Gordon Fridgeral Létrehozva: Január 4, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 4, 2023 Gordon Fridgeral vagyok.22éves.2001.5.19 születtem Los Angelesben Édesapám Gordon Jackson Édesanyám pedig Emily White. 80 kg vagyok és 146cm magas. Amikor nem dolgozok akkor álatalában a haverokkal vadulunk vagy motorozok és trükközgetek de nagyon szeretem a küzdősportokat mint a box. 8 Éve kaszkadőrködök és nagyon szeretem azt csinálni. A jövőben szeretnék venni egy jobb motrot mint a jellenlegi. Általában a strandnál szoktam motorozni vagy a skate parkban. Nem a leggazdagabb ember vagyok de meg vagyok elégedve a pénzemmel és a munkámmal. Építészeti és villanyszerelési iskolát is végeztem 5 és 4 évig. Régebben autóztam is rengeteget de mostmár inkább motoros vagyok.Régen az OMSZben is dolgoztam de nem nagyon jött be.Jelenleg egy kutyát szeretnék venni. Jelenleg még nincsen saját házam. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 4, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2023 ((Szia. Nem a legjobb a lap, de nagyon örülök, hogy megfogadtad a tanácsom, és írtál egy karaktertörténetet, ezt mindenkinek javasolnám. Javaslom a helyesírási hibákat javítsd, kicsit formázz rajta, bővítgesd, és ahogy növekszik, majd írogass alá, akár élményképeket is. Ha folytatás lesz, mindenképpen követni fogom.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés