes apukámmal járok dolgozni (villanyszerelés)  És valószínű hogy a programozás után megyek tovább villanyszerelésre.  Szeretek sportolni(kosarazni) illetve érdekel  egy csomó tevékenység is az életben. Viszonylag kíváncsi természetű vagyok, szeretem megfigyelni dolgokat. 

Hobbim: Gépszerelés, Gamerkedés (LOL,CSGO, MTA, FIfa,) Motorozgatás,  Haverokkal lenni és a bulizás is, bár ezt nem hobbinak mondanám de gondoltam ide sorolom.

·         Jó tulajdonságaim: kedves, barátságos, megértő, segítőkésznek tartom magam.

·         Rossz tulajdonságaim: haragtartó vagyok, kicsit bő szájú, enyhén lusta, én néha tudok a sajátfejem után menni (próbálok változtatni ezeken, de nincsenek emberek hiba is rossz tulajdonságok nélkül)

·        Mit értem el a szerveren:

Robert J Gordon vagyok a  városban, jelenleg  rendőrként tevékenykedem Őrmesteri pozícióban de hajtok felfelé. Van egy Subarum, és egy BMW 750-em, persze már több tárgy autó, megfordult már nálam, igyekszem barátságokat is  létrehozni illetve nagyobb vagyont és hát ezért hajtok nap mint nap.

·        Sikereim:

Sikeresnek tartom azt hogy lett egy Subarum illetve azt hogy Rendőr  vagyok, és azt is sikereim közé írhatom hogy  OMSZ-es voltam, illetve minden eltöltött órát percet annak tartok hogy itt lehetek a szerveren.

·         Eddigi frakciók ami(k)ben megfordultam:

Országos Mentőszolgálat (Próbaidős Álpoló) Országos Rendőr Fő kapitányság (Őrmester)

·        UCP Tartalma:

Játszott percek száma: 31552

https://imgur.com/a/H99v3f9

·        Szerintem  egy Adminisztrátor feladata:

Játékosok iránti segítő készség, bizonyos szituációkban jó döntések hozatala pl (Szankciók kiosztása)

játékosoknak   legyen jó  példa hogy  hogyan kell helyesen cselekedni, és ezek mellett a szabályok betartatása.

·        Aktivitásom:

Hétköznap a frakció mellett  2-3óra.

Hétvégén: frakció mellet: 4-5óra

·        A csapatmunkáról való véleményem:

A csapatmunka nagyon fontos mint   adminisztrátor ként mint   rendőrként, illetve a való életet se hagynám ki ezek közül.  Csapatban mindent egyszerűbb létre hozni  terveket, gondolatokat és döntéseket is.  Sok mindenki számára nagyon fontos ez, mert nem lenne könnyű az élet nélküle.

·         Miért pont engem  válasszatok:

Hát úgy érzem  hogy képes vagyok ennek a posztnak a betöltésére, gyors és helyes írásom is megfelelő, nagyjából gyorsan  és meg gondoltan tudok döntéseket hozni, jól tudok csapattal együtt működni. Szeretek segíteni másokon, illetve a szerver közösségét is szeretném ezzel segíteni.

·        Miért szeretnék adminisztrátor lenni:

A fenti sorokban is említettem hogy szeretnék a játékosokon segíteni, illetve a többi  adminisztrátorról is egy kis terhet le venni, érdekel a poszt betöltése és kíváncsi is vagyok hogy mennyire tudok terhelhető  lenni.  Szeretném az RP közösséget még jobbá tenni ha van rá mód.

Edited by Robert J Gordon
  • Like 1

Szia Gordon! A lapod alapos átolvasása után vegyes, de inkább pozitív érzelmeim vannak, mivel a lap eléggé rövidke lett, viszont amennyire rövid, annyira jó gondolatok, és jó tartalom van benne. Bővíthetnéd még egy kicsit a hobbi részét is a lapnak, milyen játékokat szeretsz, miért pont azokat. Egyébként a lapod formázása telefonon teljesen okés, tartalom is jó, a miért pont téged válasszunk részben minden benne van amire szükségünk van, szóval mindenféleképpen támogatom!

Edited by .Connor.

2 órája , .Connor. said:

Szia Gordon! A lapod alapos átolvasása után vegyes, de inkább pozitív érzelmeim vannak, mivel a lap eléggé rövidke lett, viszont amennyire rövid, annyira jó gondolatok, és jó tartalom van benne. Bővíthetnéd még egy kicsit a hobbi részét is a lapnak, milyen játékokat szeretsz, miért pont azokat. Egyébként a lapod formázása telefonon teljesen okés, tartalom is jó, a miért pont téged válasszunk részben minden benne van amire szükségünk van, szóval mindenféleképpen támogatom!

Hallgatok rád! Kiegészítem.

Szia! A lapod  rendelkezik pár hibával:

• Szörnyű a formázás, javaslom a Laci álltal létrehozott topicot elolvasni. Ide katintva eléred.
  • A lap tartalmaz némi helyesírási hibát, melyeket javaslom nézess át egy program segítségével.
  • A lap stilisztikailag nem felel meg egy adminisztrátori laptól elvárt stilisztikának, a köznyelvi beszéd formára jobban hasonlít, mint egy jól megfogalmazott pályázatra.

Amik ezen felül engem visszatartanak afelől, hogy támogassam a lapot:

• Nem rég tértél vissza a szerverre, aktív kb 2-3 hete vagy.
  • Most lettél rajtakapva nem olyan régen azon, hogy multiaccountot használtál, örülj egyenlőre annak, hogy nem lettél véglegesen kitiltva a szerverről.

Javaslataim a számodra:

• Várj még 2-3 hónapot, mielőtt bármilyen nagyobb felelőséggel járó poziciót megpályázól a szerveren, lássuk, hogy aktív vagy, és hogy betudod tartani a szabályzatot.
  • Elsőnek inkább adminsegédnek jelentkezz, sokat fogsz tudni abból fejlődni, és nem egyből a mélyvízbe ugornál.

A lapot a fentebb említett okokból kifolyólag nem tudom támogatni. Mindenesetre sok sikert hozzá!

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.