GameAdmin 3 Gergi Létrehozva: Január 15, 2023 GameAdmin 3 Megosztás Létrehozva: Január 15, 2023 Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: - Ashley Ledger - Panaszra tett játékos IC neve: - Nicolas De Santiago - Panasz oka: - DM - Panasz kifejtése: - A PD-s társammal megálltam az autókereskedés előtt, nekem OOC dolgom volt, AFK-oltam 1-2 percet. Visszajöttem, mielőtt elindultunk vártunk ott még egy kicsit. Hirtelen a semmiből jött egy lövés, és Rico meghalt mellettem, minden ok nélkül. - Bizonyíték (videó, kép, log): - https://streamable.com/9fgw40 A log-ot az AS chat miatt a bíráló adminisztrátornak küldöm privátban. - 5 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Január 16, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 (módosított) Sziasztok! Ezt a Pk-t én fogom bírálni. Várom Nicolas De Santiago válaszát 24 órán belül. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a panaszkönyvet a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni. Edited Január 16, 2023 by Kicsii Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nicolas De Santiago Hozzászólva: Január 16, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Sziasztok! Először is, amikor odaálltatok a rendőrautóval, mi már megterveztük az autórablást és mindannyian a megbeszélt pozíciónkon vártuk a frakcióleader jelzését. Egy darabig vártunk is, hogy elmenjen a járőr, de nem tette. Ekkor döntöttünk úgy, hogy az akció sikeressége érdekében kiiktatjuk a közelben álló rendőrt és mivel az autókat felfeszítő társaink fegyveresek voltak, a rendvédelem jelentős veszélyt jelentett számunkra. A videóban látszik a rendőri jelentétről való kommunikáció és utasítás. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Január 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 (módosított) Átnéztem a videókat -Az a probléma,hogy nem kezdtétek még el a rablást csak előkészültetek,ezáltal ütközik a szabályzatban egyik leírt pontban,hogy:- DM: DeathMatch - Ok nélküli ölés. -Erre a megoldás,hogy megvártátok volna míg elmennek a rendőrök,és akkor nem lett volna DM,vagy pedig másnap megpróbáltátok volna. Emiatt a panaszkönyvet jogosnak ítélem,a jail 60 perc lesz megfelelő indok nélküli ölés miatt. A panaszkönyvet zárom és helyezem. Edited Január 17, 2023 by Kicsii 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések