Snixo Létrehozva: December 29, 2022 Megosztás Létrehozva: December 29, 2022 Mesélj magadról pár szó Puskas Balázsnak hivnakn, Erdélyben élek 15 éves vagyok, 9 osztályos, rosz jegyeim is vanak (azok közöt vanak jók is :D) igy enyi Mit értél el a NextGamingen? A szerveren elég sok mindent értem el. A karakter nevem Emily Abner, 2 frakcióban voltam eddig az ORFK-ban és a Bratvában. Jelenleg illegális fracióban tevékenykedem és van 3 járművem. Egy Reffer egy Golf2, es egy Kawasaki Ninja ZX 10 full verseny. Jelenleg LEVEL. 5 vagyok Az UCP-d tartalma Adminjailok: Nincsenek Kitiltások: Nincsenek Játszott percek: 1563 Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Sok szerveren voltam admin, jobban oda kéne figyeljenek a rendre. Aktivitási idő Néha 2 3 orát is fent szoktam leni Mi a véleményed a csapatmunkáról? Kicsit szét van esve a admincsapat. Miért pont téged válasszunk? Figyelmes vagyok volt SA, FA, és CM is Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Egy kicsit szét van esve az admin közöség és meg is látszik Pozitív tulajdonságok Türelmes Figyelmes Öszinte vagyok Negatív tulajdonságok Nem birom a kritikát Néha elmondom a véleményem Hamar ideges leszek Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexander Kramarov Hozzászólva: December 29, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 29, 2022 43 perce, Snixo said: Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Egy kicsit szét van esve az admin közöség és meg is látszik Ide nem azt írtad amit követel a pont, és szerintem nincs szét esve az admin közösség! 44 perce, Snixo said: Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Sok szerveren voltam admin, jobban oda kéne figyeljenek a rendre. Ezt nem tudom, hogy hogyan is kéne érteni. Elég hiányos a lapod, és rövid. Egy egy ponthoz nem azt írtad amit kellet volna. Próbálj meg energiát fektetni a lap megírásába ezt így Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Snixo Hozzászólva: December 29, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 29, 2022 Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Egy kicsit szét van esve az admin közöség és meg is látszik, ezen szeretnék segiteni! Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? És szerintem egy admin feladata a játékosok közöti békét meg tartani Miért pont téged válasszunk? Voltam már sok szerveren admin (SA,FA,CM) is voltam És megprobálok segiteni az admin közöségen Mi a véleményed a csapatmunkáról? Kicsit össze van esve az admin közöség (Közép szint) Több időt kéne belefektetni az ügyekbe Aktivitási idő 1 nap 3 óra vagy 2 ő is Just now, Snixo said: Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Egy kicsit szét van esve az admin közöség és meg is látszik, ezen szeretnék segiteni! Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? És szerintem egy admin feladata a játékosok közöti békét meg tartani Miért pont téged válasszunk? Voltam már sok szerveren admin (SA,FA,CM) is voltam És megprobálok segiteni az admin közöségen Mi a véleményed a csapatmunkáról? Kicsit össze van esve az admin közöség (Közép szint) Több időt kéne belefektetni az ügyekbe Aktivitási idő 1 nap 3 óra vagy 2 ő is #Javitva Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 29, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 29, 2022 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (A formázás kritikán aluli, súlyos helyesírási hibák, rövid és hiányos lap) (Köszönöm a kritikát, de egy adminisztrátori jelentkezési lapban meggyőznöd kéne engem hogy te miért lennél jó választás, nem pedig engem minősíteni, hogy az admincsapatom jelenleg "szét van csúszva", akikért én tartozom felelősséggel.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések