GameAdmin 5 Matteo Létrehozva: December 23, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Létrehozva: December 23, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Balogh Máté - Hány éves vagy? - 18 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Hétfő és szerda suli délután 2-től max 7-ig, kedd és péntek edzés este 6-tól 8-ig, ezeket az időintervalluomkat leszámítva, lényegében bármikor ráérek. Akár reggeltől estig. (Téli szünetben se suli, se edzés) - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Autószerelő vagyok, 2 napja. > Miért ezt a frakciót választanád? < Másodállásúnak tökéletes lenne szerintem. Illetve szeretek embereknek segíteni, ugyanis átérzem a helyzetüket. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - TS3-mal nem, ugyanis a Discordot preferálom, de ha kötelező feltétel, akkor megoldható. És igen, rendelkezem mikrofonnal. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Nos, Balogh Máté volnék, egy 18 éves srác. Jómagamat egy fiatalos, ugyanakkor komoly emberként tudnám leírni. Hobbijaim közé tartozik az egész napos semmittevés, a filmek, sorozatok és animék megállás nélküli bámulása, de akár a sport is. Legyen az bicózás, vagy harcművészet. Zenei ízlésem vegyes, első helyen a rock és metál áll, de megemlíteném még a teachnot, reggaet, és az alternatívot is, illetve a jó kis retro slágereket. Szeretek csapatban dolgozni, pláne ha az egy játékon keresztül történik, illetve szeretek új embereket megismerni. Olyanokat, akiknek hozzám hasonló érdeklődési köre van. - IC Rész Jelentkező neve: - Yagami Light - Jelentkező születési helye, ideje: - Japán, 1986 Február 28 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Yagami Sachiko - Jelentkező apjának neve: - Yagami Soichiro - Előző munkahelye(i): - Címkéző, majd olajszállító, illetve jelenleg próbaidős vontatós vagyok az LS-AMV-nél. - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen, viszont az egy rendőrnél maradt. Elfelejtette visszaadni. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Nos, szerény véleményem szerint a csapatmunka elengedhetetlen egy jónak nevezhető munkahelyen. Sokat jelent, ha mindenki segít mindenkinek. Ha kölcsönös a támogatás, akkor mindenki jobb kedvvel végzi el munkáját. A csapatszellem a legnagyobb úr az efféle munkahelyeken, erre alapozódik az egész. A közösségre. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Yagami Light vagyok. Barátaimnak csak L. Japánban, még mielőtt Los Santosba költöztem volna, nyomozóként tevékenykedtem. Nemrégiben, egy tanfolyamon, autószerelői szakmát szereztem. Kitűnő tanuló voltam. Mindig is érdekeltek az autók és egyéb járművek. Gyerekkoromban, édesapámmal rengeteget kocsikáztunk, így az ő emlékét őrizve szeretném élesben folytatni eme tevékenységemet, valami ahoz hasonló módon, egy összetartó csapat körein belül, miközben másoknak segítek. Rendkívül könnyen tanulok, és alkalmazkodok. Kommunikációs készségem, problémamegoldó képességem példás. Szeretnék egy olyan munkahelyen másodállásban elhelyezkedni, amit hosszútávon végezhetek. - 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: December 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 23, 2022 (módosított) Kedves Jelentkező! Örömmel értesítem, hogy a vezetőség a lap átolvasása után úgy döntött, hogy a lapja ELFOGADÁSRA került! Várjuk szóbeli elbeszélgetésen a telepen! Edited December 23, 2022 by Ryan Colman Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések