Jump to content

Illegális maffia pályázat: Cartel De Sinaloa - Víctor "El Dinero" Casiano (KR3MX)

KR3MX

Ajánlott bejegyzések

• GameAdmin 5

image.png.dcbe29498d100b068c31014571c1f053.png

Frakciópályázat by KR3MX 

Frakció története

A Cartel de Sinaloa, vagy más néven Sinaloa-kartell, egy mexikói drogkartell, amely Sinaloa államban jött létre. A hatóságok röviden csak úgy emlegetik ezt a szervezetet, hogy C.D.S. A kartell a 1980-as években alakult, és azóta a legnagyobb és leghatalmasabb drogkartellnek számít a világon. A kartell vezetője Joaquín "El Chapo" Guzmán volt, aki több mint egy évtizeden át irányította a kartell tevékenységét.

A kartell a kokain, a marihuána és az heroin importjával és exportjával foglalkozott, és számos más drogot is forgalmazott. A kartellnek több befolyással bíró üzleti és politikai kapcsolata van világszerte, így a kartell hatása jelentős a nemzetközi drogkereskedelemben.

A kartell hosszú ideig sikeresen működött, és sokáig elkerülte a hatóságok figyelmét. Azonban a 2010-es években a mexikói hatóságok a CIA együttműködésével számos kartell-vezetőt elkaptak és börtönbe zártak. Joaquín Guzmán is elkapásra került 2016-ban, és jelenleg az Egyesült Államokban ül börtönben.

A kartell a vezető elítélése után tovább működött, de a belső viszályok és hatalmi verseny miatt effektíve több kisebb részre bomlott. Az így kialakult alrészek központjai Mexikóban, Hong Kongban és Magyarországon jöttek létre, mind különböző elképzeléssel, hogy ki lépjen El Chapo helyére. A magyarországi központ vezető pozíciójára Víctor “El Dinero” Casiano került és így az európai drogkereskedelem egyik legmeghatározóbb alakja lett. Víctor mindig is ambiciózus ember volt és elszánta magát, hogy megpróbálja újból egyesíteni a darabokra hullott kartellt és megszerezni ismét azt hírnevet, melyet El Chapo is elért a kartell vezetése közben.

Víctor tudta, hogy sok ember nem fogadná el, ha ő lenne az új vezető. De Víctor nem adta fel, és folyamatosan dolgozott azzal a céllal, hogy egyesítse a kartellt. Ezt hol kompromisszumok kötésével, hol erőszak bevetésével tette, de így sem volt egyszerű a helyzete.

Víctor nagyon tehetséges volt az üzleti ügyekben, és sok sikeres üzletet kötött a szervezet számára. El Dinero elkezdett hangsúlyt fektetni az európai fegyverhálózatának kialakítására is, ugyanis nem csak a kartell, hanem a kapcsolatok is megingottak a viszályok során. Az emberek kezdték elismerni az értékét, és egyre többen támogatták az ismételt egyesülésre való törekvését. 

Víctor sikerei az európai piacon El Chaponak is tetszettek, így ő is az El Dinero pártjára állt és támogatta, hogy alatta egyesüljenek az alszervezetek. Víctor boldogan fogadta el ezt a megtiszteltetést, azonban még mindig vannak, akik szívesebben látnának mást a helyében.

OOC Bemutatkozás

Rubint Krisztiánnak hívnak, bár sokan csak úgy ismernek, hogy KR3MX. Békéscsabán születtem és nemrég töltöttem be a 20. életévemet. Jelenleg Budapesten tanulok, a Corvinus Egyetemen. Szabadidőmet szívesen töltöm sportolással, videójátékokkal, és saját magam fejlesztésével. A szerveren már a megnyitás óta jelen vagyok kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Már pontosan nem emlékszem, hogy mióta kezdtem el RPzni, ezért csak közelítőleg tudom ezt meghatározni. 2018-ban az eredeti ExternalGamingen már admin voltam, ezért körülbelül előtte 1-2 évvel kezdhettem az RPzést. A vezetőség és a playerek nagy része tudja, hogy én már jó ideje a szerveren jelen vagyok, mint mondtam, a szerver nyitása óta. Ezidő alatt adminként is tevékenykedtem és egészen főadminig jutottam. Itt a feladatköröm a legális és illegális frakciók és frakciópályázatok kezelése volt. Az eddig eltöltött időm a szerveren több mint 60540 perc.

UCP adminjailek/kitíltások

Víctor “El Dinero” Casiano karaktertörténete

Víctor Casiano egy napsütötte délutánon született egy kis mexikói faluban, ahol az emberek nagyon szegények voltak, és alig volt lehetőségük valami jobbra. Apja egy kis boltot üzemeltetett, és Víctor gyakran segített neki a boltban. Hamar látszott, hogy a kis Víctor tehetséges eladó és emiatt a szülei azt tanácsolták, hogy az üzleti pályán helyezkedjen el.

Amikor Víctor 18 éves volt, elhagyta a faluját, és Mexikóvárosba ment, hogy továbbtanuljon. Itt találkozott először a Cartel De Sinaloa szervezettel, és rögtön tudta, hogy ez az a hely, ahol sikeres lehet. Víctor szerette volna elérni a legmagasabb pozíciókat, és úgy döntött, hogy megpróbálja elnyerni az emberek bizalmát.

Víctor nagyon ügyes volt a pénzzel kapcsolatos ügyekben, és sok sikeres üzletet kötött a szervezet számára. Az emberek kezdték elismerni az értékét, és egyre többen voltak kíváncsiak rá. Víctort 22 éves korában került európába és azért felelt, hogy a Holland kikötőkbe érkezett termékeket eljuttassa a kontinens keleti részére. így a kartell, az ő segítsége által, kiterjedt egész Európára.

Amikor El Chapot elkapták, a Cartel De Sinaloa darabokra hullott. Víctor ekkor, köszönhetően az eddigi eredményeinek, az itteni központ vezetője lett, de az újbóli egyesülésre törekedett.

Egyedül azonban nehéz dolga lett volna, így leghűségesebb embereit kérte meg, hogy segítsenek. Ilyen volt Eneas Amezquita és Gilberto Calderón is. Ők ketten már régóta dolgozotak a Cartel De Sinaloanál, de csak szimpla eladással foglalkoztak Budapesten. Víctor akkor figyelt fel rájuk, amikor rekord nagyságú szert mozgattak meg egy hónap alatt. A vezető így bizalmat adott nekik és hamar sikerült a két eddigi dílernek bizonyítania magát. Minden akció során határozottak voltak és bármiben lehetett rájuk számítani, legyen szó szimpla eladásról vagy üzleti vetélytársak elhallgattatásáról.

Frakció alapítótagjai

Víctor “El Dinero” Casiano - Conductore (Leader)

Eneas “Asado” Amezquita - Controlador (Al-Leader)

Gliberto “Carnal” Calderón - Guerrero (Al-Leader)

Nicolás “Plomo“ De Santiago - Guerrero

Frakció hierarchikus felépítése

Conductore (Leader)

Ő a maffia vezére, az ő a törvény. Minden titkát ismeri az alvilági életnek. A leghűségesebb, legmegbízhatóbb embereit választja m a szerepet Víctor Casiano tölti be.

Controlador (Al-Leader)

Magyarul „irányítót” jelent. Ő az, aki a legközelebb áll a „Conductore” -hoz. Az organizáció pénzügyeit rendezi, különböző társulatokkal köt megegyezéseket. Ez Eneas Amezquita.

Guerrero

Ők azok a tagjai a maffiának, akik az alvilági kereskedelemmel, komolyabb akciók elvégzésével, illetve az újoncok irányításával foglalkoznak.

Novato

Ő az a tag, akit még csak most avattak be a szervezet illegális részébe. Szinte csak utasításokat követ és a könnyű, piszkos munkát végzi.

Trabajador

Ő az a tag, aki még nem lett beavatva a szervezet illegális világába és csak a legális, tiszta munkát végzi.

Miért érdemlem meg ezt a frakciót?

A célom ezzel a frakcióval elérni egy hasonló színvonalú és nagyságú illegál frakciót, mint a régi Solntsevskaya Bratva, amit 2020-ban Thomassal együtt vettünk át. Azóta is azt az illegál RP-t folytatjuk, viszont szeretnénk ha a szerver látná, hogy milyen egy jó mexikói kartell RP. Rengeteg tervünk van ezzel a frakcióval kapcsolatban, amit remélünk meg tudunk majd mutatni.

Szerintem a szerveren eltöltött időm teljes mértékben igazolja, hogy ideális lenne egy ilyen jellegű frakciót vezetnem. Mint már említettem, főadminként én kezeltem a frakciókat és frakciópályázatokat is, úgyhogy ilyen szempontból van tapasztalatom. Emellett sokáig vezettem az ORFK-t, illetve a már említett Solntsevskaya Bratva-t.

Frakcióval kapcsolatos kérések

Gépjárművek:

- Mercedes-Benz G65 2db

- BMW M5 E60 2 db

- Mercedes-Benz C63 1db

Mappolás képei:

Spoiler

3..thumb.png.396e5d70cad224fc0408f9b4e6d0a8f3.png4..thumb.png.6717036288a4f4f34afea0b0e80fe68d.png5..thumb.png.dd5f52e4d3e3912ec46b074886a45768.png6..thumb.png.7f43bda962a8d52d98662d8a497e7c88.png7..thumb.png.d16bd0f04975d8b9acb22603281cd69b.png8..thumb.png.fe2639486cb008d7e43d895f59026ec0.pngmta-screen_2023-01-08_22-04-50.thumb.png.0432eb5b559f840b116e6e65abccf621.pngmta-screen_2023-01-08_22-04-46.thumb.png.0bad1d3c07763c0f8bd911e6342313a0.pngmta-screen_2023-01-08_22-04-41.thumb.png.10c24ee05a5c8d1e757214b91414b190.png1..thumb.png.88320a77850917e5fbfcb99022f4c487.png2.thumb.png.6d45e06ff2d3086bf49d50130d0c4bec.png

kpIlReK.png

Egyéb kérések:

- Szeretnénk kérni a mappolt interiorunk letételét, illetve garázs interiorokat.

- Szeretnénk lehetőség szerint 1-2 db közös széfet, amihez a leadereknek lesz kulcsa.

- Szeretnénk egy gates kaput a Cartel HQ-ra.

- Szeretnénk 2 darab liftet a legális tevékenységünk helyszínére.

Mappolás + skinek letöltőlinkje

image.png.2eee2bbb5e732ed69b01210cab61438c.png

Edited by KR3MX
Bővítettem a mappolásról készült képeket.
  • Like 3
  • Köszi 1
  • Zavaros 1

• KR3MX changed the title to Illegális maffia pályázat: Cartel De Sinaloa - Víctor "El Dinero" Casiano (KR3MX)
  • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.