Marcos Loyd Létrehozva: Január 17, 2023 Megosztás Létrehozva: Január 17, 2023 (módosított) {E/S} 16th Street Bloods OOC Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számítógépezés. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rpzni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Yeezy Leerons. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. Egy faluban élek nem messze várostól de nem is közel. IC A nevem Yeezy Leerons 21 éves Afróamerikai tinédzser aki a 16SB tagja. Már 13 évesen árultam a szereket akár velem egykorúaknak akár idősebbeknek. A bandába való bekerülésem egyértelmű volt hiszen a szüleim bangelték az 16SB-t ezúttal beleszülettem a bandába a szokásos rablásokba, verekedésekbe, és a rivalizálásokba. Apám dealer volt anyám pedig szimplán csak egy helyi HOE. Pénzem dealerkedésből és lopásból szereztem. Apám 32 évesen halt meg egy utcai lövöldözésbe. 16 éves lehettem amikor megismertem a legjobb barátomat Tyeen-t becenevén kaszást. Gondolkoztunk és arra jutottunk, hogy csinálunk egy kábítószerlabort a keleti tengerpart közelében. Jöttek, és jöttek a tagok ezzel egyre többen lettünk és a laborunk is csak cseperedett és tehetősebb lett ezzel a banda is. Az egyik deal folyamán feszűltebb lettek a körülmények és ez lövöldözésben tört ki. A 16SB sikeresen győzött! Az ellenséges bandából a fennmaradó bandatagok felgyújtották a laborunkat. Szinte az egész banda csődbe ment de félévre rá (az az most) újra lett indítva és a drog készítés is újra indult. Bandáról tudnivalók: A banda neve 16th Street Bloods másnéven 16SB egy Afró-amerikai zsákutca szervezet Los Santos keleti oldalán. Nagyrészt kábítószerekkel foglalkoznak és rablásokkal, általában "utcai sportokat" űznek mint pl: BOX, kosár ezzel való kapcsolatban BOX egyesületet alapítottak. Alapszíne a piros és a fekete. A banda 4 évtizede keletkezett azóta pedig aktív. Utálják a rasszista bandákat. Spanyol rivális bandák közé tartozik a Compton Varrio Chicano Gang, Compton Varrio Segundo, Compton Varrio Lokos 13 és más különféle Sureño bandák. A Crip riválisai közé tartozik a Duccy Hood Compton Crips, a Ward Lane Compton Crips, a Kelly Park Compton Crips, a Neighborhood Compton Crips, az Atlantic Drive Compton Crips és a South Side Compton Crips. BLOODS FLY CRIPS DIE!! Rangok: T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak. Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek. B.G (Original Young Gangster): tagok, akik 15+ éve bangelik a set-et. O.G (Original Gangster): tagok, akik 25+ éve bangelik az adott set-et. Tagok: Alleader: Tyeen Dante Tagok: Scott Hicks, Tyler Jhonson, Travis Craig, Oryen Hardy Járművek: Mercedes G65, Volkswagen V 2db, Range Rover 2db Célom a frakcióval: A célom az, hogy a lehető legjobb banda és frakció legyünk a szerveren, minél több taggal és rpvel. Legjobban bemutatni az embereknek a legnormálisabban, és leghitelesebben, hogy milyen egy igazi banda. A legfőbb cél minél többet és minél jobban rpzni. Játszott percek és UCP: https://imgur.com/a/KoIPfOp Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?: Vezettem már a Boulevard Mafia Crips-et és a Los Santos Taxitársaságot. ---Úgy gondolom magamról, hogy vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni 1 szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Skinek/Mappolás: Mappolás:https://imgur.com/a/3QstXwJ+ a régi Albán Mafia mappolás. Skinek:https://imgur.com/a/gvKhGRA BLOODS FLY CRIPS DIE!! 16th SB!! Köszönöm, hogy időt szántál rá és, hogy elolvastad! Edited Január 19, 2023 by Yeezy Leerons 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 18, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2023 “Skinek/Mappolás: Privátban ha lehet.“ képeket kell betenned róluk Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Január 18, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2023 Rendben Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Január 18, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2023 (módosított) @Peter Hicks Szia! Megcsináltam! Új skinek! Edited Január 18, 2023 by Yeezy Leerons Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 19, 2023 Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Szia! Az alcímek után mindig kezdj egy új sort, mert így nem néz ki olyan jól az adott rész, ilyenek például a Tagok itt a függőleges elrendezést is hanyagold inkább, nem valami szép Járművek nyugodtan használj felsorolást, mivel az az alrész balra rendezett Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén ezt úgy ahogy van dolgozd át újra, ez az a rész egyedül, ami tényleg csúnyán néz ki Sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 19, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 19, 2023 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenet formájában TS3 meghallgatás időpont egyeztetés céljából. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések