Jump to content

Jack Whistlewood - Karaktertörténete!

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

1996 Július 8.-án születtem, a Las Venturasi korházban! Édesanyám Julia Whistlewood és édesapám Jackson Whistlewood neveltek fel, nem valami módos családban. A család ritkán tudodtt élelmhez jutni, véletlen gyerek voltam. Sokszor volt olyan, hogy apám az udvaron talált vasakat adta el, azért, hogy élelmet tudjon vásárolni a családnak! Beirattak egy Gimnáziumba, ott tanultam 8 évet, eléggé húzós volt, mivel nem szerettek a tanárok, és ez miatt nehezebb volt minden! Ahogy onnan elkerültem, beiratkoztam egy Orvosi egyetemre, ahol már minden jobban működött! Sikeresen leraktam az egyetemet diplomával tértem haza, amire nagyon büszke voltam! Telt-múlt az idő, akkor is a maffia uralta a világot, nem kellett sok, hogy a 21éves Jack is belekeredjen az alvilágba! Nem dúrva módon, elkezdődtek az első cigizések, iszogatások, esti vagy rosszabb esetben éjjeli kintlét az úton. Később rájöttem, hogy mielőtt rosszabb vége lenne az egésznek jobb lesz ha lelépek és embert faragok magamból a diplomámmal! Akkor vesztettem el egy 9 hónapos kapcsolatot, és csak az önbizalmam tartotta bennem az életet. Megfogadtam, elhagyom minden rosz tulajdonságom, és normális ember leszek! Letettem a piát, a cigarettát, a játékgépeket, meg az ehhez hasonló rosz dologokat! Pár év mulva külföldön kezdtem el az életem, ott dolgoztam illetve töltöttem el 1 évet, amig annyira összeszedtem magam, hogy tudtam venni autót, ház nem kellett, mivel a szüleimébe tudtam élni! Megismerkedtem a feleségemmel, Silvia-val akivel boldog házasságba élünk.. Jelenleg ő vezeti az OMSZ-t Los Santosban, de egy ismerőséhez ki kell utaznia Tanzániába! Ezért én fogom átvenni a helyét, addig ameddig haza nem tér!

Edited by Dr. Jack Whistlewood

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.