Jump to content

Alexander Nikowitch-Cartel dela Hungary

Zsolesz01

Ajánlott bejegyzések

Cartel dela Hngary

OOC Önélet rajz

Kacsó Zsoltnak hínak, jelenleg 17 éves vagyok. most járom a 10. osztályt, szelőzés és hutőlégtechnikát tanulok. uj emberekkel elég hamar jóban leszek persze ha egy hullámhosszon vagyunk. Ha mondhatom eléggé vezetőségszellem van bennem, ez megnyilvánul a valóéletben és természetesen a játékban is frakció liderként.  Szeretem ha minden cselekedett jól megfontolt. Negatívum az hogy néha átesek a ló  túloldalára és egy darabig azt hiszem hogy az a jó amit csak én cselekszek/mondok.

IC Karakterről

Alexander Nikowitch vagyok 20 éves  egy komoly,céltudatos beállítottságú ember. Oroszországból származom. Apám nevén Alexander Hrustsov egy jólismert Maffia főnöke volt a Cartel dela Hungary-nak. Ez a szervezet Magyarországon jött létre és a hatalmát kiterjesztette Oroszországra is. Egy bankrabláson vett részt ami rosszul sült el és apámat letartóztatták igy anyámmal vissza kellet költöznünk Magyarországra. Azonban nem sejtettük hogy ott más maffia vár ránk és a kis megmaradt pénzunkből vettem egy repülőjegyet Los Santos-ba hogy itt újra  kezdjem apám hagyatékát.   

Frakcó történet

(A maffia teljesen kitalált történeten alapul)

A maffia nevén Cartel dela Hungary 70/80 években alapították. A maffia Alexander Hrustsov nevéhez köthető akinek át adták a vezető szerepet. Aki átadta a maffiát csak annyit tudunk róla hogy a háttérben tevékenykedett de komolyabb balhékba (Pl: bankrablás) nem vett részt. Amíg ez az ismeretlen ember vezette a maffiát addig elterelés képen egy gyors éttermet nyitott hogy el terelje a csapátról a gyanút. Azonban amikor Alexander Hrustsov megkapta a vezető szerepet elkezdett terjeszkedni így ki utazott Oroszországba és Magyarországon teljesen megszünt a maffia. Majd ott kezdte meg pályafutását ami nem olyan fényesen alakult. A sok pénz elvette az eszét és még többet akart így őrült modgyár elkezdett bankokat,kisboltokat kirabolni,majd egy rosszul elsült bankrablást követően letartóztatták így a fiára szált a vezetőség azonban ő és az anya vissza költöztek Magyarországra, de nem voltak felkészülve hogy mi vár rájuk. 1-2 hónapot követően elkezdték őket üldözni egy bizonyos banda aminek mái napig nem lehet tudni a nevét. Azonban az anya a fiának vett egy repülő jegyet amivel Los-Santos ba repült hogy ott újra építse a maffiát. Vajon sikerül neki?vagy ő is őrületbe kergeti a sok pénz? 

Terveim a frakcióval 

A terveim a frakcióval egy olyan közösség létrehozása ami nem csak a dara rp-röl szolna hanem olyan rp szálak kialakítása ami élvezetes és még más embereknek is segítene a maga módján. A farkció irányítása kicsit bonyolult lenne de remélem meg oltható,egy olyan koncepcióval álltam elő ami nem minden napi de annál célra vezetőbb. Úgy irányítanám a frakciót hogy (pl: ATM rablásokon) a vezető nem lenne a helyszínen de a csapat egy olyan rp folyamatba kezdene hogy élvezetes legyen a rendőrök számára is.  Remélem ezzel fel lehetne éleszteni az MTA rp-t amin nem csak a cigányzenéről,darálásról szól.

Miért engem?

Bevallom leader kedés terén nincsen sok tapasztalatom, de nagyon remélem hogy az itt leirtak elnyerik a tetszéseteket és ha sikerülne a pályázat megpróbálnám a legtöbbet kihozni magamból és a jövőbeli csapatomból. Úgy gondolom hogy kaphatok tőletek  1 esélyt.

Rang:

Boss rang:Maffia feje (jó magam) aki a távolból irányitja a csapatot .

All boss rang: aki a csapatot vezeti a rablásoknál.

ügy intéző rang: aki az üzleteket (drog,fegyver) intézi.

futó rang: ő már a kocsikat is vezetheti és a rablásokban is részt vehet.

gyalogos rang: ő csak drog/fegyver üzleteken vehet részt frakció autót engedélyel vezetheti.

jármüvek:

Mercedes-Benz G65 AMG-1db

BMW X5-1db

BMW S1000(Motor)-1db

Mapolást/skinek

Szeretném dc-n megbeszélni.

• Főadmin

Szia!

• A lapod formázást nyomokban sem tartalmaz.
  • Már a címben elírtad a frakció nevét.
  • Helyesírási hibáktól hemzseg a lap, javaslom nézesd át egy helyesírás ellenőrző programmal, valamint az angol eredetű szavakat (pl.: leader) írd be a google keresőbe, és nézd meg, hogyan kell leírni.
  • Banda nem fog maffiát üldözni, ezt a részt gondold át a történetben.
  • Nem derül ki a lapban, hogy a te karaktered tudatában volt-e az apja tevékenykedésének, a bankrabláson kívül. Egy ilyen bűnszervezetnél, nagy eséllyel a vezetői szerep nem öröklődik egy a szervezet álltal nem ismert személyre.
  • On 2022. 12. 24. at 22:20, Zsolesz01 said:

Remélem ezzel fel lehetne éleszteni az MTA rp-t amin nem csak a cigányzenéről,darálásról szól.

Valóban nem erről szól az RP, sajnos youtoubon rengeteg ilyen videót látni, néha ilyen is van, meg körözés esetén valóban menekül az ember, és ha nincs más módja lő, de nem csak ebből áll az RP felépítése.

• Rangokat gondold át, fele angol, fele magyar.

On 2022. 12. 24. at 22:20, Zsolesz01 said:

Szeretném dc-n megbeszélni.

Mindenképpen tüntesd fel a lapban, legalább a képeket a kinézett skinről, illetve javaslom a mappolást, hiszen rengeteget tud dobni a frakció RP-jén egy saját kis helyszín. Szóval, ha készül mappolás, arról is tüntesd fel a lapban a képeket, hiszen ezek alapján tudjuk megnézni, hogy hol és mit is szeretnél tevékenykedni. Illetve a pályázónak kell biztosítsa a skineket, és nem a szerver fogja. 

Továbbá, most jöjjenek azok a hibák, amiért instant elutasításra kerül a lapod, ha nem pótolod: 

1. Hiányos a lap, a kötelező pontokból hiányzik pár dolog.

On 2018. 08. 13. at 21:55, Peter Hicks said:

Szerverünkön lévő játszott perceid száma

-Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról

2. A miért engem részt is kihagytad, hiszen ott a leaderségben levő tapasztalataidat taglaltad, és nem érveket mondtál arról, hogy miért téged válasszunk.

Javaslom várj még kicsit ezzel a lappal, csatlakozz egy jelenleg müködő illegális frakcióhoz, tapasztald ki a szerver illegális részének a müködését, és később, egy jobban összeszedett, igényesebb, formázotabb lappal álj elő. Mindenesetre sok sikert!

Szia! 

Nem szoktam fk pályázás alá írni, de viszont egy valamit nem érdek. 
A fk történetben  Banda üldözi a maffiát, illetve a Alexander anyja vette a jegyet, DE viszont a karakter történetben egy Maffia üldözi a Maffiát, illetve Alexander vette a jegyet és nem a anyja. 

Szerintem ennek egyeznie kéne és nem különbözni.  
Illetve van már egy Orosz Maffia a szerveren. [Az egy dolog, hogy ez a fk félig Magyar lenne]

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.