Jump to content

Alessandro Valenti, Francesco Tocco - '20 Jousters

Laci

Ajánlott bejegyzések

20' Jousters

BACK AGAIN...

OLD WHITE MIND, NEW SPOTS AND ACTIVITY

jousters.png

Kik is vagyunk?

Alessandro Valenti -> Laci

UCP

17 éves srác vagyok, Pest mellett élek, emellett a szerver egyik Vezetőségi tagja vagyok, sok mindenben volt már itt részem, rengeteg ügyben volt már részem, és jó pár tevékenységhez kötődök aktívan. Főképpen legális frakciók terén vagyok ismert, de itt is megcsillantanám a jelenlétem.

Alessandro Valenti édesapja Thomas Valenti, kötődik a Jousters-höz, aktívan részt vett a banda életében, gyakran járta Chicago utcáit. Sok társát sittre vágták a faternak, pedig sok rosszat nem tettek, előfordul hogy verekedtünk, pedig csak egy focimeccset néztünk, de a sok feka nem bírt a vérével. Sok év eltelt a tudatlan anyám mellett, de Én végül Los Santosba költöztem. Sok spanja megmaradt apumnak, akiket a négerek elnyomtak velük tartom a kapcsolatot rendszeresen, és egyre jobban él bennünk a vágy, hogy apáink és nagyapáink múltját továbbvigyük, gotcha daddy.

Francesco Tocco -> Terciusz

UCP

17 éves vagyok, Romániában lakom de Magyarországra is gyakran járok tanulmányaim miatt, a szerveren pedig már 1 éve GameAdmin 5-ként vagyok jelen, úgy gondolom hogy sok mindent tettem a játékosok érdekében. Lacihoz hasonlóan legális frakciókban tevékenykedtem főleg, ennek ellenére az illegál sincs tőlem messze, úgy gondolom hogy itt az idő.

A Tocco családnak a kötődése a Jousters-höz so big, guys, dédapám már tudott a Jousters-ek tevékenységéről, pedig nem éppen egy fehér csávó volt, majd a rövid életű nagyapám is meg-megfordult egy-egy meccs utáni verekedésen, de hát a trinyó nem volt valami nagy durranás, a négerek gyakran adtak neki tanulnivalót, kis sikerrel. Apám már verte és lőtte a mexikói feketéket full power, ez miatt lettem én árvává. Nemrég kitörtem a csendből, 1 éve van egy bérlakásom, Alessandroval azóta beszélek sokat, említette mi a terv. Egye fene, lets go bro!

A múlt és a jelen: a banda visszatér

„blue-blue, always being proud and true.”

A Jousters alapítása a 60-as évekre vezethető vissza Chicago-ba, pontosabban az Ashland Street és a Taylor Street sarkára. Akkoriban Jousters Taylor Street-nek hívták magukat, ami a megalapítás helyéből adódik. A Taylor Street egy bandának a leszármazottja volt, amely egykor az egész várost keze alá vette és vezette. A banda becses neve Prince volt.

A Jousters fő szimbóluma a középkori lovagi sisak és a graffitikben (freskókban) használt egyszerű kereszt volt, színük világoskék, sötétkék és piros. A fehér és a kék az amerikai örökségüket képviselik.

Az 1970-es években a fő céljuk a fehérek védelme volt, a fekete bandásokkal szemben, továbbá a mexikói bevándorlók bandaterületeinek megtámadása. Aktívan elfogadták a fehérek védelmét, ezt egyértelműen tudomásra adták, illetve az amerikai zászló szimbólumként használatát. Tagjai voltak a Kövezett Greasers egyesületnek is, ami célja a régebbi, 50-es évek bandatevékenységeinek fenntartására adott tanúbizonyságot.

A 80-as években folytatták a tevékenységük kiterjesztését, egyre több utcasarkot birtokoltak. A többi fehér bandával való szövetkezés jelentős volt.

Lassacskán fordulatot vettek a dolgok: A Jousters szorosan kötődött a Hanson Park irányításához, ameddig a parkjukban nem történt két titokzatos gyilkosság, ami felhívta a figyelmet a chicagói rendőrség számára. Egy rivális banda két tagját, ugyanakkor egykori szövetségeseket találtak holtan a Hanson Parkban, amiből a zsaruk a Jousters bűncselekményét állapították meg. A Jousters sok tagja be lett börtönözve, ezzel az Ő tevékenységüket megcsonkítva.

1986-ra a Jousters a megszűnés és a kihalás közelében járt, nem különösebben lehetett látni aktív tagot. Néhány évvel később, amikor a fiatalabb generáció felvételre került, ismét aktivizálódni kezdett a banda, de a helyi lakosság kulturális és etnikai változása miatt felbomlott a banda, az ehhez kapcsolódó árulások, vezető öngyilkosságok miatt.

Eltelt bő húsz év, mire az ősök leszármazottjai egymásra nem találtak. Igaz, már a helyszín más, és az 50-es évek milyenségét is megtagadják az új tagok, viszont a cél bővítése előttük áll: a fehérek védelme, az elkanászodott rendvédelmi tevékenység visszaszorítása, különböző egyéb nyalánkságokkal. Már nem sok választ el Minket attól, hogy ismét megkezdődjön a bandatevékenység, megújult erővel és formációval, modernebb elvekkel, és egy megváltozott névvel, önálló akarattal:

20' Jousters

Rangok

• Outer white: Kívülálló, aki csak a business részről tud, és ott dolgozik, nincs beavatva a tevékenységekbe.
  • Young boy: Beavatott huligán, aki csak kisebb tevékenységekben vesz részt, még szokja a dolgokat.
  • Casual homie: Általános tag, aki már érett és részt vesz az általános bandaéletben
  • Oldtimer homie: Ő már dirigálhat a többieknek az élettapasztalai okán, a vezetők távollétében döntéseket hozhat
  • Homies' leader: A bandavezér jobb keze, beleszól a banda életének alakulásába
  • Top white: A bandavezér, ő keze alatt történik minden

Kikkel indul a gang?

Ahogy említettük, Laci és Terciusz a tervezett leader és alleader, továbbá jelenleg már 3 tag is jelezte csatlakozási szándékát, de még igényt tartunk a bővítésre.

See ya' later, niggaz, Jousters went back... again!

jousters-backagain.png

Mi a motiváció erre, mi a cél?

• Általános, de minőségi banda RP a szerveren
  • Különböző RP lehetőség a tagok számára
  • Minél több élmény nyújtása a tagoknak
  • A rendvédelemmel való megfelelő RP
  • Alkalom adtán kisebb akciók, RP-vel megspékelve

Ez a pár felsorolt érv egy valamit enged leszűrni: a motiváció egy tökéletes, RP-s közösség kialakítása, minél magasabb fokon.

Just to the top white mates!

Miért pont Mi?

Szerintünk tagadhatatlan, hogy megbízhatóak vagyunk, és több frakcióban is szereztünk már tapasztalatot, mint tag, mint vezető szerepben, változatos helyzetekben. Mivel a szerveren adminok vagyunk, így nem kell félni attól, hogy a frakció hamar kihal, és nem lesz vele törődve, épp ellenkezőleg: szerintünk jó kezekben lesz.

Are we right boyz?

Frakciójárművek, mapolás, skinek

• Frakciójárműnek 1db Mercedes-Benz G65-öt, 1db Dodge Ram 3500-at, és 2-3db Mercedes-Benz 280SE-t képzeltünk el
  • Mapolást illetve skineket majd frakciófejlesztési kérelem útján szeretnénk leadni.

Köszönjük szépen hogy elolvastad, várjuk az észrevételeket!

• Like 6

• Laci changed the title to Alessandro Valenti, Francesco Tocco - '20 Jousters
  • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.