Frederico Di Stefano Létrehozva: Július 31, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 31, 2021 Teljes neved: - Frederico D Garcia - Rendfokozatod: - főtörzsőrmester - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Hans Muller-vezérőrnagy > Egység azonosítója: < U001> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Városban száguldozó embert felszólítottuk,megbírságoltuk,majd bevontuk a jogosítványát. > Kép(ek): < mta screen 2021 07 31 20 32 10 - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)> Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 10, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 10, 2022 Teljes neved: - Frederico D garcia- Rendfokozatod: - Törzszászlós- Jelentés száma: - #1 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - Tek,Orfk - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L012 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás.> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Gyorshajtót sikerült fognom, megállítottam,igazoltattam a személyt,minden rendben ment. RPE-571 Hywel Tegwen > Kép(ek): < > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 19, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia - Rendfokozatod: - főtörzszászlós - Jelentés száma: - #2- Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - Tek - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < -- > Egység azonosítója: < L012> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás. > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Gyorshajtót megállítottam,együtt müködött velem,minden rendben volt. Antonio Gentille,Fekete Dodge Demon FGF-528 > Kép(ek): < > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 19, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia- Rendfokozatod: - Főtörzszászlós - Jelentés száma: - #3 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - TEK - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < - > Egység azonosítója: < L012> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < újból megkellett állítanom Hywelt gyorshajtás,illetve gondatlan vezetés miatt. Csekket megkapta. > Kép(ek): < > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 19, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia- Rendfokozatod: - főtörzszászlós - Jelentés száma: - #4 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - TEK - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Jhony Lamar > Egység azonosítója: < A012> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < zavarodott embert férre állítottunk, minden stimmelt,szondát megfújta,nem ivott. > Kép(ek): < > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 19, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia - Rendfokozatod: - Főtörzszászlós - Jelentés száma: - #5- Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - Tek- Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Ryan Rogers kadét> Egység azonosítója: < A012 > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): <Igazoltatás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < gyorshajtó motorost állítottunk meg,minden rendben volt vele,figyelmeztetéssel megúszta. Sayaka Nazimova fekete sanchez EIZ-091> Kép(ek): < > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: December 18, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 18, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia- Rendfokozatod: - Főtőrzszászlós - Jelentés száma: - #1 - Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - TEK - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Ashley Ledger Főtőrzszászlós, Robert J Gordon őrmester > Egység azonosítója: < Válaszod > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Gyakorlat > Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Dec 17.-én este sorakozót hívtam össze, elmondtam az információkat,Tek felszerelésben elindultunk a rákászathoz, elmondtam merre fele kell úszni. Kollégák felkészültek,beugrottak a 3 fokos vízbe,2 kört tettek meg a sziget körül,elég jó időt úsztak. > Kép(ek): < Fényképek> Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: December 18, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 18, 2022 Teljes neved: - Frederico D Garcia - Rendfokozatod: - Főtőrzszászlós - Jelentés száma: - #2- Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - TEK - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Hans Müller altábornagy,Fredias Terciusz Altábornagy,Ashley Ledger főtőrzszászlós, Robert J Gordon őrmester,Jhony Lamar tőrzsőrmester > Egység azonosítója: < Válaszod > Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Vezetéstechnikai kiképzés> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Késő Délutáni időben tájékoztattam a kollégákat,hogy vezetéstechnikai kiképzést tartok a San Fierrói kiképző központban. Rögtön ez után neki láttam felépíteni az akadály pályát. A söfőröknek egész jól ment a pálya,ügyesek voltak.> Kép(ek): < Fényképek > Megjegyzés: <Válaszod> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések