Krisztian200 Létrehozva: December 22, 2022 Megosztás Létrehozva: December 22, 2022 OC RÉSZ Hogy hívnak? < Válaszod > Krisz nevem Mikor születtél? < Válaszod >207 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Válaszod > Krisz vagyok szeretek focizni meg gamelni. faluban lakom van 3 három Német juhászom. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Válaszod > igen voltam og rp reality roleplay Miért ezt a frakciót választottad? < Válaszod > mert ez álmom hogy rendőr legyek meg meg menteni embereket bűnőzök től Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Válaszod > igen Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < Link helye > 25 perc játszot percem lvl 1 IC Rész Jelentkező neve: < Válaszod > Lorenzo krisztian Jelentkező születési helye, ideje: < Válaszod > Losant tos, ideje 2007 Március, 2. Jelentkező anyjának leánykori neve: < Válaszod >Lorenzo Kitti Jelentkező apjának neve: < Válaszod >Lorenzo wiliams Előző munkahelye(i): Rendőr, mentős < Válaszod > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Válaszod > még nem most jöttem épen város Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Válaszod > nagyon jó össze tartás. barátkozás össze beszéles. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Válaszod >nincsen (módosítva) [11:19] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: December 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 22, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: A lapod címe nem megfelelő, a lap nem a minta szerint van kitöltve. Helyesírást a lap még nyomokban sem tartalmaz. Ahol az van írva, hogy 3-4 vagy 10-14 mondtad, oda ne 1-2 szóban válaszolj. Várj még ezzel kicsit, tapasztald ki a szervert előbb. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések