Jump to content

Alexander Kramarov Adminak jelentkezik.

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

- Kovács Norbertnek hívnak, Erdélyben élek 17 éves vagyok, jelenleg még iskolába járok, most vagyok 10 osztályos, sajnos évet vesztettem az iskolában és elég sok rossz jegyeim is voltak, de én úgy vagyok vele, hogy nem az iskolai jegyek határozzák meg azt, hogy egy diáknak mekkora a gondolkodási szintje és mennyire intelligens. Én már gondoskodtam azon, hogy mi szeretnék lenni ha még egy kicsit érettebb leszek, és komolyabb! Igazából nagyon érdekel engem az informatika és az elektronika, szeretnék majd  egy saját céget nyitni ami telefonok, számítógépek szoftveres és hardveres javításával foglalkozik. Szeretek segíteni az embereken, és szeretek csapatban dolgozni. A tisztelet számomra nagyon fontos dolog, ha velem szépen és tisztelettel beszélnek akkor én is úgy beszélek másokkal, de ha már azt érzékelem, hogy nem tisztelnek akkor már én sem mindig tudok tisztelettel beszélni az adott személlyel mert a tisztelet az ugye mindig kölcsönös kell, hogy legyen!  Igazából magamról ennyit.

Eredményeid a szerveren:

- A szerveren elégé sok mindent értem el mármint úgy értem, hogy hozzám képest elég sok mindent mert nem gondoltam volna magamról hogy ennyi mindent elérek. A karakterem neve az Alexander Kramarov, 3 frakcióban volt eddig az ORFK-ban és az LS-AVM-ben, amit még régebben meg sem mert álmodni, hogy bekerül egy frakcióba is. Jelenleg egy illegális frakcióban tevékenykedik és van 4 járműve. Egy Reffer egy Audi A8, egy BMW 750, egy Golf II, és amire a legbüszkébb az a Dodge Challenger SRT Demon, ami teljesen fel van tuningolva, ezek mellett van még egy házam és egy garázsom is. Tudom ez így nem hangzik soknak, de nekem az mert meg se mertem volna álmodni ezeket. Jelenlegi játszott perceim száma az 40.502 az az LVL 28. Erre is elég büszke vagyok mivel 2019-ben regisztráltam, de volt egy elég nagy kihagyásom a szerveren amire kevésbé vagyok büszke. Mind a kettő frakcióban kétszer voltam. Jelenleg most vagyok először illegális frakcióban szóval ez teljesen új nekem, de nem panaszkodnak a frakció tagok.

UCP-m Tartalma:

https://imgur.com/a/D8C0UL9

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?

Véleményem szerint, az Adminsegédnek, és az Adminnak nagyon hasonló a dolguk. A dolguk az az, hogy segítsék az új és a régebbi játékosokat is, ha valamit nem tud az adott játékos, akkor el kell neki tudnia magyarázni. Ha az adott játékos szabály-szegést követ el, akkor az adminnak szankcionálni kell. Az adminsegéd főbb feladata az, hogy ha az adott játékos nem tud egy parancsot, vagy egy egyszerűbb dolgot, azzal ne az admint terheljék, hanem az adminsegédet.

Aktivitási idő:

-Hát igazából ez mindig változó szokott lenni nálam, de ez mindig a szabad időmtől és kedvemtől függ. De mikor vannak játékosok a szerveren és kedvem is van játszani akkor képes vagyok órákat eltőlteni a szerveren. Akár 6-8 órát is fent tudok lenni, ha van mit RP-zni.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

-Szerintem sokkal könnyebben lehet csapatban dolgozni, egyszerűbbek a feladatok ha csapatban dolgozunk. De ez is csak akkor valósulhat meg ha mindenki kiveszi a részét a csapat-munkában. Ez persze a csapat tagoktól is függ, hogy menyire tudnak alkalmazkodni a csapathoz és, hogy szeretnek-e egyáltalán csapatban dolgozni. 

Miért szeretnél Adminisztrátor lenni?

- Igazság szerint elég régóta szeretnék admin lenni nálatok, ennek főbb oka, az hogy nagyon tetszik az egész szerver közösség és észrevehetően komolyan veszi mindenki a szervert, és szeretnék én is az admin team közé tartozni, ezzel is segítve a játékosokat és az adminokat. 

Miért pont téged válasszunk?

-Azért engem válasszatok, mert szeretnék segíteni a kezdő és nem kezdő játékosoknak, és mert viszonylag eléggé sok percem van a játékban, és naponta általában eléggé sok időt vagyok fent, (van amikor 7-8 órát is) És az adott helyzetekből mindig próbálom a legjobbat kihozni. 

Pozitív tulajdonságok

Szeretek csapatban dolgozni.

Barátságos vagyok mindenkivel szemben.

Tanulok a hibáimból.    

Jó humor érzékkel rendelkezem.

Negatív Tulajdonságok

Néha olyat mondok amit később megbánok.

Nem szeretem ha beleszólnak a dolgaimba.

Kimondom amit gondolok.

Van mikor türelmetlen vagyok.

Edited by Alexander Kramarov
  • Like 1

• Főadmin

Szia!

9 órája , Alexander Kramarov said:

A tisztelet számomra nagyon fontos dolog, ha velem szépen és tisztelettel beszélnek akkor én is úgy beszélek másokkal, de ha már azt érzékelem, hogy nem tisztelnek akkor már én sem mindig tudok tisztelettel beszélni az adott személlyel mert a tisztelet az ugye mindig kölcsönös kell, hogy legyen!  Igazából

Valóban jó lenne, ha ez így is müködne, de sajnos egy adminisztrátor naponta megtapasztalja, hogy nem kapjuk meg a tiszteletet. Nekünk ilyen helyzetben is nyugodtnak, és tisztelet tudónak kell legyünk, szóval, ha ezt nem tudod kontrolálni, elkell szomorítsalak, de ez kizáró feltétel az adminisztrátorrá vállásnak.

Hát igazából ez mindig változó szokott lenni nálam, de ez mindig a szabad időmtől és kedvemtől függ. De mikor vannak játékosok a szerveren és kedvem is van játszani akkor képes vagyok órákat eltőlteni a szerveren. Akár 6-8 órát is fent tudok lenni, ha van mit RP-zni.

Nyílván mindenkinél kedv függő, de ez egy adminisztrátori lapban elégé visszataszitó tud lenni. Ha válalod az adminisztrátori poziciót, azzal együtt válalsz kötelezetségeket, és lemondásokat. Amennyiben a szerveren nem tartozkodik más adminisztrátor, de te ráérsz, ha nincs is kedved kötelességed felmenni, ennek a tudatában gondolt át a jelentkezésedet. 

Néha olyat mondok amit később megbánok.

Nem szeretem ha beleszólnak a dolgaimba.

Kimondom amit gondolok.

Van mikor türelmetlen vagyok.

Mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, ez nem is baj, sőt így a normális. De bennem felmerült a kérdés, hogy amiket ide leírtál, tudnád kontrolálni magad, ha rád kerülne ez a pozició? 

Ezeken felül találhatóak helyesírási hibák is a lapban, azok miatt nézd át.  Sok sikert!

Ha megkapom az adminhoz való jogot akkor természetesen meg próbálok ezeken változtatni és mindenkivel türelmes maradni, és ezeket a negatív tulajdonságokat teljesen elhanyagolni. Meg a kedvtől függ azt arra értettem, hogy

van-e kedvem RP-zni. Ezzel tisztában vagyok, hogy az Adminkodás nem kedv szerint működik, ha szólítanak akkor menni kell!

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.