Jump to content

Ashley Ledger -> Nicolas De Santiago

Gergi

Ajánlott bejegyzések

• GameAdmin 3

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv játékosra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

- Ashley Ledger -

Panaszra tett játékos IC neve:

- Nicolas De Santiago -

Panasz oka:

- DM -

Panasz kifejtése:

-  A PD-s társammal megálltam az autókereskedés előtt, nekem OOC dolgom volt, AFK-oltam 1-2 percet. Visszajöttem, mielőtt elindultunk vártunk ott még egy kicsit. Hirtelen a semmiből jött egy lövés, és Rico meghalt mellettem, minden ok nélkül. -

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://streamable.com/9fgw40 
A log-ot az AS chat miatt a bíráló adminisztrátornak küldöm privátban. -

• Like 5
  • Zavaros 2

• Kicsii featured és unfeatured this téma

Sziasztok!

Először is, amikor odaálltatok a rendőrautóval, mi már megterveztük az autórablást és mindannyian a megbeszélt pozíciónkon vártuk a frakcióleader jelzését. Egy darabig vártunk is, hogy elmenjen a járőr, de nem tette. Ekkor döntöttünk úgy, hogy az akció sikeressége érdekében kiiktatjuk a közelben álló rendőrt és mivel az autókat felfeszítő társaink fegyveresek voltak, a rendvédelem jelentős veszélyt jelentett számunkra. A videóban látszik a rendőri jelentétről való kommunikáció és utasítás.

Átnéztem a videókat

-Az a probléma,hogy nem kezdtétek még el a rablást csak előkészültetek,ezáltal ütközik a szabályzatban egyik leírt pontban,hogy:- DM: DeathMatch - Ok nélküli ölés. 

-Erre a megoldás,hogy megvártátok volna míg elmennek a rendőrök,és akkor nem lett volna DM,vagy pedig másnap megpróbáltátok volna.

Emiatt a panaszkönyvet jogosnak ítélem,a jail 60 perc lesz megfelelő indok nélküli ölés miatt.

A panaszkönyvet zárom és helyezem.

Edited by Kicsii
  • Like 1

• Kicsii locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.