Jump to content

{E/S} Lime Hood Piru//Yeezy Leerons

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

{E/S} Lime Hood Piru

OOC: Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számítógépezés. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rpzni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Yeezy Leerons. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. Egy faluban élek nem messze várostól de nem is közel.

IC: A nevem Yeezy Leerons 21 éves Afróamerikai tinédzser aki a E/S LHP tagja. Már 13 évesen árultam a szereket akár velem egykorúaknak akár idősebbeknek. A bandába való bekerülésem egyértelmű volt hiszen a szüleim bangelték az LHP-t ezúttal beleszülettem a bandába a szokásos rablásokba, verekedésekbe, és a rivalizálásokba. Apám dealer volt anyám pedig szimplán csak egy helyi HOE.  Pénzem  dealerkedésből és lopásból szereztem. Apám 32 évesen halt meg egy utcai lövöldözésbe.

Frakciótörténet:

16 éves lehettem amikor megismertem a legjobb barátomat Tyeen-t becenevén kaszást. Gondolkoztunk  és arra jutottunk, hogy csinálunk egy kábítószerlabort a keleti tengerpart közelében. Jöttek, és jöttek a tagok ezzel egyre többen lettünk és a laborunk is csak cseperedett és tehetősebb lett ezzel a banda is. Az egyik deal folyamán feszűltebb lettek a körülmények és ez lövöldözésben tört ki. Az LHP sikeresen győzött! Az ellenséges bandából a fennmaradó bandatagok felgyújtották a laborunkat. Szinte az egész banda csődbe ment de félévre rá (az az most) újra lett indítva és a drog készítés is újra indult.

Tudni való a bandáról:

Az East Side (E/S) Lime Hood Pirus, más néven "Lime Hood Bompton Piru" egy túlnyomórészt afro-amerikai utcai banda a kaliforniai Compton keleti oldalán. A környékük a Rosecrans Avenue-tól a Compton Blvd-ig, az Atlantic Avenue és a Gibson Avenue között húzódik. Ennek a készletnek a neve a szomszédságukban található „Lime Street” nevű népszerű lakóutcáról származik. A Lime Hood Pirus több mint három évtizede keletkezett, és a mai napig aktív. Ennek a bandának a tagjai gyakran viselnek zöld cikkruhát, hogy a „Lime”-ot képviseljék, valamint a „Piru”-t jelképező bordó ruházatot. Területük egy részét megosztják a Compton Varrio 70-essel, egy ismert riválissal. Más spanyol rivális bandák közé tartozik a Compton Varrio Chicano Gang, Compton Varrio Segundo, Compton Varrio Lokos 13 és más különféle Sureño bandák. A Crip riválisai közé tartozik a Duccy Hood Compton Crips, a Ward Lane Compton Crips, a Kelly Park Compton Crips, a Neighborhood Compton Crips, az Atlantic Drive Compton Crips és a South Side Compton Crips. A Lime Hood Pirus barátságos a Mob Piru, a Holly Hood Pirus és a Cross Atlantic Piru felé. BLOODS FLY CRIPS DIE!!

Rangok: T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak.
                Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek.
                B.G (Original Young Gangster): tagok, akik 15+ éve bangelik a set-et.
                O.G (Original Gangster): tagok, akik 25+ éve bangelik az adott set-et.

Tagok:               Alleader                   Tagok

Tyeen Dante            Scott Hicks
                                                      Tyler Jhonson

Járművek: Mercedes G65
                  Volkswagen Golf V

Range Rover Evoque

Subaru WRX STI
                  BMW M3

Célom a frakcióval: A célom az, hogy a lehető legjobb banda és frakció legyünk a szerveren, minél több taggal és rpvel. Legjobban bemutatni az embereknek a legnormálisabban, és leghitelesebben, hogy milyen egy igazi banda. A legfőbb cél minél többet és minél  jobban rpzni.

Játszott percek és UCP: https://imgur.com/a/XXAG40T

Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?:  Vezettem már a    Boulevard Mafia Crips-et

Los Santos Taxitársaságot. ---Úgy gondolom magamról, vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni 1 szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Szeretek csapatban dolgozni.

Skinek:[REL] Original Hood Piru Skinpack.[MAJ] D4u0rj1(Ebből csak hét de a mappákban ki van válogatva melyik)
Letöltőlink/mappolás: https://www.mediafire.com/file/f4rgr350nuslrse/SKINPACK_Original_Hood_Piru_by_CaliDee_Modding.rar/file

r/CaliBanging - Lime Hood Piru still out here                                                  r/CaliBanging - Lime Hood Piru still out here

r/CaliBanging - Hood Fit🔥(E/S Lime Hood Piru)

E/S LHP

Edited by Yeezy Leerons

• GameAdmin 5

Kedves Pályázó!

Leírnám a saját véleményemet a lapodról!

A lapod beadását követően, máris egy hozzászólásban hozzáfűzted, hogy nem sikerült beillesztened egy pár képet és erre felhívtad a figyelmet. Ez egy fölösleges hozzászólás, ezt a lapodban is jelezhetted volna. Viszont a problémát illet volna megoldani főleg egy leadernek. 

A képes problémád megoldásának pár megoldási ötlete: 

Spoiler

1. Például van a legelső kép amit beillesztettél: "https://postimg.cc/Q9hDjLn1" - Itt rá jobb klikkelsz a képre amit feltöltöttél és "Kép megnyitása új lapon", majd az új lap URLjét másolod be és akkor meg kell, hogy jelenjen.

2. Jobb alsó sarokban található gomb "Egyéb média beillesztése" - itt van egy olyan rész, hogy "Meglévő csatolmány beillesztése" (ez biztosan működik). Ahhoz, hogy itt lásd a képeket először privát üzenetben el kell küldened azokat. Például elküldöd saját magadnak azokat a képeket, amiket a lapba be akarsz illeszteni, majd azt követően, hogy el is küldted meg fog jelenni a "Meglévő csatolmány beillesztése" panelben.  

Szerintem ha nem tudtad megoldani jobb megoldás lett volna inkább csak kivenni. Hiszen ezek a képek nem tesznek hozzá tartalmilag a laphoz, maximum csak a formázást tette volna szebbé. Viszont így az összképet csak rontja.

Tartalommal kapcsolatos észrevételeim:

- A Frakciótörténet szekció 1/1 fordító, copy+paste. Forrás: https://www.definitions.net/definition/lime+hood+pirus

- Az ilyesféle bandák nem járkálnak luxuskategóriás, felsőkategóriás, drága autókkal mint például: Mercedessel, BMWvel, Range Roverrel, Subaru, stb.

- Mappolásodban nem lett átvizsgálva az összes elem. A mappolásod tartalmaz buggos elemeket, például Marina-n van egy ház ami ott áll buggosan.

- Skineknél az alábbiakat kell figyelembe venni:

Spoiler

-Választható skinek, (max. 5 db) méretük nem haladhatják meg az 1 megabájtot (max. 512 KB DFF, max 512 KB TXD / skin). Csontozatuk nem lehet bugos, legyen tesztelve!

-Skinekhez személyi igazolványkép és Dashboard kép méretei, kiterjesztése:

• Dashboard kép: 306*657 pixel, JPG,
  • Személyi kép: 122*136 pixel, fekete fehér, PNG.

Te 7 darab skint választottál és küldtél be. Egyik skin sem felel meg a méret korlátoknak. Nincsen dashboard és személyi kép csatolva.

Ahhoz képest, hogy vezettél már frakciót és pályáztál is korábban nem látom az ott szerzett tapasztalatokat ebben a lapban megjelenni. Ezek szerintem súlyos hibák. Nem vagy tisztában szerintem a banda RP-vel, mivel ilyen autókat kértél. Ajánlom neked, hogy inkább csatlakozz egy meglévő bandába RP-z ott, hogy megismerd az milyen utána ugorj neki még egyszer, de alaposan.

Ezt a lapot NEM TÁMOGATOM.

• Like 1

Szia köszönöm a véleményedet! De ezeket mind javítani lehet. A bugos házat majd frakciófejlesztési kérelembe szerettem volna kijavítani mivel én is most vettem észre. A fk történet átszerkesztem meg a képeket is. A másik meg az hogy szinte a legtöbb bandák ugyanolyan kocsikat szokott lekérni (nem sértés de pl: Broother Hood). Lehet hogy MÉG nincs sok tapasztalatom a banda leaderség terén de nem vagyok hozzá nem értő személy meg az előző fk-ban főleg sok mindent meg tudtam. Most még sokkal jobban tudnánk rpzni a bandást mert tényleg rengeteg dolog van amit megtudtam, amikor épp csináltam ennek a bandának a pályázatát eléggé sok információkat tanultam meg a bandákról, próbálnám a maximumot nyújtani azt garantálom. A skinek nekem az is jó ha az előző piru/blood skineket kapjuk meg. A banda rp-vel nem azt mondom hogy jó vagyok benne de a szlengeket és egy két piru/blood gang signeket/beszólást/szlengeket tudok szóval tudom garantálni a minimum banda rp szintet. További szép napot mindenkinek! 

Edited by Yeezy Leerons

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.