Jump to content

James Urlich - Adminisztrátori jelentkezése!

James Ulrich

Ajánlott bejegyzések

OOC magamról:
Varga Gábor-nak hívnak. 17-éves vagyok. Kecskeméten élek. Szakmunkás iskolában tanulok, Kőművesnek. Szabadidőmben szeretek a számítógép előtt ülni, és MTA-val tölteni az időm. Régebben voltam pár nagyobb Szerveren is Admin. AVRP-n voltam Admin pozícióban több mint egy évig, még mikor futott a szerver. FőAdmin-ig jutottam el az eltelt idő alatt. Azért szeretnék Admin-nak Jelentkezni a szerveren, mivel már nagyon régóta fut a NextGaming szervere, így tervem hogy minél nagyobb rangig jussak el Admin pozícióban, az idő elteltével.

IC magamról:
James Urlich-nek hívnak. Egy 21 éves srác vagyok. Las Venturas-ban élek. Édesanyám neve: James Lissa, Édesapám neve: James Edward. Valamint van egy testvérem is, James Dávid. Négy éve élek a városban. Hobbim a horgászás és a rákászás. Nagyon régen voltam egy másik városban Szerelő, valamint Mentős is. Két évig dolgoztam szerelőként, majd utánna felkellett mondanom, magán ügyek miatt. Járműveket szerelni nagyon szeretek. Bár, manapság már csak a saját kocsim szoktam szerelni az is ritka alkalom. Édesapám is ugyan ebben tevékenykedett, ő is szerelő volt. Tőlle örököltem a szerelést is. Ugyan úgy szeretek szerelni, mint ő.

Az UCP-m tartalma:

Admin jailek/Kitiltások:
https://imgur.com/a/iLWHJYs

Játszott Percek:
https://imgur.com/a/vAJTVb3

Adminisztrátor feladata?
Segítő készség, Játékosokkal és másokkal szemben. Figyelni a Játékosokat, szabályokat betartatni velük. Valamint, ha van olyan Játékos, aki nem akarja betartani, annak szankciót osztani, és a lehető legjobb módon, és korrekten eljárni, egyéb ügyeknél.

Mennyit tudnék aktív lenni?
Hétközben minden nap, 1-2-órát. Hétvégén, általában szinte egész nap.

Véleményem a csapatmunkáról?
Szeretek csapatban dolgozni. Számomra, és mások számára is szerintem elég fontos. Ugyanis, csapatmunka nélkül, nem sokra megyünk. Sőtt, van amikor kell is csapatmunka.

Miért pont téged válasszunk?
Normális vagyok. Segítő késznek tartom magam. Ha bárki megkér, hogy segítsek, amiben tudok neki segíteni egyből megyek, és segítek. Elég aktív tudok lenni a szerveren.

Miért Jelentkeztél Adminisztrátornak?
Nagyon szeretnék a közösség tagja lenni. Játszottam a szerveren régebben nagyon sokat, és most újra szeretném kezdeni, csak Admin pozícióban. Van tapasztalatom-e téren, nagyobb szervereken ahogyan említettem voltam már Admin. Nem is egy helyen.

Pozitív Tulajdonságaim:
Segítő kész vagyok.
Szeretek beszélgetni másokkal.
Nyugodt ember vagyok.

Negatív Tulajdonságaim:
Nem nagyon szeretek tanulni.

Remélem, elnyeri tetszéseteket a lap.

Edited by James Ulrich

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.