Jump to content

Shawn Nolan Jelentkezése a rendőrségbe

Ajánlott bejegyzések

Hogy hívnak?
Ismeretlen (Igazi nevem titok)
Mikor születtél?
2007.07.15
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
Ismeretlennek hívnak, szeretek sokat ülni a gépe előtt, volt pár szerverem, programozni szoktam, Szeretek hülyéskedni a hülye haverjaimmal, barátaim nincsennek, csak ilyen képzeletbeli hülyegyerekek, 
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Rengetegszer voltam már OMSZ, ORFK, NNI, TEK es is. Mind saját szervereimen, mind mások által összetákolt SeeMTA-SARP modokból összeállított szerón.

Miért ezt a frakciót választottad?

Haverom is itt van, és szeretnénk hülyülni
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
Igen

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

(Hiábs adatot ír, és nem tudok belépni. Viszont sem Jail-em, sem Bannom nem volt, pár perce jöttem a szerverre, haverom hozott.)

IC Rész

Jelentkező neve:
Shawn Nolan
 Jelentkező születési helye, ideje:
1983.05.18
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Izabella Annabella
 Jelentkező apjának neve:
Nem tudom, mert kiskoromban elvesztettem, anyám nem tájékoztatott a nevéről.
 Előző munkahelye(i):

Farmer voltam, és Favágó

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Hamar beilleszkedem a csapatba, szeretek csapatban dolgozni, és szeretem a csapattársamat segíteni, idegesíteni
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Shawn Nolan-nak hívnak, 39 éves vagyok, szakállas, 16 gyerekes apuka, Nő csábász, és a barátaival, hülyéskedik, multimillárdos ember. Palotába él, a gazdagnegyedben, több tönna aranytömbje van. Szeret osztogatni, mert multimilliárdos. 

Kedves jelentkező!

A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk.

Indoklás, megjegyzés:

Ahol 10-15 mondat van ,oda ne 2-3 mondatot írj. A lap teljesen komolytalan, és fun jellegű. Ha valóban csatlakozni szeretnél az ORFK-ba, akkor egy normális lapot írj meg.

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.