Jump to content

Jack Whistlewood panasza Thaug Steve-re

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv játékosra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

-Jack Whistlewood-

Panaszra tett játékos IC neve:

-Thaug Steve-

Panasz oka:

-Átverés-

Panasz kifejtése:

-Elindultam szerelni az egyik kezdő haverommal, amikor is nagyon soknak tűnt az ár, amit a szerelő felvetett a haveromnak(2200$ egy BMW X5-nek csak motor) Ami nem is lenne sok, csak nem füstölt annyira amennyire ő beárazta. Eszembe jutott, hogy én régebb szerelő voltam és megvan a weboldal neve ahol számolják a szerelők az összeget. Megnéztem mennyi lehet az X5 szerelése ebbe az állapotba, és kevesebb eredmény jött ki, mint amit Steve játékos mondott. Ezután a szemére vettem a dolgokat, hogy amugy nem kéne egy LVL-4estől pénzt buhuzni (a játékba elirtam lvl 9 van, de Max LVL4-es.), és úgy csinált mintha nem értette volna a dolgokat. Részletesen elmagyaráztam neki, hogy mit hibázott és letagadta.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://imgur.com/a/1mosZ8H

https://pastebin.com/W7FmGpvR-

Edited by Engi

Én úgy érzem nem voltam lekezelő, a havaromat próbáltam védeni, kezdő létére ha már átcseszik nem marad senkinek sok kedve játszani! A másik fele, meg az  hogy neked volt lekezelő stílusod, tudattam veled a tettied, és akkor se vallottad be, hanem tagadtad és lekezelő válaszokat adtál nekem. 

A másik fele, meg IC nem tudhatom az árakat, szoltam IC is hogy számold át, és azt mondtad hogy nem kell, ennek ennyi az ára. 

• Főadmin

Átolvastam a válaszokat, a logot és a képet is megnéztem.

• A szerverszabályzat nem írja elő, hogy a szerelő köteles a megfelelő összeget kiadni, csak az LS-AMV szabályzata, tehát ezt az ügyet a szerelővel a továbbiakban a leader fogja intézni a szankciók terén. Viszont ezúttal is figyelmeztetek minden LS-AMV frakció tagot, hogy ez TILOS! 
  • Dr. Jack Whistlewood-ot is figyelmeztetem az OOC stílusáért, a szerveren nem megengedett a "tesó" megszólítás, és az ehez hasonlóak.

A panaszkönyvet jogosnak itélem, de a szerelővel szembeni szankciókat a leader fogja kiszabni. 
A panaszkönyvet zárom és helyezem.

• Köszi 1

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.