Malinovszkij Andrej Létrehozva: December 21, 2022 Megosztás Létrehozva: December 21, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Martin - Hány éves vagy? - 14 és negyed - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 sima napokba , 4-5 óra hétvégén- Jelenlegi játszott perceid száma: - 46152 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - OMSZ, TEK, Német maffia,The Ruiz Clan,Crips,CDS ,LSAMV, Taxi Társaság. - Miért ezt a frakciót választanád? - Szerettem ezt a frakciót. A szerver elején voltam itt tag csak akkor nem tudom sokat lenni ezért abb hagytam. De már megjött akedvem megint szóval szeretnék tag lenni ismét..- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen, van mindkettő. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Hobbim általában, mezőgazdasággal,horgászással és számítógépezéssle töltöm . Sokat szoktam haverokkal járni bringázni focizni, illetve szeretem magam a gép előtt is elfoglalni. Családom nagyrésze a mezőgazdaságban dolgozik. Sokat szoktam tanulásban elfoglalt lenni, de nálam most az az időszak van hogy gyakran elérhető vagyok. Sokat szoktam a természetben járni, természetjáró vagyok sok mindent szeretnék felfedezni és ha minden igaz jövő nyáron végre eljutok Japánba is. Nagyon szeretem járni a földet az a célom hogy felfedezzem egész Európát és Amerikát ami remélem sikerülni fog már a nagyrésze meg is történt. Ez lenne a kis beszámoló magamról..- IC Rész Jelentkező neve: - Paul D Max - Jelentkező születési helye, ideje: - 2000 február 19. Los Santos. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Sofia Anderson - Jelentkező apjának neve: - Haven D Max - Előző munkahelye(i): - Taxitársaság - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Az együttműködés nagyon fontos ha csapatmunkában szeretnénk dolgozni. A csapatnak minden küldetésnél össze kell tartania hogy megválthassák a tervet hogy mit hogy csináljanak. A csapatban ha nincs összetartás se terv, se semmi. Senki nem tudja hogy mit hogy csináljon ha nincs terv, se ötlet az akcióhoz minden csődbe megy ezt sokszor rossz ha alkalmazzák a munkatársak, de ezt mindig minél hamarabb el kell kerülni.- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Szép napot Paul D Max-nak hívnak. 2000.02.19-én születtem a Los Santosi kórházban. Amikor éppen az utcán sétáltam egy fali újságon láttam hogy lehet ebbe az állományba jelentkezni és hogy mik a feltételek. 22 éves fiatal gyerek vagyok és nagyon boldog életem van. Apám kamionos ként dolgozik anyám pedig kamionvezetői irodában. A házimunkában mindig sokat segítettem főleg a szerelésben édesapámnak és otthon édesanyámnak. Általános iskolát kijártam és érettségim is van. Los Santosban 26 évesen vettem házat és kezdtem el teljesen önálló életet felépíteni. Az életemet vízimentéssel építettem fel és arra a döntésre jutottam hogy kellene egy jól kereső állást keresnem és ezt az állományt választottam. Szeretek az autókkal foglalkozni és azt gondoltam hogy jelentkezek egy autómentő vállalatba ahol több időt tudok velük foglalkozni. Ebben az állományban gyors talpraesett gyerek vagyok sokat tudnék segíteni a csapaton.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 22, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések