Mate Létrehozva: December 22, 2022 Megosztás Létrehozva: December 22, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Máté - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Előző frakcióba nem nagyon voltam elérhető,de megtudok tenni napi 2 órát minimum. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 15669 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/9WQ3AsB - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - OMSZ, ORFK,Taxi,BOF . - Miért ezt a frakciót választanád? - Szeretnék az autókkal foglalkozni, a nyáron voltam már a frakcióban viszont nem voltam nagyon aktív de most az leszek.- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? -TeamSpeak3-mal igen,viszont mikrofonnal nem. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Máténak hívnak 14 éves vagyok. Magyarországon élek azon belül Vásárosnaményban. A kedvenc sportom a foci amit hobbiszinten üzök. Még a hobbimhoz tartozik még a számígépezés és horgászás is. IC Rész Jelentkező neve: - Coral Rizzo - Jelentkező születési helye, ideje: - 1990 július 24. Las Venturas. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Sophia Shah- Jelentkező apjának neve: - Lorenzo Rizzo - Előző munkahelye(i): - járműszállító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -A Csapatmunka egy ilyen fajta frakcionál elegedhetetlen. Annak érdekében hogy minden olajozottan és gördülékenyen legyen végrehajtva. De ehez Mindenkinek a maximumot hozza ki magából.- - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Coral Rizzo vagyok. Egy 90-es évek nyarán született átlagos kölyök voltam. Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Las Venturas városában éltem annak is külvárosi részén, szüleimmel valamint 2 nagyobb tesómmal. Mivel én voltam a legkisebb a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok, mint a többiekre...én más voltam. Kb 5éves koromig éltem Las Venturasban, mert utána édesapám állást kapott a Los Santos-i Mentő Állomásnál, anyukámat pedig behívták az önkormányzathoz titkárnőnek, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam, itt az oroszt, a spanyolt és tanultam meg, ezekből itt csak az oroszból van nyelvvizsgám, mert a spanyolt csak kicsit beszélem. Olyan 15 lehettem, mikor elhatároztam azt, hogy autókkal foglalkozzak, és ezáltal elkezdtem egy olyan szakmát kitanulni, amely kizárólag ezzel foglalkozik, majd később kikerűltem a nagybetűs életbe, és elmentem egy autószerelő társasághoz, ahova fel is vettek, majd később 4év meló után, be kellett zárniuk, így eljöttem Los Santosba, hogy hátha, itt kapok lehetőséget az újra kezdésre! Edited December 24, 2022 by Coral Rizzo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Malinovszkij Andrej Hozzászólva: December 28, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2022 Szia! Szerintem jó lett a jelentkezési lap. Támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 28, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések