Marcos Loyd Létrehozva: Január 10, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 10, 2023 (módosított) {E/S} Lime Hood Piru OOC: Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számítógépezés. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rpzni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Yeezy Leerons. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. Egy faluban élek nem messze várostól de nem is közel. IC: A nevem Yeezy Leerons 21 éves Afróamerikai tinédzser aki a E/S LHP tagja. Már 13 évesen árultam a szereket akár velem egykorúaknak akár idősebbeknek. A bandába való bekerülésem egyértelmű volt hiszen a szüleim bangelték az LHP-t ezúttal beleszülettem a bandába a szokásos rablásokba, verekedésekbe, és a rivalizálásokba. Apám dealer volt anyám pedig szimplán csak egy helyi HOE. Pénzem dealerkedésből és lopásból szereztem. Apám 32 évesen halt meg egy utcai lövöldözésbe. Frakciótörténet: 16 éves lehettem amikor megismertem a legjobb barátomat Tyeen-t becenevén kaszást. Gondolkoztunk és arra jutottunk, hogy csinálunk egy kábítószerlabort a keleti tengerpart közelében. Jöttek, és jöttek a tagok ezzel egyre többen lettünk és a laborunk is csak cseperedett és tehetősebb lett ezzel a banda is. Az egyik deal folyamán feszűltebb lettek a körülmények és ez lövöldözésben tört ki. Az LHP sikeresen győzött! Az ellenséges bandából a fennmaradó bandatagok felgyújtották a laborunkat. Szinte az egész banda csődbe ment de félévre rá (az az most) újra lett indítva és a drog készítés is újra indult. Tudni való a bandáról: Az East Side (E/S) Lime Hood Pirus, más néven "Lime Hood Bompton Piru" egy túlnyomórészt afro-amerikai utcai banda a kaliforniai Compton keleti oldalán. A környékük a Rosecrans Avenue-tól a Compton Blvd-ig, az Atlantic Avenue és a Gibson Avenue között húzódik. Ennek a készletnek a neve a szomszédságukban található „Lime Street” nevű népszerű lakóutcáról származik. A Lime Hood Pirus több mint három évtizede keletkezett, és a mai napig aktív. Ennek a bandának a tagjai gyakran viselnek zöld cikkruhát, hogy a „Lime”-ot képviseljék, valamint a „Piru”-t jelképező bordó ruházatot. Területük egy részét megosztják a Compton Varrio 70-essel, egy ismert riválissal. Más spanyol rivális bandák közé tartozik a Compton Varrio Chicano Gang, Compton Varrio Segundo, Compton Varrio Lokos 13 és más különféle Sureño bandák. A Crip riválisai közé tartozik a Duccy Hood Compton Crips, a Ward Lane Compton Crips, a Kelly Park Compton Crips, a Neighborhood Compton Crips, az Atlantic Drive Compton Crips és a South Side Compton Crips. A Lime Hood Pirus barátságos a Mob Piru, a Holly Hood Pirus és a Cross Atlantic Piru felé. BLOODS FLY CRIPS DIE!! Rangok: T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak. Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek. B.G (Original Young Gangster): tagok, akik 15+ éve bangelik a set-et. O.G (Original Gangster): tagok, akik 25+ éve bangelik az adott set-et. Tagok: Alleader Tagok Tyeen Dante Scott Hicks Tyler Jhonson Járművek: Mercedes G65 Volkswagen Golf V Range Rover Evoque Subaru WRX STI BMW M3 Célom a frakcióval: A célom az, hogy a lehető legjobb banda és frakció legyünk a szerveren, minél több taggal és rpvel. Legjobban bemutatni az embereknek a legnormálisabban, és leghitelesebben, hogy milyen egy igazi banda. A legfőbb cél minél többet és minél jobban rpzni. Játszott percek és UCP: https://imgur.com/a/XXAG40T Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?: Vezettem már a Boulevard Mafia Crips-et Los Santos Taxitársaságot. ---Úgy gondolom magamról, vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni 1 szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Szeretek csapatban dolgozni. Skinek:(Ebből csak hét de a mappákban ki van válogatva melyik) Letöltőlink/mappolás: https://www.mediafire.com/file/f4rgr350nuslrse/SKINPACK_Original_Hood_Piru_by_CaliDee_Modding.rar/file E/S LHP Edited Január 12, 2023 by Yeezy Leerons Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Január 10, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2023 (módosított) Sziasztok! Sajnos a képek nem akarnak működni de ha megszeretnétek nézi kitudjátok másolni és megnézni egy böngészőn! Edited Január 10, 2023 by Yeezy Leerons Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Január 11, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2023 Kedves Pályázó! Leírnám a saját véleményemet a lapodról! A lapod beadását követően, máris egy hozzászólásban hozzáfűzted, hogy nem sikerült beillesztened egy pár képet és erre felhívtad a figyelmet. Ez egy fölösleges hozzászólás, ezt a lapodban is jelezhetted volna. Viszont a problémát illet volna megoldani főleg egy leadernek. A képes problémád megoldásának pár megoldási ötlete: Spoiler 1. Például van a legelső kép amit beillesztettél: "https://postimg.cc/Q9hDjLn1" - Itt rá jobb klikkelsz a képre amit feltöltöttél és "Kép megnyitása új lapon", majd az új lap URLjét másolod be és akkor meg kell, hogy jelenjen. 2. Jobb alsó sarokban található gomb "Egyéb média beillesztése" - itt van egy olyan rész, hogy "Meglévő csatolmány beillesztése" (ez biztosan működik). Ahhoz, hogy itt lásd a képeket először privát üzenetben el kell küldened azokat. Például elküldöd saját magadnak azokat a képeket, amiket a lapba be akarsz illeszteni, majd azt követően, hogy el is küldted meg fog jelenni a "Meglévő csatolmány beillesztése" panelben. Szerintem ha nem tudtad megoldani jobb megoldás lett volna inkább csak kivenni. Hiszen ezek a képek nem tesznek hozzá tartalmilag a laphoz, maximum csak a formázást tette volna szebbé. Viszont így az összképet csak rontja. Tartalommal kapcsolatos észrevételeim: - A Frakciótörténet szekció 1/1 fordító, copy+paste. Forrás: https://www.definitions.net/definition/lime+hood+pirus - Az ilyesféle bandák nem járkálnak luxuskategóriás, felsőkategóriás, drága autókkal mint például: Mercedessel, BMWvel, Range Roverrel, Subaru, stb. - Mappolásodban nem lett átvizsgálva az összes elem. A mappolásod tartalmaz buggos elemeket, például Marina-n van egy ház ami ott áll buggosan. - Skineknél az alábbiakat kell figyelembe venni: Spoiler -Választható skinek, (max. 5 db) méretük nem haladhatják meg az 1 megabájtot (max. 512 KB DFF, max 512 KB TXD / skin). Csontozatuk nem lehet bugos, legyen tesztelve! -Skinekhez személyi igazolványkép és Dashboard kép méretei, kiterjesztése: Dashboard kép: 306*657 pixel, JPG, Személyi kép: 122*136 pixel, fekete fehér, PNG. Te 7 darab skint választottál és küldtél be. Egyik skin sem felel meg a méret korlátoknak. Nincsen dashboard és személyi kép csatolva. Ahhoz képest, hogy vezettél már frakciót és pályáztál is korábban nem látom az ott szerzett tapasztalatokat ebben a lapban megjelenni. Ezek szerintem súlyos hibák. Nem vagy tisztában szerintem a banda RP-vel, mivel ilyen autókat kértél. Ajánlom neked, hogy inkább csatlakozz egy meglévő bandába RP-z ott, hogy megismerd az milyen utána ugorj neki még egyszer, de alaposan. Ezt a lapot NEM TÁMOGATOM. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Január 11, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2023 (módosított) Szia köszönöm a véleményedet! De ezeket mind javítani lehet. A bugos házat majd frakciófejlesztési kérelembe szerettem volna kijavítani mivel én is most vettem észre. A fk történet átszerkesztem meg a képeket is. A másik meg az hogy szinte a legtöbb bandák ugyanolyan kocsikat szokott lekérni (nem sértés de pl: Broother Hood). Lehet hogy MÉG nincs sok tapasztalatom a banda leaderség terén de nem vagyok hozzá nem értő személy meg az előző fk-ban főleg sok mindent meg tudtam. Most még sokkal jobban tudnánk rpzni a bandást mert tényleg rengeteg dolog van amit megtudtam, amikor épp csináltam ennek a bandának a pályázatát eléggé sok információkat tanultam meg a bandákról, próbálnám a maximumot nyújtani azt garantálom. A skinek nekem az is jó ha az előző piru/blood skineket kapjuk meg. A banda rp-vel nem azt mondom hogy jó vagyok benne de a szlengeket és egy két piru/blood gang signeket/beszólást/szlengeket tudok szóval tudom garantálni a minimum banda rp szintet. További szép napot mindenkinek! Edited Január 11, 2023 by Yeezy Leerons Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Január 12, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2023 Kedves pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez a pályázat elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3 meghallgatási időpont egyeztetésre. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések