Stark Létrehozva: Augusztus 20, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 20, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Stark Fuente- Panaszra tett adminisztrátor neve: -DON- Panasz oka: -Helytelen, elhamarkodott AJ- Bizonyíték (videó, kép, log): -Nagy vonalakban. Don Nonosan nekem jött és RP hiányában a következőket tette. Johnsont halálra verte a szemem előtt mikor kérdőre akartam vonni az ütközésért, hozzáteszem hátul ültem a kocsimban és álltam. Mikor Johnsont megölte engem kezdett el ütni, én természetesen önvédelemből én is elkezdtem ütni és meghalt. Ez után én kaptam egyből az AJ-t Helytelen ez az egész mert önvédelemből tettem nem pedig ok nélkül és nonosan. Lisa természetesen azt a maradék kis élketemet egy ütéssel leütötte pedig semmi köze nem volt a dologhoz. Don és a Lisa játékosok megérdemlik a DM-ért járó büntetést. Én nem értem miért kaptam. Ha nem tudja valaki az okot és indokot ne döntsön elhamarkodottan. Johnson-t nyugodtan meg lehet kérdezni., + log is mutat 1-2 dolgot. Logot meglehet nézni hogy ki ütött először és hasonlók..... , Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 20, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2019 Szia! Először is, ne úgy írd, hogy "Don nonosan nekem jött", mert félre érthető. Másodszor, téged raktalak be először admin jailbe, mivel téged jelzett ki a chat, hogy öltél. NonRP-re nem NonRP a válasz. Ilyenkor hívj admint, megvédeni megvédheted magad, de nem úgy, hogy az egy másik játékos életébe kerüljön. Ráadásul egy forgalmas helyen történt az eset. Harmadszor pedig, mindenki utána megkapta a büntetését, csak gondolom te azt nem láttad, mivel a PK-t írtad. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 (módosított) "Don Mihael" jött nekem, elnézést a nem teljes névért. Sehol nincs az megszabva amúgy hogy puszta kezes fegyverekkel ne lehessen verekedni, akár ölni.(kés, balta.... stb...)Természetesen indokolt módon csak. Azt továbra is fentartom hogy ha nekem támad valaki bárhol én megvédem magam. Ezt nem tartom non-nak. Erre való a PD IC is, nem kellett volna egyből AJ-kat osztani. Admin nem azért admin hogy az IC eseményekbe beleszoljon. Idézet Tilos a forgalmas helyen való rablás/elrablás/ok nélküli lövöldözés, ahol a való életben is hemzsegnek az emberek! Például: Munkahelyek, 4 sávos utak, autópályák, városháza, rendőrség, kórház, autósiskola, szerelő műhely, fegyver bolt, benzinkúton stb.. Ezeken a területeken továbbá tilos a bármiféle nemű ok nélküli lövöldözés, két rivális banda/maffia találkozása esetén is! Nekem annyi volt a problémám ebben hogy teljes gázzal messziről belémjött a Don Michael és semmi RP nélkül ment tovább. Ő volt az egyedüli aki DM-el mert gondolom semmi oka nem volt Johnsont megölni. Azt sorolnám súlyos DM-be ha fegyverrel lelövök forgalmas helyen 3-4 embert, nem az hogy épp egy balta nállam volt és megvédtam magam. Edited Augusztus 21, 2019 by Stark Fuente Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 "Azt továbra is fentartom hogy ha nekem támad valaki bárhol én megvédem magam." Ebbe én sem kötöttem bele, védd meg magad, de ne ölj azért mert nonosan elütöttek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 De nem azért támadtam rá mert nekem jött, ő támadott rám ok nélkül csak roszkor voltam rosz helyen. Mikor nekemjött, hátul ültem a kocsimban. Kiszáltam, ő is kiszált. Nekiesett a Johnsonnak, ott álltam és végignéztem. Ez után odajött hozzám is és elkezdett ütni, ez után vettem elő a baltát és védtem meg magam. De mindegy is, leültem a büntetésem. Zárjuk le a témát... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Igen tudom, láttam képeket és logokat. Rendben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Sziasztok, az ügyet én fogom bírálni. "Nekiesett a Johnsonnak, ott álltam és végignéztem. Ez után odajött hozzám is és elkezdett ütni, ez után vettem elő a baltát és védtem meg magam." Ennél az esetnél már szólnod kellett volna neked vagy neki egy adminnak, mivel aki őt megölte, már ő is szabályszegést követett el, ebben az esetben nem kellett volna vele foglalkoznod, hogy megöl, mert egy admin úgyis felszedett volna. Az adminjail indok valóban nem megfelelő, mert ez nem súlyos, csak szimpla DM illetve NonRP nem NonRP a válasz. A panaszt zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések