Jump to content

Thamas Sam adminisztrátornak jelentkezik!

Szotyi._.78

Ajánlott bejegyzések

• Mesélj magadról pár szót
      -Hompoth Hunornak hivnak, Erdélyben lakok 15 éves vagyok.Jelenleg még iskolába járok, 9 osztályos vagyok,mostonába elég jó jegyeim keztek lenni.De egy embert nem a jegyei határoznak meg ha nem milyen szinten fogja fel a bizonyos problémákot.Már igy barátok közöt volt szó rola hogy ha éreteb leszek akkor mi lennék,És informatikusra eset a választás.Nagyon értek a programozáshoz már MTA szervert is csináltam.Nekem elég sok hobbim van de amit ki emelnék az a bicikizés és a jég korong.De engemet az igazi csapat munka le köt.Amit lehet csapatba csinálni biztos abba fogom csinálni.Igazábol igy magamról enyi.
  • Mit értél el a NextGamingen?
    A szrveren már elég sok dolgot értem el.A nvem az Thamas Sam még nem voltam frakcioba de szeretnék menni a Bratvába.Elég sok jármüvem volt de most jelenleg van egy BMW 750 és mire a leg büszkéb vagyok az egy ful tuningos Golf V,ezek mellet most egy garázst akkarok venni 268ezerbe.Igaz nem hangzik soknak de nekem ez már igy elég sok.Most keztem el a szerveren játszani de 2nap alat már 1000+percem van és LVL.5 vagyok.
  • Az UCP-d tartalma
    • Adminjailek:nincsen
    • Kitiltások:nincsen
    • Játszott percek:1000+
  • Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?
    Én már elég sok szerveren voltam admin, és szerintem egy admin feladata a játékosok közöti békét meg tartani, meg figyelni a rendre ne legyen semmi szerver ellenes dolog.
  • Aktivitási idő
    Mostonába elég sok időm van játszani akkár 6-10 órát is lehetek aktiv egy nap.De ez is atoll füg hogy milyen RP szituácio van de dutiba akkár 5orát is tudok lenni egy nap allat.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról?
    Elégé szét van esve a csapat mióta játszok FA-t nem láttam a szerveren és azért jelentkezék hogy tudnék bátoritani minden admint, a ösze tartásra ne legyünk szét esve.Ez nem csak a mi szemónkbe rosz ha nem a játékosok szemébe is.
  • Miért pont téged válasszunk?
    Elégé figyelmes tudok lenni egyszere több ügyet is tudok intézni.Már van tapasztalatom mind FA,SA és CM ként is.Nem ma keztem az adminkodást.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
    Mert látom hogy elégé szét van esve az admin közöség és meg is látszik egy egy ügynél nem járják körbe döntés elöt az ügyet.És ebbe szeretnék segiteni.
  • Pozitív tulajdonságok
    Figyelmes vagyok
    Türelmes
    Birom a kirtikát
    öszinte vagyok
  • Negatív tulajdonságok
    Nem szeretem ha bele szolnak az ügyeimbe
    Néha olyant mondok hogy késüb meg bánom
    Ki mondom amit gondolok
    HAmar leszek ideges
  • Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban
  • Zavaros 1

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(A formázás kritikán aluli, súlyos helyesírási hibák, rövid és hiányos lap)

(Köszönöm a kritikát, de egy adminisztrátori jelentkezési lapban meggyőznöd kéne engem hogy te miért lennél jó választás, nem pedig engem minősíteni, hogy az admincsapatom jelenleg "szét van csúszva", akikért én tartozom felelősséggel.)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.